Jaunākais izdevums

Ražošanas apvienība Aton Eko iecerējusi Liepājā būvēt polipropilēna lokšņu un koka plastikāta ražotni, būvniecībā ieguldot 11 miljonus eiro, šodien žurnālistus informēja Liepājas speciālās ekonomiskās zonas (SEZ) pārvaldnieks Guntars Krieviņš.

Liepājas SEZ valde, izskatot uzņēmuma iesniegto priekšlikumu un iepazīstoties ar biznesa plānu, nolēmusi slēgt ar SIA Aton Eko nomas tiesību rezervēšanas līgumu ražotnes būvprojekta izstrādei, sacīja Krieviņš.

Ražotni iecerēts būvēt Karostā, Lazaretes ielā 8a, un patlaban nomas tiesības rezervētas uz vienu gadu.

Ražošanas apvienība Aton Eko izveidota 2011.gadā un nodarbojas ar inženierkomunikāciju projektēšanu un izbūvi, lokālu bioloģisku attīrīšanas iekārtu ražošanu un uzstādīšanu un to apkalpošanu. Uzņēmums nolēmis paplašināt savu darbību un Liepājā izveidot ražotni, kas izmantos modernas un videi draudzīgas tehnoloģijas.

Plānots, ka ražotnes kopējā platība būs 41 441 kvadrātmetrs un tajā tiks nodarbināti 43 cilvēki.

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

Liepājā rezervē teritoriju jaunai ražotnei, kas dos darbu 43 cilvēkiem

Vēsma Lēvalde, 03.02.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Liepājas speciālās ekonomiskās zonas (LSEZ) valde uz gadu rezervēja teritoriju Lazaretes ielā 8A jeb plānotajā Karostas industriālajā parkā jaunas ražotnes projekta izstrādei.

Projekta pieteicējs ir SIA Aton eko, taču projekta finansētājs ir Krievijas investors, kura vārds pagaidām netiek nosaukts.

Ražošanas apvienība Aton eko izveidota 2011.gadā un nodarbojas ar inženierkomunikāciju projektēšanu un būvēšanu, lokālu bioloģisku attīrīšanas iekārtu ražošanu, uzstādīšanu un apkalpošanu.

Šajā sakarā plānots izveidot ražotni, kuras produkcija būs polipropilēna loksnes un koka plastikāts. Saskaņā ar iesniegto biznesa plānu, uzņēmums plāno investīcijas vairāk nekā 11 miljonu eiro apmērā, lai izbūvētu 41,4 tūkst. m2 lielu ražotni. Ražotnē plānots nodarbināt 43 cilvēkus.

Komentāri

Pievienot komentāru