Transports un loģistika

«Austrian Airlines» biznesa klasē – otra biļete par puscenu

Aivars Mackevics [email protected], 10.03.2004

Jaunākais izdevums

Lidsabiedrība AUA (Austrian Airlines) rīko akciju no šī gada 8.03 līdz 30.04, kuras laikā, lidojot biznesa klasē otra "līdzlidotāja" – persona rezervējot sev biļeti līdz šī gada 5. aprīlim, varēs maksāt tikai pusi no biļetes cenas. Piedāvājums ir spēkā visiem lidsabiedrības lidojumiem uz Altenreinu, Amsterdamu, Atēnām, Barcelonu, Bolognu, Briseli, Budapeštu, Kopenhāgenu, Dublinu, Florenci, Gēteburgu, Ženēvu, Helsinkiem, Krakovu, Kosici, Larnacu, Lubļanu, Lisabonu, Londonu, Luksemburgu, Lionu, Maltu, Milānu, Nicu, Oslo, Parīzi, Poznaņu, Prāgu, Rīgu, Romu, Salonikiem, Stokholmu, Strasburgu, Venēciju, Viļņu, Varšavu un Cīrihi. Pie AUA biznesa klases priekšrocībām tiek pieskaitītas, piemēram, atsevišķs "check-in" nodalījums, saīsināti pirms izlidošanas "check-in" laiki (līdz 30 minūtēm), ātrāka drošības kontroles iziešana, relaksācija jaunajā Vīnes lidostas "Austrian Business Lounge", gastronomijas serviss vai arī divkārša nolidoto jūdžu "Miles&More" uzskaite (aktuālās akcijas laikā, tas attiecas arī uz "līdzlidotāju"). Avots: Eiropa.lv

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Apbalvoti konkursa Mūsu mazais pārgājiens uzvarētāji

Sandra Dieziņa, Db, 09.05.2008

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Tērvetes dabas parkā noticis Zemkopības ministrijas organizētā un Meža attīstības fonda finansiāli atbalstītā konkursa Latvijas skolēniem Mūsu mazais pārgājiens 2007 apbalvošanas pasākums.

Uzvarētāji 1.-4. klašu grupā:

1.vieta – Ogres 1.vidusskolas 3.a klase;

2.vieta – Atašienes brāļu Skrindu vidusskolas 2.klase;

3. vieta – Smiltenes Trīs Pakalnu pamatskolas 1.a, 1.b un 1.c klase.

Uzvarētāji 5.-9. klašu grupā:

1.vieta – Jersikas pamatskolas 9.klase;

2.vieta – Sīļukalna pamatskolas 6.klase;

3.vieta – Murmastienes pamatskolas 5.-7.klašu skolēni.

Uzvarētāji 10.-12. klašu grupā:

1.vieta – Krāslavas Varavīksnes vidusskolas 11.a klase;

2.vieta – Vaboles vidusskolas 10.-12.klašu skolēni;

3.vieta – Zilupes vidusskolas 10.c klase.

Uzvarētāji interešu izglītības pulciņu un mazpulku grupā:

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Vācijas aviokompānijas Lufthansa nosauktā cena par aviokompāniju Austrian Airlines iegādi aizdomīgu darījusi Eiropas Komisiju.

Šodien EK paziņojusi, ka tā uzsāk izmeklēšanu par Austrian Airlines iegādi, jo tai aizdomas radot Lufthansas nosauktā cena, kas varētu neatspoguļot Austrian Airlines tirgus vērtību. Komisija arī pārbaudīs arī Austrijas valdības lomu šajā darījumā, jo pastāvot aizdomas, ka Austrija rīkojusies pretēji grūtībās nonākušu kompāniju glābšanas plānu noteikumiem.

Turpinot Austrian Airlines privatizāciju, Lufthansa tika izraudzīta par valstij piederošo aviokompānijas 41.56 % iegādi. Par pirkumu Lufthansa maksātu 366.26 tūkstošus eiro, pretim no Austrijas valdības saņemot 500 miljonus eiro, kas būtu jāiegulda aviokompānijā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Transports un loģistika

«Austrian Airlines» piedāvā lidot tagad arī uz Ammānu un Aleksandriju

Aivars Mackevics [email protected], 17.06.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kopš jūnija sākuma, sadarbībā ar Jordānijas lidsabiedrību Royal Jordanian, Austrian Airlines Grupa piedāvā lidojumus maršrutā Vīne – Ammāna – Vīne, bet sadarbībā ar Egypt Air: Vīne – Aleksandrija – Vīne. Šobrīd maršrutā starp Vīni un Ammānu plānoti astoņi lidojumi nedēļā, bet starp Vīni un Aleksandriju četri. Ceļš no Vīnes līdz Ammānai ilgst aptuveni četras, bet līdz Aleksandrijai trīs stundas. Plānotā mērķauditorija ir gan tūristi, gan biznesmeņi. Jāpiebilst, ka šie jaunie maršruti jāuztver daudz plašākā kontekstā - ne tikai kā iespēja daudz ērtāk nokļūt no vienas pilsētas citā, bet gan vairāk kā saiknes nostiprināšana starp Eiropu un Vidējo Austrumu reģionu. Austrian Airlines Grupa šajā virzienā ir daudz strādājusi - kopš 2001. gada lidojumu apjoms uz Vidējo Austrumu reģionu palielinājies no 25 uz 69, paplašinot arī galamērķu skaitu no 7 līdz 10. Austrian Airlines lido uz: Aleppo un Damasku (Sīrija), Kairu (Ēģipte), Beirutu un Tripoli (Libāna), Dubaju (Apvienotie Arābu Emirāti), Teherānu (Irāna), Tel Avivu (Izraēla), tagad arī Ammānu (Jordānija) un Aleksandriju (Ēģipte). Austrian Airlines uz Rīgu lido kopš 1995. gada. Lidojums no Rīgas uz Vīni ilgst aptuveni divas stundas. Reiss piedāvā arī ērtu pārsēšanos Vīnē uz tālākiem reisiem pa visu Austriju un Eiropu, kā arī uz Austrian Airlines tālajiem lidojumiem Ziemeļamerikā, Āzijā, Austrālijā, Tuvajos Austrumos, kopumā – uz 130 vietām 66 pasaules valstīs. Avots: Austrian Airlines

