Citas ziņas

Beach Party iegādājamas e-biļetes

Vēsma Lēvalde, 16.07.2008

Jaunākais izdevums

Vēl nedēļu un pāris dienu biļetes uz pludmales festivāla Tele2 Baltic Beach Party piedzīvojumu iespējams iegādāties par līdzšinējo cenu (20 lati uz abām dienām, 14 lati uz katru dienu atsevišķi), bet festivāla dienās tās kļūs dārgākas – attiecīgi 24 lati un 16 lati.

Biļetes joprojām iespējams iegādāties visdažādākos veidos – gan tirdzniecības vietās, gan internetā, kur šogad pirmo reizi var iegādāties e-biļeti. Turklāt e-biļeti iespējams nopirkt jebkurā vietā uz pasaules, kur ir internets. Tas izdarāms pat nepieceļoties no krēsla – nepieciešams vien dators ar interneta pieslēgumu un printeris. Biļetes var iegādāties arī Lietuvā.

E-biļete?

- E-biļete ir A4 formāta biļete, kuru var izdrukāt ar sava datora palīdzību uzreiz pēc pirkuma.

- Nav jāmaksā par biļešu piegādi, jāgaida pastnieks, jātērē laiks, ejot uz kasi.

- E-biļeti klients saņem kā PDF dokumentu.

- Nepieciešams tikai printeris, kas spēj apdrukāt A4 formāta lapu. Tas var būt melnbalts vai krāsains. Apdrukas tehnoloģijai nav nozīmes.

- E-biļetes tekstam un svītru kodiem jābūt skaidri salasāmiem. Daļēji izdrukāta E-biļete (puslapa, nepilnīgi burti un svītru kodi) ir uzskatāma par nederīgu.

- Svarīgi! Nepieļaujiet e-biļetes izdrukas, kā arī PDF dokumenta nonākšanu svešās rokās. Pērkot e-biļeti, jānorāda e-biļetes īpašnieka – lietotāja vārdu, uzvārdu un adresi. E-biļetes lietotājam, apmeklējot pasākumu, pēc kontroles dienesta pieprasījuma jāuzrāda personu apliecinošs dokuments.

- E-biļetes neattiecas uz Tele2 īpašo piedāvājumu saviem klientiem.

Šogad pludmales festivāls Tele2 Baltic Beach Party notiek 8.reizi. Tajā uzstāsies Reamonn, Liquido, Sunrise Avenue, Sean Kingston, Alphaville, Cascada, Bi-2, Bedwetters, BossHoss un Audiosmog, kā arī virkne citu visdažādāko mūziķu, DJ, un šovmeņu. Kopumā divās dienās un naktīs uz festivāla 8 skatuvēm kāps aptuveni 100 dažādu mākslinieku.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Positivus prognozē vairāk apmeklētāju, Beach Party no prognozēm atturas

Līva Melbārzde, 15.07.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Positivus festivāla biļešu cena palikusi iepriekšējo gadu līmenī, Beach Party biļešu cenu cēlis.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Sāk tirgot biļetes uz TELE2 Baltic Beach Party

Vēsma Lēvalde, Db, 21.05.2008

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Trešdien (21. maijā) sākas biļešu tirdzniecība uz pludmales festivālu TELE2 Baltic Beach Party, kas šogad, tāpat kā visus citus gadus, notiks Liepājas pludmalē, šoreiz 25. un 26. jūlijā.

Pirmās 1000 biļetes uz abām festivāla dienām pieejamas par 12 latiem, nākamās 2000 – par 16 latiem, tad tās kļūs 20 latus vērtas, bet vēlāk vēl dārgākas. Par īpašu piedāvājumu saviem klientiem parūpējies mobilo sakaru operators TELE2, kas sākumā biļetes piedāvās pat par 8 latiem uz abām festivāla dienām.

Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un internetā – bilesuparadize.lv. Papildus tradicionālajiem variantiem, Biļešu Paradīze sadarbībā ar TELE2 Baltic Beach Party šogad piedāvā vēl nebijušu iespēju – iegādāties e-biļeti, kas nozīmē, ka ir iespējams pat nepiecelties no krēsla pie datora, lai iegādātos biļeti uz festivālu. Vairāk informācijas par e-biļeti iespējams atrast festivāla mājas lapā – www.beachparty.lv un Biļešu Paradīzēwww.bilesuparadize.lv/eticketrules.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Biļešu cenas uz XXVII Vispārējo latviešu dziesmu un XVII Deju svētku maksas pasākumiem šogad vidēji ir par aptuveni 40% augstākas, nekā tās bija iepriekšējos svētkos 2018.gadā, liecina aģentūras LETA veiktie aprēķini atbilstoši iepriekšējo svētku cenrāžiem un šiem svētkiem sagatavoto cenrādi, kas vēl būs jāizskata Ministru kabinetā.

