Tirdzniecība un pakalpojumi

Teikas saldētavas modernizācijā investē vairāk nekā 300 tūkstošus eiro

Žanete Hāka, 06.10.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzņēmums Teikas saldētava veicis kapitālieguldījumus uzņēmuma attīstībā un modernizācijā vairāk nekā 300 tūkstošu eiro vērtībā, informē kompānijas valdes loceklis Kristaps Bērziņš.

Piedāvāto pakalpojumu klāstu saldētava 2016.gada sākumā paplašinājusi, rekonstruējot šoka saldēšanas kameru, kas, nodrošinot temperatūras režīmu līdz pat -30C, veic strauju produktu sasaldēšanu, kas īpaši noderīga ir vietējiem pārtikas ražotājiem, kuri produktus plāno realizēt saldētā veidā. Saldētavas telpās no jauna izveidotas arī pakošanas un vakuumēšanas telpas.

Oktobra beigās uzņēmumā tiks atklāts rekonstruētais kompresoru cehs, kas veido ieguldījuma lielāko daļu – ap 230 tūkstošiem eiro.

2016.g.sākumā izveidota arī jauna ugunsdrošības sistēma.

2015.gada beigās Teikas saldētavai nomainījās vadības komanda un īpašnieki.

2016.gada jūnijā uzņēmums mainīja savu korporatīvo identitāti, mainot nosaukumu no Rīgas 2.saldētava uz Teikas saldētava, ar jauno zīmolu akcentējot tālejošos nākotnes mērķus, ģeogrāfisko novietojumu tuvu pilsētas centram un augstos kvalitātes standartus.

Uzņēmuma lielākie kapitāldaļu īpašnieki ir SIA POM (21,5%), SIA EQT Baltic (21,5%), SIA Paradox Holdings (21,5%) un Aivars Kronbergs (17,7%).

Uzņēmums arī turpmāk uzlabos klientiem piedāvāto infrastruktūru un turpinās ieguldīt uzņēmuma attīstībā. 2017.gada plānā ir papildus drošības standartu uzlabošanas projekti, kā arī ieguldījumi uzņēmuma telpu energoefektivitātes celšanai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pašmāju uzņēmums “Teikas saldētava”, kas piedāvā lielizmēra saldētavu pakalpojumus, šogad veicis kapitālieguldījumus uzņēmuma attīstībā un modernizācijā, investējot 100 000 eiro telpu paplašināšanā.

Līdz ar “Teikas saldētavas” pakalpojumu pieprasījuma pieaugumu 2021. gadā uzņēmums plāno turpināt telpu modernizāciju un sniegto pakalpojumu kvalitātes celšanu, kopējam investīciju apjomam sasniedzot 200 000 eiro.

“Teikas saldētava” piedāvā saldēšanas kameru pakalpojumus aptuveni 5700 m2 platībā, aukstuma noliktavu aptuveni 1200 m2 platībā, kā arī ofisa telpu nomu. Uzņēmums ir viens no tirgus līderiem lielizmēra saldētavu pakalpojumu jomā un viens no lielākajiem šādiem objektiem valstī, kas specializējas pakalpojuma sniegšanā klientu pārtikas glabāšanai nevis savām vajadzībām.

Uzņēmums 2020. gadā veicis apjomīgu renovāciju līdz šim nelietotām uzņēmuma telpām, tās pielāgojot klientu specifiskajām vajadzībām. Telpas vairāk nekā 500 m2 platībā ir modernizētas un izvietotas atbilstoši dažādiem temperatūras režīmiem (-18C un -6 līdz +2C), kā arī tajās ir izveidotas biroju un tirdzniecības platības.

Komentāri

Pievienot komentāru