Ražošana

Schneider Electric Baltic Distribution Centre palielinājies apgrozījums

Žanete Hāka, 17.04.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pagājušajā gadā SIA Schneider Electric Baltic Distribution Centre apgrozījums bija 21,015 miljoni eiro, kas ir par 7% lielāks nekā iepriekšējā pārskata periodā, liecina Lursoft dati.

Apgrozījuma pieaugums saistīts ar uzņēmuma klientu Baltijā pieprasījuma pieaugumu. Jāatzīmē, ka 2014. gadu uzņēmums noslēdza ar peļņu, pēc nodokļu nomaksas tā sasniedz 67,71 tūkstoti eiro.

Šajā gadā uzņēmums plāno turpināt sekmīgi darboties, palielinot apgrozījumu, vienlaicīgi palielinot produktivitāti un peļņu, kā arī notiks darbs pie fiksēto izmaksu optimizēšanas.

Uzņēmums savu darbu uzsāka 2008. gadā ar mērķi sniegt loģistikas pakalpojumus SIA Schneider Electric Latvia, UAB Schneider Electric Lietuva un AS Schneider Electric Eesti.

Pērn loģistikas uzņēmuma mērķis bija uzlabot piegāžu kvalitāti saviem pircējiem Baltijas valstīs, kā arī paaugstināt produktivitāti, optimizējot fiksētās un mainīgās izmaksas, ko uzņēmumam arī izdevies sasniegt.

Komentāri

Pievienot komentāru
Enerģētika

DB viesojas Energofirma Jauda ražotnē

Linda Zalāne, 14.04.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijā pamazām pieaug pieprasījums pēc energoefektīviem risinājumiem, atzīst energo materiālu ražotāji un tirgotāji; biznesu ietekmē arī būvniecības apjomi valstī, otrdien vēsta laikraksts Dienas Bizness.

Pēdējos gados privātais segments vairāk interesējas par ekonomiskajām spuldzēm, LED gaismekļiem, pieprasījumu raksturo Schneider Electric prezidents Baltijas valstīs Kaspars Rokens. Slēdžu vietā biežāk izmanto t.s. dimmera slēdžus, kas ļauj mainīt gaismas spilgtumu telpā, turklāt tas halogēnspuldžu, kvēlspuldžu un ekonomisko spuldžu gadījumā ļauj samazināt elektroenerģijas patēriņu, kā arī rada īpašu noskaņu telpā. Veidojot «gudrās mājas» elektroinstalāciju, klienti biežāk sadales skapjos iebūvē dažādus automātiskos slēdžus, kas atkarībā no dienas gaismas, ieslēdz un izslēdz āra apgaismojumu, atslēdz elektropadevi tām iekārtām, kas nebūs nepieciešamas mājās iedzīvotāju prombūtnes laikā. «Aktuālā tendence ir digitalizācija, proti, spēja gan novērot, gan vadīt elektroietaises mājās attālināti ar datora vai pat telefona palīdzību,» stāsta K. Rokens.

Komentāri

Pievienot komentāru