Cenu kāpums uz visiem pasākumiem nav vienāds. Tāpat ir pasākumi, uz kuriem cenas ir samazinājušās.

Atšķirībā no 2013. un 2018.gada svētkiem ir samazinājies biļešu cenu klāsts, sarūkot tieši lētāko biļešu piedāvājumam.

Piemēram, šogad uz svētku noslēguma koncertu "Kopā augšup" Mežaparka Lielajā estrādē iecerēts piedāvāt biļetes piecās cenu grupās - par 20, 40, 60, 80 un 100 eiro. Savukārt 2018.gadā uz noslēguma koncertu bija pieejamas biļetes sešās cenu grupās - par 15, 25, 35, 45, 55 un 65 eiro. Savukārt 2013.gadā bija septiņas biļešu cenu grupas, lētākajām maksājot 3 latus jeb 4,3 eiro.

Līdz ar to uz svētku noslēguma koncertu dārgākā biļete šogad maksās par 54% vairāk nekā 2018.gadā, kas turklāt ir vairāk nekā divas reizes vairāk par 2013.gada dārgāko biļeti uz noslēguma koncertu. Savukārt lētākā biļete ir par 33% dārgāka nekā 2018.gadā, kā arī atbilst trešās dārgākās biļešu grupas cenai 2013.gada svētku noslēguma koncertā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Festivālu Baltic Beach Party Liepājā rīkos arī šogad

Vēsma Lēvalde, Db, 17.03.2009

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Festivāls Tele2 Baltic Beach Party šogad notiks 24. un 25.jūlijā, sola festivāla rīkotāji SIA Argolats.

Šogad Tele2 Baltic Beach Party notiks jau devīto reizi pēc kārtas. "Lai gan situāciju globālajā un lokālajā ekonomikā par saulainu nenosauksi, festivāla organizatori ne mirkli nedomā atteikties no arvien jauniem izaicinājumiem," apgalvo festivāla preses centra vadītājs Edgars Džiguns.

Tele2 Baltic Beach Party galvenie mākslinieki tiks nosaukti aprīlī.

Tele2 Baltic Beach Party biļetes šogad nekļūs dārgākas, bet daļa būs pat lētākas, sola organizatori. Ja pērn pirmās 1 000 biļetes bija iespējams iegādāties par 12 latiem, tad šogad pirmās 1 000 biļetes uz abām festivāla dienām maksās 9 latus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

23. un 24. jūlijā Liepājā viens no populārākajiem Latvijas festivāliem Baltic Beach Party svinēs desmito gadadienu.

«Tāpat kā visus gadus, arī šogad Baltic Beach Party nesola Glastonberijas festivāla līmeņa saturu vai Rock am Ring mērogu, taču pavisam noteikti Baltic Beach Party apsola, ka tieši 23. un 24. jūlijs būs divas īstākās dienas un naktis šajā vasarā, lai aizmirstu ikdienu,» 10 gadu svinības ieskicē viens no festivāla rīkotājiem Raivo Mediņš.

DB jau rakstīja, ka britu izdevums The Guardian novērtējis BBP kā vienu no TOP10 vietām pasaulē, kur baudīt pludmales ballīti. 2009.gadā festivālu nominēja balvai UK Festival Awards, bet šogad European Festival Awards. Festivālu ik gadus apmeklē ap 50 tūkstošiem cilvēku.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Jau otro gadu pēc kārtas festivāls Baltic Beach Party, kas aizvadītajā vasarā nosvinēja 10 gadu jubileju, izvirzīts UK Festival Awards nominācijā Labākais ārvalstu festivāls.

Tāpat kā pērn, arī šogad balsojums, kura rezultātā noteiks labākos visdažādākajās nominācijās, norisināsies divās kārtās. Jau šobrīd notiek balsojums par visiem nominētajiem festivāliem (kategorijā Labākais ārvalstu festivāls nominēti apmēram 130 festivāli), kam sekos divu nedēļu finālbalsojums par pašiem labākajiem katrā nominācijā. Uzvarētājus paziņos un suminās īpašā ceremonijā, kas 18.novembrī norisināsies Londonā.

Arī 2009.gadā Baltic Beach Party bija nominēts UK Festival Awards balvai un kategorijā Labākais ārvalstu festivāls, iekļuva finālā, kā arī piedalījās UK Festival Awards rīkotajā konferencē un apbalvošanas ceremonijā, kas norisinājās Londonā, O2 arēnā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šodien Liepājā sākas Tele2 Baltic Beach Party, festivāls, kurš šogad notiek jau 8. reizi. Divās dienās un naktīs 8 skatuvēs uzstāsies aptuveni 100 dažādas grupas, mūziķi un DJ no Latvijas, Baltijas, Eiropas un ASV.