Komentāri

Pievienot komentāru
Transports un loģistika

«Austrian Airlines Group» 2004. gadā pārvadāja vairāk pasažieru

Aivars Mackevics [email protected], 07.02.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Austrian Airlines Group (Austrian, Austrian Arrows un Lauda) 2004. gadā pārvadāja 9,4 miljoniem pasažieru, kas ir gandrīz par 1 miljonu vairāk nekā 2003. gadā. Paaugstinoties nolidoto sēdvietu kilometriem par 19,1%, grupa palielināja pasažieru kilometrus par 20,5% un līdz ar to sasniedzot pasažieru noslogojumu 72,2% apmērā. Pieauguma rādītāji maršrutu un čarteru satiksmē bija salīdzinoši līdzīgi, kas ir pierādījums tam, ka neskatoties uz lielo konkurenci Austrian Airlines Group abās nozarēs ieņem pietiekami labu vietu ar savu piedāvājumu klāstu. 2005. gadā Focus-East stratēģijas mērķis ir Centrālā un Austrumeiropa un Āzija, pie tam neatstājot novārtā citus reģionus. Tiks turpināts ar papildus lidojumiem un gala mērķiem. No 2005. gada 1. maija tiks uzsākts jauns garo maršrutu lidojums ar mērķi Mumbaja (Bombejā). Vājākās satiksmes attīstībās dēļ abos iepriekšējos mēnešos un vidējā noslogojuma samazinājuma dēļ, Austrian Airlines Group ievieš papildus pasākumus. 2005. finansu gadā grupa plāno satiksmes pieaugumu līdz 8%, vērtējot pēc piedāvātajiem sēdvietu kilometriem salīdzinājumā ar 2004. gadu. Tāpat arī Austrian Airlines no 2005. gada 1. februāra piedāvā saviem viesiem jaunu instrumentu biļešu pasūtīšanai internetā. Nospiežot labāko cenu, klientam līdzās cenai uz vēlamo lidojuma laiku, tiek parādīta arī vislabākā cena uz attiecīgo maršrutu laika posmā līdz 21 dienai. Tā saucamā “Redticket” biļete dod iespēju piedāvāt klientam elastīgāku un galvenais cenu ziņā izdevīgāku izvēles iespēju.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lietuvas čārterreisu aviokompānija Small Planet Airlines meklē pircēju savam finanšu grūtībās nonākušajam meitasuzņēmumam Vācijā, ziņo aģentūra Reuters.

Small Planet Airlines meitasuzņēmums Vācijā, kura nosaukums arī ir Small Planet Airlines, šonedēļ iesniedza Vācijas tiesā maksātnespējas pieteikumu un veiks restrukturizāciju. Aviokompānija turpina darboties un veic ieplānotos reisus.

«Notiek sarunas ar potenciālajiem investoriem, un šajos jaunajos apstākļos tās ir kļuvušas intensīvākas,» Reuters citē tiesas ieceltā Small Planet Airlines Vācijas meitasuzņēmuma administratora Joahima Foigta-Zalusa teikto.

Administrators norādīja, ka līdz šim iespējamos pircējus atbaidījuši aviokompānijas lielie parādi. To summu lidsabiedrība neatklāj.

«Tagad jautājums ir par to, vai mēs spējam samazināt šīs saistības maksātnespējas procesa gaitā, lai jaunais investors atkal var pacelties gaisā ar Small Planet,» aģentūrai Reuters teicis Foigts-Zaluss.

Komentāri

Pievienot komentāru
Transports un loģistika

Noskaidrotas Eiropas punktuālākās lidsabiedrības

Aivars Mackevics [email protected], 18.08.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Neviena no Eiropas lidsabiedrībām neuzsāk savus lidojumus ar 100% precizitāti, liecina Association of European Airlines (AEA) veiktais punktualitātes tests, kura gaitā tika aptaujātas 27 Eiropas lidsabiedrības. Šajā testā vislielāko izlidošanas laika precizitāti uzrādīja lidsabiedrība Finnair (90,9%), turpretī islandiešu lidsabiedrība Icelandair (69,9%) ieņēma saraksta noslēdzošo pozīciju. Lidostās pasažierus aicina ierasties pie „izejas“ vēlākais 30. minūtes pirms izlidošanas, lai varētu laicīgi iekāpt lidmašīnā. Ja kāds no pasažieriem neievēro šo laiku, tad vidēji lidsabiedrībai jārēķinās ar pusstundas kavēšanos.Aizkavēšanās līdz 15 minūtēm tiek uzskaitīta kā „on-time“, tas ir, netika pieskaitīta kā kavējums. 1. Finnair (Somija) 90,9/90,4 (1. vieta)* 1. Luxair (Luksemburga) 90,9/netiek veikti 3. SN Brussels Airlines (Beļģija) 89,6/82,8 (3. vieta) 4. Tarom Romanian Airlines (Rumānija) 89,2/netiek veikti 5. SAS Scandinavian Airlines88,7/81,9 (4. vieta) 6. Deutsche Lufthansa AG87,2/80,2 (6. vieta) 7. Cyprus Airways (Kipra) 87,1/netiek veikti 8. Air France (Francija) 86,2/71 (14.vieta) 9. bmi British Midland (Lielbritānija) 86,1/77,4 (10. vieta) 10. CSA Czech Airlines (Čehija) 85,2/85 (2. vieta) 11. Malev Hungarian Airlines (Ungārija) 84,7/69,1 (16. vieta) 12. Adria Airways (Slovēnija) 83,7/netiek veikti 13. Iberia (Spānija) 82,4/73,1 (11. vieta) 14. JAT Airways (Serbija) 81,8/netiek veikti 15. Air Malta (Malta) 81,5/netiek veikti 16. Alitalia (Itālija) 81,4/77,9 (9. vieta) 17. Austrian Airlines (Austrija) 81,3/72,8 (12. vieta) 18. Swiss International Airlines (Šveice) 80,9/79 (8. vieta) 19. TAP Air Portugal (Portugāle) 73,6/72,1 (13. vieta) 20. KLM Royal Dutch Airlines (Nīderlande) 80,4/81,9 (4. vieta) 21. Croatia Airlines (Horvātija) 79,9/netiek veikti 22. LOT Polish Airlines (Polija) 78,8/45,7 (20. vieta). 23. British Airways (Lielbritānija) 77,5/80,1 (7. vieta) 24. Turkish Airlines (Turcija) 76,4/66,1 (17. vieta) 25. Spanair (Spānija) 73,7/59,6 (18. vieta) 26. Olympic Airlines (Grieķija) 71,2/59,2 (19. vieta) 27. Icelandair (Island) 69,9/70,8 (15. vieta) *Vieta. Lidsabiedrība (Valsts) Precizitāres % īso un vidējo lidojumu maršrutos/ Precizitāres % garo lidojumu maršrutos (ieņemtā vieta garo maršrutu precizitātes vērtējumā)

