Piektdien pilsētas klusajā centrā apmeklētājiem durvis vērs pirmais Vidusjūras virtuves restorāns Rīgā – Riviera.

Restorāna ēdienkartē apvienotas Itālijas, Spānijas, Francijas un Grieķijas kulinārijas garšas, ko papildina Vidusjūras valstīs iecienītāko vīnu karte.

«Līdz šim restorāni saviem apmeklētājiem ir piedāvājuši vairāk kādas konkrētas valsts virtuves ēdienus – piemēram, Itālijas vai Francijas, tāpēc mēs vēlējāmies radīt vienotu uz Vidusjūras valstu kulinārijas tradīcijām balstītu virtuvi, – tā dzima ideja par Rivieru,» uzsver restorāna Riviera šefpavārs un līdzīpašnieks Jānis Sokolovkis.

Jaunajā restorānā ir 140 sēdvietas, bet kopējā restorāna platība ir ap 300 m2, no kuriem pusi jeb 150 m2 sastāda āra terase. Riviera veidotājs un īpašnieks ir SIA Soul Kitchen, un projekta kopējās investīcijas ir ap 200 tūkstošiem eiro.

Ekonomika

Finanses

Mazais bizness

Tehnoloģijas

Dzīvesstils

Karikatūra