Ražošana

SIA Sesava par 1,886 miljoniem eiro būvēs liellopu kompleksu

Žanete Hāka, 20.04.2015

Jaunākais izdevums

Noslēdzies SIA Sesava izsludinātais iepirkums par liellopu kompleksa būvniecību, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Konkursā piedāvājumus iesniedza trīs pretendenti, un par uzvarētāju pasludināts SIA Mītavas celtnieks. Uzvarētāja piedāvātā līgumcena ir 1,886 miljoni eiro.

Iepirkums tiek veikts ar Lauku atbalsta dienesta finansējuma palīdzību.

Tāpat noslēdzies vēl viens uzņēmuma izsludinātais iepirkums par tehnoloģisko iekārtu iegādi liellopu kompleksam. Iekārtas kompānijai par 836,6 tūkstošiem eiro piegādās SIA Laktro.

Komentāri

Pievienot komentāru
Būve

Izsludināts iepirkums Elejas sporta halles un baseina celtniecībai

Zane Atlāce - Bistere, 03.08.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Jelgavas novada pašvaldība šonedēļ izsludinājusi iepirkuma konkursu Elejas sporta halles un baseina celtniecībai, informē novada pašvaldībā.

Piedāvājuma iesniegšanas termiņš noteikts 28. augusts. Ja iepirkuma procedūra noritēs veiksmīgi, pašvaldība vērsīsies Finanšu ministrijas pašvaldību aizņēmumu un galvojumu kontroles un pārraudzības padomē ar lūgumu piešķirt aizņēmumu sporta kompleksa būvniecībai, to paredzot realizēt 3 gadu periodā - lielākie būvniecības darbi notiktu 2019.gadā, savukārt 2020. gadā būvdarbi varētu noslēgties.

SIA «DG Baltic» izstrādātais būvprojekts paredz, ka Elejas sporta halles un baseina celtniecība notiks trīs kārtās. Projekta pirmajā kārtā paredzēta baseina un administrācijas korpusa būvniecība, katlu mājas novietošana, esošās garāžas ēkas pārbūve, dīzeļdegvielas ģeneratora nojumes izveidošana un pazemes ugunsdzēsības rezervuāru būvniecība. Tāpat plānots izbūvēt arī maģistrālos inženiertīklus - siltumtrasi, ūdensapgādi un kanalizāciju, ārējo elektroapgādi un lietus kanalizācijas sistēmu. Savukārt projekta otrajā kārtā plānots būvēt sporta halli, bet trešajā kārtā veikt iekšpagalma teritorijas labiekārtošanu, bruģa seguma ieklāšanu un atpūtas zonas izveidi.

Komentāri

Pievienot komentāru