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Austrian Airlines atklāj Vidējos Austrumus

Vineta Vizule [email protected], 29.06.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kopš jūnija sākuma, sadarbībā ar Jordānijas lidsabiedrību Royal Jordanian, Austrian Airlines Grupa piedāvā lidojumus maršrutā Vīne — Ammāna — Vīne, bet sadarbībā ar Egypt Air: Vīne — Aleksandrija — Vīne. Šobrīd maršrutā starp Vīni un Ammānu plānoti astoņi lidojumi nedēļā, bet starp Vīni un Aleksandriju četri. Ceļš no Vīnes līdz Ammānai ilgst aptuveni četras, bet līdz Aleksandrijai trīs stundas. Plānotā mērķauditorija ir gan tūristi, gan biznesmeņi. Šie jaunie maršruti jāuztver daudz plašākā kontekstā -—ne tikai kā iespēja daudz ērtāk nokļūt no vienas pilsētas citā, bet gan vairāk kā saiknes nostiprināšana starp Eiropu un Vidējo Austrumu reģionu. Austrian Airlines Grupa šajā virzienā ir daudz strādājusi — kopš 2001. gada lidojumu apjoms uz Vidējo Austrumu reģionu palielinājies no 25 uz 69, paplašinot arī galamērķu skaitu no 7 līdz 10. Austrian Airlines lido uz: Aleppo un Damasku (Sīrija), Kairu (Ēģipte), Beirutu un Tripoli (Libāna), Dubaju (Apvienotie Arābu Emirāti), Teherānu (Irāna), Tel Avivu (Izraēla), tagad arī Ammānu (Jordānija) un Aleksandriju (Ēģipte)! Jaunais galamērķis —Jordānijas galvaspilsēta Ammāna tēlaini tiek raksturota kā «zaļā rīta miglā tīta mirgojoša austrumu pērle», kas jau gadsimtiem ilgi slavena ar saviem tekstilizstrādājumiem, filigrānajiem zelta un sudraba darinājumiem, kā arī inkrustētiem kokgriezumiem, metālkalumiem. Pilsētā dzīvo vairāk nekā 5 miljoni iedzīvotāju. Savukārt Aleksandrija, kas ir otra lielākā Ēģiptes pilsēta, tiek dēvēta par «Vidusjūras pērli». Maķedonijas Aleksandra 331.gadā dibinātā pilsēta asociējas ar dažādām lietām — vienu no 7 pasaules brīnumiem, Farosas bāku, slaveno Aleksandrijas bibliotēku, kā arī Kleopatras un Marka Antonija mīlas stāstu. Austrian Airlines uz Rīgu lido kopš 1995. gada. Lidojums no Rīgas uz Vīni ilgst aptuveni divas stundas. Reiss piedāvā arī ērtu pārsēšanos Vīnē uz tālākiem reisiem pa visu Austriju un Eiropu, kā arī uz Austrian Airlines tālajiem lidojumiem Ziemeļamerikā, Āzijā, Austrālijā, Tuvajos Austrumos, kopumā — uz 130 vietām 66 pasaules valstīs. Minimālais pārsēšanās laiks, kas tiek piedāvāts, ir viens no īsākajiem - nereti tas ir tikai 25 — 30 minūtes!

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

Apaļkoksnes sortimentu iepirkuma cenas Madonas rajonā maijā

Valters Paiders [email protected], 14.06.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SugaKvalitātes prasībasDiametrsGarumsIepirkuma cena, Ls/m3Cenas izmaiņa pret iepriekšējo mēnesiBaļķi Apse - no 20 - 24.00 +1.00 Ls +4.35% Apse - no 20 4.05;5.0;6.1 20.00 0.00 Ls 0.00% Apse A klase no 24 - 26.00 +1.00 Ls +4.00% Bērzs - 21-70 2.75;3.4 25.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs - 21-70 5; 5.4 27.00 0.00 Ls 0.00% Egle - no 16 3.7;4.9;6.1 25.00 -4.00 Ls -13.79% Egle A klase no 24 - 26.00 +1.00 Ls +4.00% Egle - no 20 - 24.00 +1.00 Ls +4.35% Lapkoks - 20-50 3.7;4.9 18.00 - - Melnalksnis - no 20 2.5;5.0 20.00 0.00 Ls 0.00% Melnalksnis A klase no 24 - 26.00 +1.00 Ls +4.00% Melnalksnis - no 20 - 24.00 +1.00 Ls +4.35% Priede A klase no 24 - 26.00 +1.00 Ls +4.00% Priede - no 20 - 24.00 +1.00 Ls +4.35% Skujkoks - no 18 3.7;4.9 22.00 - - Finierkluči Bērzs - - - 37.50 - - Bērzs 1. šķira - - 60.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs 1. šķira no 24 - 65.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs A klase - - 117.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs A klase no 24 - 125.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs B klase - 2.75 24.00 - - Bērzs B klase - 3.38 25.50 - - Bērzs B klase - 5.5 27.00 - - Bērzs B klase - - 33.50 -7.17 Ls -17.62% Bērzs B klase - 5.02;6.66 28.50 - - Bērzs B klase, nešķiroti - - 55.00 - - Bērzs E klase 22-25 2.75;3.38 30.00 - - Bērzs E klase 25-30 2.75;3.38 45.00 - - Bērzs E klase 30-40 2.75;3.38 65.00 - - Bērzs E klase no 40 2.75;3.38 95.00 - -

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

Apaļkoksnes sortimentu iepirkuma cenas Kuldīgas rajonā maijā

Valters Paiders [email protected], 14.06.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SugaKvalitātes prasībasDiametrsGarumsIepirkuma cena, Ls/m3Cenas izmaiņa pret iepriekšējo mēnesiBaļķi Apse - - - 20.00 - - Egle - 19-45 5.0;4.4;3.8 21.00 - - Osis 1. šķira 24-26 3.1-6.1 45.00 - - Osis 1. šķira 28-34 3.1-6.1 45.00 - - Osis 1. šķira 36-40 3.1-6.1 45.00 - - Osis 1. šķira no 42 3.1-6.1 45.00 - - Osis A klase 24-26 3.1-6.1 65.00 - - Osis A klase 28-34 3.1-6.1 85.00 - - Osis A klase 36-40 3.1-6.1 130.00 - - Osis A klase no 42 3.1-6.1 155.00 - - Ozols 1. šķira 24-26 3.1-6.1 55.00 - - Ozols 1. šķira 28-34 3.1-6.1 55.00 - - Ozols 1. šķira 36-40 3.1-6.1 55.00 - - Ozols 1. šķira no 42 3.1-6.1 55.00 - - Ozols A klase 24-26 3.1-6.1 75.00 - - Ozols A klase 28-34 3.1-6.1 95.00 - - Ozols A klase 36-40 3.1-6.1 145.00 - - Ozols A klase no 42 3.1-6.1 170.00 - - Priede stabu koksne 18-23 10.1;12.1 40.00 0.00 Ls 0.00% Finierkluči Bērzs B klase - 2.75 24.00 - - Bērzs B klase - 3.38 24.00 - - Bērzs B klase - 5.5 27.00 - - Bērzs B klase - 5.02;6.65 27.00 - - Bērzs E klase 22-25 2.75;3.38 30.00 - - Bērzs E klase 25-30 2.75;3.38 45.00 - - Bērzs E klase 30-40 2.75;3.38 65.00 - - Bērzs E klase no 40 2.75;3.38 95.00 - - Papīrmalka Bērzs - - - 18.00 0.00 Ls 0.00% Egle - - - 10.00 0.00 Ls 0.00% Priede - - - 10.00 0.00 Ls 0.00% Sīkbaļķi

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lietuvas čārterreisu aviokompānija «Small Planet Airlines», kas jau restrukturizē savus uzņēmumus Vācijā un Polijā, veiks arī Lietuvas uzņēmuma restrukturizāciju, un tāpēc vērsusies tiesā.

«Small Planet Airlines» norāda, ka Lietuvas uzņēmuma darbības turpināšanai nav nepieciešams investors, tomēr ir sākusi to meklēt.

Kompānija arī uzsver, ka restrukturizācija Lietuvā atšķirsies no restrukturizācijas Vācijā un Polijā.

«Abās šajās valstīs kompānijas nespēja kontrolēt paplašināšanos un izmaksu pieaugumu, un tāpēc mēs tur šoruden sākām restrukturizāciju. Vācijas un Polijas kompāniju reorganizācijas dēļ »Small Planet Airlines« Lietuvā nesaņems ieņēmumus par pakalpojumiem no šiem uzņēmumiem, tāpēc tā centīsies samazināt infrastruktūru un arī aizsargāt savu darbību no ārējo pakalpojumu sniedzēju prasībām,» teikts «Small Planet Airlines» paziņojumā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Vācijas lielākā aviokompānija Lufthansa oficiāli paziņojusi, ka tā ir ieinteresēta iegādāties Austrijas pārvadātāju Austrian Airways, ziņo AFP.

Lufthansa pārstāvis gan atteicies izpaust, uz cik lielu daļu no aviokompānijas Austrian Airlines pretendē Vācijas pārvadātājs.

Tāpat pēc Austrijas pārvadātāja kāro Francijas aviokompānija Air France-KLM un Turcijas kompānija Turkish Airlines. Tāpat iegādāties Austrian Airways gribēja arī Krievijas aviokompānija Aeroflot, taču šī gada jūlija beigās atteicās turpināt sarunas par darījumu.

Šī gada augusta sākumā Austrija atļāva aviokompānijas Austrian Airways privatizāciju, kas kļuva iespējama pārvadātāja grūtās ekonomiskās situācijas dēļ. Tiek prognozēts, ka šogad aviokompānija strādās ar 90 miljonu eiro lieliem zaudējumiem. Darījums paredz, ka 25% plus 1 akcija no Austrian Airways paliks Austrijā - privāto investoru vai valsts uzņēmumu rokās.

Komentāri

Pievienot komentāru
Auto

Rallijā „Sarma 2009” uzvar Aivis Egle/Mārtiņš Jerums

, 15.02.2009

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas autorallija čempionāta otrais posms – rallijs „Sarma 2009” noslēdzās ar Aivja Egles/Mārtiņa Jeruma uzvaru, par 7,57 sekundēm pārspējot „SEB Tieto Rallija komandas” otru ekipāžu Jāni Vorobjovu/Audrju Šošu.

Šis bija viens no saspringtākajiem pēdējā laika Latvijas čempionāta dueļiem un tas iezīmē jaunās sezonas galvenos favorītus N4 klasē. A Plus klasē uzvarēja Raimnonds Kisiels/Gatis Panavs, 2WD klasē – Zigurds Kalniņš/Ģirts Dombrovskis, 2WD Super klasē – Ivo Ķilpis/Artis Ceriņš.

Pēc pirmajā rallija dienā zaudētās līderpozīcijas ar jaunu sparu izšķirošo dienu sāka Egle/Jerums. Svētdienas sešos ātrumposmos čempionvienība guva četras uzvaras, atgūstot un vēlāk arī noturot līderpozīciju. Pārējos divos posmos uzvarēja Vorobjovs/Šošs, taču ar atgūto bija par maz, lai pārsētu konkurentus. Nav šaubu par abu „SEB Tieto Rallija komandas” ekipāžu dominanci – Egle un Vorobjovs bijuši pirmajās divās vietās visos 12 rallija ātrumposmos.

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

Apaļkoksnes sortimentu iepirkuma cenas Tukuma rajonā decembrī

Valters Paiders [email protected], 05.01.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SugaKvalitātes prasībasDiametrsGarumsIepirkuma cena, Ls/m3Cenas izmaiņa pret iepriekšējo mēnesiBaļķi Bērzs A klase - - 50.00 0.00 Ls 0.00% Egle - 18-19 4.3;4.9;6.1 40.00 - - Egle - 20-26 4.3;4.9;6.1 40.00 - - Egle - no 18 4.9;5.2;6.1 37.00 - - Egle - no 28 4.3;4.9;6.1 40.00 - - Goba A klase - - 50.00 0.00 Ls 0.00% Lapkoks - - - 25.00 - - Liepa A klase - - 40.00 0.00 Ls 0.00% Melnalksnis A klase - - 50.00 0.00 Ls 0.00% Osis - - - 50.00 0.00 Ls 0.00% Ozols - - - 65.00 0.00 Ls 0.00% Priede - 18-19 4.3;4.9;6.1 40.00 - - Priede - no 18 4.9;5.2;6.1 34.00 - - Priede A klase - - 55.00 0.00 Ls 0.00% Skujkoks - no 18 - 38.00 - - Finierkluči Bērzs - no 21 - 32.17 0.17 Ls +0.52% Bērzs 1. šķira 24-29 2.4-3.6 43.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs 1. šķira 30-39 2.4-3.6 55.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs 1. šķira no 24 2.4-3.6 57.50 - - Bērzs 1. šķira no 40 2.4-3.6 70.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs A klase 24-29 2.4-3.6 90.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs A klase 30-39 2.4-3.6 115.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs A klase no 24 2.4-3.6 120.00 - - Bērzs A klase no 40 2.4-3.6 140.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs B klase 20-24 2.4-3.6 19.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs B klase 24-29 2.4-3.6 23.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs B klase 30-39 2.4-3.6 29.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs B klase no 20 2.4-3.6 30.50 - - Bērzs B klase no 40 2.4-3.6 35.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs nešķiroti no 20 2.75;3.1;3.4 33.00 - -

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

Apaļkoksnes sortimentu iepirkuma cenas Daugavpils rajonā decembrī

Valters Paiders [email protected], 05.01.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SugaKvalitātes prasībasDiametrsGarumsIepirkuma cena, Ls/m3Cenas izmaiņa pret iepriekšējo mēnesiBaļķi Egle - no 18 4.9;6.1 32.00 0.00 Ls 0.00% Melnalksnis k=0.56 no 20 2.6;5.1 16.00 0.00 Ls 0.00% Priede - no 18 4.9;6.1 29.00 0.00 Ls 0.00% Priede 1. šķira 26 3.1-6.1 41.00 - - Priede 1. šķira 28-34 3.1-6.1 47.00 - - Priede 1. šķira 36-40 3.1-6.1 48.00 - - Priede 1. šķira no 42 3.1-6.1 65.00 - - Priede 2. šķira 28-34 3.1-6.1 43.00 - - Priede 2. šķira 36-40 3.1-6.1 44.00 - - Priede 2. šķira no 42 3.1-6.1 45.00 - - Priede A klase 26 3.1-6.1 42.00 - - Priede A klase 28-34 3.1-6.1 49.00 - - Priede A klase 36-40 3.1-6.1 50.00 - - Priede A klase no 42 3.1-6.1 65.00 - - Finierkluči Bērzs 1. šķira - - 58.50 - - Bērzs A klase - - 125.00 - - Bērzs B klase - 2.75 25.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs B klase - 3.38 26.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs B klase - 5.5 29.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs B klase - - 30.50 - - Bērzs B klase - 5.02;6.66 29.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs E klase 22-25 2.75;3.38 32.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs E klase 25-30 2.75;3.38 57.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs E klase 30-40 2.75;3.38 77.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs E klase no 40 2.75;3.38 97.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs k=0.58 no 21 2.75;5.5 23.50 0.00 Ls 0.00% Papīrmalka Bērzs - - - 12.50 0.00 Ls 0.00% Egle - - - 17.50 0.00 Ls 0.00% Skujkoks - - - 17.00 0.00 Ls 0.00% Sīkbaļķi Bērzs

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

Apaļkoksnes sortimentu iepirkuma cenas atkarībā no kvalitātes prasībām Latvijā 6.-11. decembrī

Valters Paiders [email protected], 16.12.2004

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Prasības Iepirkuma cena, Ls/m3Aizkraukles rajonsBaļķi: Apse - 16.00 Baļķi: Bērzs nešķiroti; k=0.56 27.00 nešķiroti; k=0.58 27.00 Baļķi: Egle - 37.08 k=0.56 29.00 Baļķi: Priede - 34.18 k=0.56 25.00 Finierkluči: Bērzs - 30.00 1. šķira 59.50 A klase 98.75 A-1. klase 70.00 A-2. klase 70.00 B klase 28.25 Taras kluči: Lapkoks k=0.54 12.00 Alūksnes rajonsBaļķi: Apse 1. šķira 21.33 A klase 26.75 B klase 19.00 Baļķi: Priede 1. šķira 50.25 2. šķira 44.00 A klase 51.50 Finierkluči: Bērzs - 45.75 Papīrmalka: Apse - 5.50 mehāniskā 15.00 Papīrmalka: Bērzs - 16.67 Papīrmalka: Egle - 21.00 Papīrmalka: Skujkoks - 20.33 Sīkbaļķi: Egle - 31.75 Sīkbaļķi: Priede - 29.50 Taras kluči: Lapkoks k=0.54 16.00 k=0.56 17.00 k=0.58 18.00 Balvu rajonsBaļķi: Alksnis k=0.56 21.00 Baļķi: Apse 1. šķira; k=0.60 26.00 A klase; k=0.60 30.00 B klase; k=0.58 24.00 Baļķi: Bērzs k=0.54 20.00 k=0.58 22.00 Baļķi: Melnalksnis A klase; 0.60 26.00 k=0.58 21.00 Finierkluči: Bērzs 1. šķira 59.50 A klase 116.00 B klase 26.00 - 14.00 Papīrmalka: Egle - 19.00 Taras kluči: Lapkoks - 16.00 k=0.52 15.00 Bauskas rajonsBaļķi: Egle - 34.00 Baļķi: Priede - 31.50 Finierkluči: Bērzs 1. šķira 59.50 A klase 116.00 B klase 26.00 k=0.58 24.50 Papīrmalka: Apse - 6.00 Papīrmalka: Bērzs - 16.25 Papīrmalka: Egle - 19.50 Papīrmalka: Skujkoks - 20.50 Sīkbaļķ

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

Apaļkoksnes sortimentu iepirkuma cenas Ludzas rajonā decembrī

Valters Paiders [email protected], 05.01.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SugaKvalitātes prasībasDiametrsGarumsIepirkuma cena, Ls/m3Cenas izmaiņa pret iepriekšējo mēnesiBaļķi Apse - no 25 - 19.50 - - Apse 1. šķira - - 16.00 0.00 Ls 0.00% Apse A klase - - 23.00 0.00 Ls 0.00% Egle - - - 42.00 0.00 Ls 0.00% Egle - 14-17 - 24.00 0.00 Ls 0.00% Egle - 18-24 - 34.75 0.75 Ls +2.21% Egle - 20-30 5.5 37.00 - - Egle - no 25 - 39.00 0.00 Ls 0.00% Egle - 14-17 - 32.50 2.50 Ls +8.33% Egle - no 18 - 38.75 - - Lapkoks - - - 17.00 0.00 Ls 0.00% Priede - - - 42.00 0.00 Ls 0.00% Priede - 14-17 - 22.00 0.00 Ls 0.00% Priede - 18-24 - 29.50 1.50 Ls +5.36% Priede - no 25 - 33.50 1.50 Ls +4.69% Priede - 14-17 - 32.50 2.50 Ls +8.33% Priede - no 18 - 35.75 - - Finierkluči Bērzs A klase - - 154.00 - - Bērzs A klase no 25 2.75;3.4;5.5 70.00 -5.83 Ls -7.69% Bērzs A-1. klase no 25 2.75;3.4;5.5 70.00 7.50 Ls +12.00% Bērzs A-2. klase no 25 2.75;3.4;5.5 70.00 12.00 Ls +20.69% Bērzs B klase - 2.75 25.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs B klase - 3.38 26.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs B klase - 5.5 29.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs B klase - - 37.00 - - Bērzs B klase - 5.02;6.66 29.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs B klase no 21 2.75;3.4;5.5 32.00 0.67 Ls +2.13% Bērzs E klase 22-25 2.75;3.38 31.50 0.00 Ls 0.00% Bērzs E klase 25-30 2.75;3.38 56.50 0.00 Ls 0.00% Bērzs E klase 30-40 2.75;3.38 76.50 0.00 Ls 0.00% Bērzs

Komentāri

Pievienot komentāru
Transports un loģistika

airBaltic meita Baltic Airlines cīnīsies ar Krājbanku

Māris Ķirsons, Līva Melbārzde, 06.01.2012

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA Baltic Airlines vērsies Rīgas apgabaltiesā ar prasību pret a/s Latvijas krājbanku, apstrīdot komercķīlas tiesību izlietošanu.

To sarunā ar DB atzina 100% airBaltic meitas kompānijas SIA Baltic Airlines valdes loceklis Alnis Vītols. «Prasības pieteikumu tiesā iesniedzu ar mērķi, aizstāvēt kompānijas Baltic Airlines intereses,» sacīja A. Vītols. Viņš uzsver, ka pārsūdz Latvijas krājbankas realizēto Baltic Airlines nevis airBaltic komercķīlu. «Sīkākas pārsūdzības detaļas es jums pat gribot nevaru atklāt, jo visas līgumsaistības ir konfidenciālas, es nevaru atklāt ne strīda būtību, ne citu ar šo faktu saistīto informāciju,» piebilst A. Vītols, norādot, ka pārstāv tikai un vienīgi Baltic Airlines, nevis kāda konkrēta mātes kompānijas airBaltic akcionāra intereses.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

airBaltic vēstulē SM apgalvo, ka Zatlers par aviobiļetēm maksājis daudz mazāk nekā pārējie pasažieri

LETA, 30.08.2011

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas nacionālā lidsabiedrība AS Air Baltic Corporation (airBaltic) informējusi Satiksmes ministriju (SM) kā valsts akciju turētāju, ka bijušais prezidents un Zatlera reformu partijas (ZRP) līderis Valdis Zatlers uz kādu no Eiropas galamērķiem iegādājies biļeti par 102,8 latiem turp un atpakaļ, lai gan pārējiem pasažieriem ekonomiskajā klasē tās tika tirgotas, sākot no 180 latiem, liecina biznesa portāla Nozare.lv rīcībā nonākusī informācija.

airBaltic vēstuli nosūtījis SM valsts sekretāram Anrijam Matīsam, kurā arī apgalvots, ka biznesa klasē uz to pašu galamērķi biļetes jau maksājušas 753 latus. Kaut arī Zatlers iegādājies biļetes ekonomiskajā klasē, viņš lidojis biznesa klasē.

Biļešu jautājumu esot kārtojusi pārstāve no Prezidenta kancelejas, kas arī izteikusi dažādas vēlmes.

Jau ziņots, ka Zatlera reformu partijas (ZRP) līderis eksprezidents Zatlers savas prezidentūras laikā uz airBaltic reisiem iegādājies biļetes ekonomiskajā klasē, bet reģistrācijas brīdī viņam iedotas vietas biznesa klasē.

Šāda aviokompānijas darbinieku rīcība ir ierasta prakse gadījumos, piemēram, ja lidmašīna ir pārpildīta, taču attiecībā uz prezidentu tikusi veikta iepriekš plānoti, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Austrian Airlines samazina degvielas nodevu

, 19.12.2008

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Sakarā ar degvielas cenu kritumu aviokompānija Austrian Airlines samazina degvielas nodevu savos lidojumos.

Īsajiem un vidējā garuma lidojumiem degvielas piemaksa tiks samazināta par 3 eiro un būs 21 iepriekšējo 24 eiro vietā. Savukārt garajiem pārlidojumiem degvielas piemaksa tiks samazināta par 16 eiro un būs 82 iepriekšējo 98 eiro vietā.

Samazinātā degvielas nodeva tiks piemērota visiem lidojumiem sākot ar šā gada 23. decembri.

Austrian Airlines piedāvā lidojumus no Vīnes uz 130 galapunktiem visā pasaulē. Austrian Airlines flotē ir 100 lidmašīnas, un 2007. gadā aviokompānija pārvadāja 10.8 miljonus pasažieru.

Austrian Airlines pārstāvniecība Baltijas valstīs atrodas Rīgā un darbojas kopš 1995. gada.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

OCTA cena vienā klasē var atšķirties vairāk nekā 20 reižu

Žanete Hāka, 09.10.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Obligātās civiltiesiskās transportlīdzekļu apdrošināšanas (OCTA) cena vienā klasē pie dažādiem apdrošinātājiem var atšķirties vairāk nekā 20 reižu, savukārt, pērkot apdrošināšanu pie brokera, var nākties pārmaksāt vairāk nekā simts latus, liecina laikraksta Dienas Bizness apkopotā informācija.

Patlaban OCTA polisi iespējams iegādāties dažādos veidos: pie apdrošinātāja birojā, internetā - apdrošinātāja mājaslapā, brokera interneta portālā vai pie brokera klātienē. Patlaban interneta vietņu, kur var iegādāties OCTA polisi, neskaitot apdrošinātājus, ir vismaz desmit, turklāt cenu diapazons šajās vietnēs ir ļoti atšķirīgs.

Apkopojot cenas, par pamatu tika ņemtas 1996.-1998. gada Audi A4 markas automašīnas, kas atrodas sliktākajā jeb 1. bonus malus (BM) klasē, 6. jeb vidējā klasē un labākajā jeb 17. BM klasē.

Aprēķinot cenu Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja (LTAB) mājaslapā, kurā apkopota informāciju par pašu apdrošinātāju piedāvātajām cenām bez uzcenojuma, cenu diapazons pie viena apdrošinātāja atkarībā no BM klases (starp BM1 un BM17) var atšķirties par vairākiem simtiem reižu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

Apaļkoksnes sortimentu iepirkuma cenas Kuldīgas rajonā jūnijā

Valters Paiders [email protected], 11.07.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SugaKvalitātes prasībasDiametrsGarumsIepirkuma cena, Ls/m3Cenas izmaiņa pret iepriekšējo mēnesiBaļķi Apse - - - 20.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs A klase - - 60.00 - - Egle - 20-50 4.9 20.00 - - Egle - 20-50 6.1 22.00 - - Egle - no 20 4.40;5.0 20.00 - - Goba A klase - - 50.00 - - Liepa A klase - - 40.00 - - Melnalksnis A klase - - 50.00 - - Osis 1. šķira 24-26 3.1-6.1 45.00 0.00 Ls 0.00% Osis 1. šķira 28-34 3.1-6.1 45.00 0.00 Ls 0.00% Osis 1. šķira 36-40 3.1-6.1 45.00 0.00 Ls 0.00% Osis 1. šķira no 42 3.1-6.1 45.00 0.00 Ls 0.00% Osis A klase 24-26 3.1-6.1 65.00 0.00 Ls 0.00% Osis A klase 28-34 3.1-6.1 85.00 0.00 Ls 0.00% Osis A klase 36-40 3.1-6.1 130.00 0.00 Ls 0.00% Osis A klase no 42 3.1-6.1 155.00 0.00 Ls 0.00% Osis - - - 60.00 - - Ozols 1. šķira 24-26 3.1-6.1 55.00 0.00 Ls 0.00% Ozols 1. šķira 28-34 3.1-6.1 55.00 0.00 Ls 0.00% Ozols 1. šķira 36-40 3.1-6.1 55.00 0.00 Ls 0.00% Ozols 1. šķira no 42 3.1-6.1 55.00 0.00 Ls 0.00% Ozols A klase 24-26 3.1-6.1 75.00 0.00 Ls 0.00% Ozols A klase 28-34 3.1-6.1 95.00 0.00 Ls 0.00% Ozols A klase 36-40 3.1-6.1 145.00 0.00 Ls 0.00% Ozols A klase no 42 3.1-6.1 170.00 0.00 Ls 0.00% Ozols - - - 70.00 - - Priede A klase - - 50.00 - - Papīrmalka Bērzs - - - 18.00 0.00 Ls 0.00% Egle - - - 10.00 0.00 Ls 0.00% Priede - - - 10.00 0.00 Ls 0.00%

Komentāri

Pievienot komentāru
Transports un loģistika

Lidsabiedrības, kas pazaudē vismazāk bagāžas

Aivars Mackevics [email protected], 24.05.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lidsabiedrības pazaudē katra 50. pasažiera koferi. Neatkarīgi no tā vai tas paliek personas izlidošanas vietā vai tiek samainītas un tas aizlido pavisam citā virzienā, tas nav patīkams brīdis nevienam pasažierim. Šāda situācija var rasties, taču tā nevajadzētu būt! Viss atkarīgs kuras lidsabiedrības pakalpojumus Jūs izmantojiet. Eiropas lidsabiedrību savienība (AEA) tika apsekojusi dažādas lidojumu maršrutus. Rezultātā vislabākos rādītājus uzrādīja lidsabiedrība Air Malta, kura pazaudēja 3 koferus uz 1000 pasažieriem. Lidsabiedrību vidēji pazaudētie koferi uz 1000 pasažieriem: 1. Air Malta 2,9 2. Turkish Airlines 4,6 3. Tarom Romanian Airlines 6,6 4. Spanair 7,8 5. Icelandair 8,4 6. SN Brussels Airlines 8,8 7. Malev Hungarian Airlines 8,9 8. Swiss International Airlines 10,4 9. Adria Airways 10,9 10. SAS Scandinavian Airways 11,3 11. Iberia 11,5 12. CSA Czech Airlines 11,9 13. Finnair 11,9 14. Croatia Airlines 12 15. LOT Polish Airlines 12,5 16. Cyprus Airways 13,8 17. Air France 14,9 18. bmi (British Midland) Airways 15,1 19. Luxair 15,8 20. TAP Portugal 16 21. British Airways 18,3 22. Lufthansa 18,6 23. Austrian Airways 18,8 24. KLM Royal Dutch Airlines 22,3

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Izvēlēti skolēnu Līderu programmas dalībnieki

Db.lv, 27.01.2021

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Izvēlēti jaunie izglītības organizācijas “Junior Achievement Latvia” (JA Latvia) skolēnu Līderu programmas dalībnieki, kuri dalību programmā uzsāk jau šonedēļ - programmas pirmajā meistarklasē, kas norisināsies no 27.-29.janvārim, šogad pirmo reizi attālināti.

Programmas ietvaros intensīvu apmācību laikā tās dalībnieki attīstīs savas līderības prasmes, lai nākotnē kļūtu par izciliem līderiem biznesā, politikā, valsts pārvaldē un radošajā sfērā. “Junior Achievement Latvia” šo programmu īsteno jau septīto gadu un tās ietvaros ir apmācīti 78 Latvijas jaunie līderi.

“Līderu programmas mērķis ir radīt visus priekšnoteikumus, lai jauni, talantīgi cilvēki Latvijas attīstībai dotu jaunas idejas un jaudu, veicinot Latvijas izaugsmi un labklājību nākotnē,” saka “Junior Achievement Latvia” vadītājs Jānis Krievāns.

Šogad programmā uzņemti 13 vidusskolas vecuma jaunieši no 13 Latvijas skolām, kuri mērķtiecīgi sevi apliecinājuši žūrijai 2 programmas atlases kārtās. Atlasē tika vērtēti potenciālo dalībnieku sabiedriskie un mācību sasniegumi, mērķtiecība un neatlaidība, gatavība mācīties, komunikācijas prasmes un motivācija dalībai programmā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Starptautiskajā lidostā Rīga līdz ar ziemas lidojumu saraksta ieviešanu darbu sāks jauna aviokompānija Brussels Airlines. Tiks atklāti arī jauni galamērķi – uz Ķelni un Popradu, kā arī atsākti lidojumi uz Bredfordu (Līdsu) un Briseli (Šarleruā), informē VAS Starptautiskā lidosta «Rīga» Komunikācijas vienības vadītāja Sarmīte Rinmane.

Brussels Airlines lidojumus no Rīgas uz Briseli uzsāks 26.oktobrī. Lufthansa Group lidsabiedrība un Star Alliance dalībniece Brussels Airlines uz starptautisko lidostu Rīga veiks sešus reisus nedēļā, visus – pēcpusdienās.

Sākot ar 30. oktobri, nacionālā aviokompānija airBaltic palielinās lidojumu skaitu Maskavas virzienā – papildus reisiem uz Šeremetjeva un Domodedovas lidostu tiks nodrošināti lidojumi arī uz Vnukova lidostu.

Savukārt no 13.decembra airBaltic nodrošinās lidojumus reizi nedēļā uz Popradu Slovākijā.

Tāpat no 26.oktobra aviokompānija Ryanair atsāks lidojumus uz Bredfordu (Līdsu) un Briseli (Šarleruā), no 28.oktobra uzsāks reisus uz Ķelni Vācijā un no 1.novembra veiks lidojumus uz Glāzgovas starptautisko lidostu (iepriekš lidojumi tika veikti uz Glāzgovas Prestvikas lidostu).

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

Apaļkoksnes sortimentu iepirkuma cenas Tukuma rajonā 2005. gada janvārī

Valters Paiders [email protected], 02.02.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SugaKvalitātes prasībasDiametrsGarumsIepirkuma cena, Ls/m3Cenas izmaiņa pret iepriekšējo mēnesiBaļķi Alksnis - no 12 2.5;3.1;5.0 19.50 - - Apse - no 12 2.5;3.1;5.0 19.50 - - Bērzs - no 12 2.5;3.1;5.0 19.50 - - Bērzs A klase - - 50.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs - no 20 2.75;3.1;3.4 33.00 - - Egle - no 12 4.9;3.7;2.5 35.00 - - Egle - no 18 4.9;5.2;6.1 37.00 0.00 Ls 0.00% Egle - no 18 4.9;5.2;6.1 36.00 - - Goba A klase - - 50.00 0.00 Ls 0.00% Lapkoks - - - 25.00 0.00 Ls 0.00% Liepa A klase - - 40.00 0.00 Ls 0.00% Melnalksnis A klase - - 50.00 0.00 Ls 0.00% Osis - - - 54.29 4.29 Ls +8.57% Ozols - - - 65.00 0.00 Ls 0.00% Priede - no 12 4.9;3.7;2.5 35.00 - - Priede - no 18 4.9;5.2;6.1 34.00 0.00 Ls 0.00% Priede A klase - - 52.50 -2.50 Ls -4.55% Priede - no 18 3.7;4.9;6.1 34.00 - - Priede - no 18 4.9;5.2;6.1 28.00 - - Finierkluči Bērzs - no 21 - 33.60 1.43 Ls +4.46% Bērzs 1. šķira no 24 2.4-3.6 57.50 0.00 Ls 0.00% Bērzs A klase no 24 2.4-3.6 120.00 0.00 Ls 0.00% Bērzs A klase no 25 2.75;3.1;3.4 60.00 - - Bērzs A klase no 25 2.8;3.1;3.4 61.50 - - Bērzs B klase no 20 2.4-3.6 30.50 0.00 Ls 0.00% Bērzs B klase no 20 2.75;3.1;3.4 30.00 - - Bērzs B klase no 21 2.8;3.1;3.4 28.00 - - Bērzs B klase no 25 2.8;3.1;3.4 30.00 - - Bērzs nešķiroti no 20 2.75;3.1;3.4 33.50 0.50 Ls +1.52% Sīkbaļķi Skujkoks - no 14 4.9;5.2 30

Komentāri

Pievienot komentāru