Lai nodrošinātu viesu nokļūšanu Liepājā, a/s Pasažieru vilciens parūpējusies par papildu vilciena sastāvu maršrutā Rīga - Liepāja, bet festivāla rīkotāji un pašvaldība - par apsargātām autonovietnēm pie pilsētas robežas un sabiedrisko transportu nokļūšanai no autostāvvietām līdz festivāla norises vietai.

Informāciju, kas saistīta ar Tele2 Baltic Beach Party notikumiem un aktualitātēm, festivāla dienās, 25. un 26. jūlijā, varēs iegūt Latvijas 1. rokkafejnīcā, kurā no pulksten 12 līdz 22 darbosies festivāla info centrs.

Vakar notika otrais un pēdējais no Beach Party Intro pasākumiem, tajā skaitā - akcija Festivāls pret narkotikām.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

120 000 Tele2 Baltic Beach Party apmeklētāju ir baumas!

Vēsma Lēvalde, 24.07.2008

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Sabiedrībā izplatītā informācija par 120 000 pārdotajām biļetēm uz pludmales festivālu Tele2 Baltic Beach Party, kas notiks Liepājā šajā nedēļas nogalē, 25. un 26.jūlijā, ir nepatiesa.

Festivāla organizatori informē, ka, saistībā ar šās sezonas megapiedāvājumu izklaides jomā Latvijā, tiek prognozēts, ka šogad Tele2 Baltic Beach Party apmeklēs aptuveni 40-50 tūkstoši apmeklētāju.

„Jebkurā gadījumā, ja arī būs vairāk cilvēku, kas vēlēsies apmeklēt festivālu, pie cipara 70 000 mēs vienkārši pārtrauksim tirgot biļetes, jo Liepāja un festivāls nav gatavs uzņemt lielāku skaitu apmeklētāju. Vispirms un galvenokārt drošības apsvērumu dēļ. Jau 62 000 pērn bija izaicinājums pilsētai un festivālam, tāpēc šobrīd, ja kāds stāsta, ka būs divreiz vairāk, tad tas kāds vienkārši izplata nepamatotas baumas,” skaidro viens no festivāla rīkotājiem Raivo Mediņš.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Vairāki tirgotāji, kuri iegādājušies dārgas tirdzniecības atļaujas Liepājas pludmalē notiekošajā Baltic Beach Party, ir neapmierināti ar pasākuma nelielo apmeklētāju skaitu tā pirmajā dienā, vēsta laikraksts Neatkarīgā.

22.jūlijā skatītāju pieplūdums bijis niecīgs, tāpēc tirgotājiem šī diena nesusi zaudējumus, informē medijs.

«Tās ir pilnīgas muļķības, ka pirmajā dienā festivāls bija mazapmeklēts. Man nav precīzu skaitļu, cik daudz apmeklētāju bija, bet zinu, ka tie bija vairāki tūkstoši, kādi četri pieci noteikti,» apgalvojis Baltic Beach Party pārstāvis.

Laikraksts atgādina, ka brāļi Raivo un Mareks Mediņi pieņēmuši lēmumu nākamgad Baltic Beach Party Liepājā nerīkot, jo neesot pietiekami liela pašvaldības atbalsta.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Baltic Beach Party nominēts arī Eiropā

Vēsma Lēvalde, Db, 07.12.2009

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Festivāls Baltic Beach Party, kas 2010.gadā norisināsies jau 10. reizi, nominēts European Festival Awards balvai Labākais vidēja izmēra festivāls.

Līdzīgi kā UK Festival Awards, kura ietvaros Baltic Beach Party tika nominēts un iekļuva finālā kategorijā Labākais ārvalstu festivāls, arī European Festival Awards uzvarētājus dažādās kategorijās noteiks balsojums. Pirmās kārtas balsošana norisinās līdz 10. decembrim, kad tiks izziņoti tie festivāli, kuri iekļuvuši fināla balsojumā, bet 13.janvārī īpašā apbalvošanas ceremonijā tiks paziņoti uzvarētāji. Balsot par Baltic Beach Party iespējams interneta mājas lapā – eu.virtualfestivals.com/festivalawards, sadaļā Best Medium Sized Festival.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Liepājā atgriežas klubs u.t.t.

Vēsma Lēvalde, 12.06.2008

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Festivāla Tele2 Baltic Beach Party laikā Liepājā darbosies 90. gadu populārais mūzikas klubs u.t.t., ko savulaik dibināja mūziķis Igo.

"Laba mūzika labā kompānijā – tāda bija kluba u.t.t. devīze ziedu laikos. Jo mēs ticam, ka īstie ziedu laiki vēl tikai priekšā. Bet toreiz sestdienu vakaros neiztrūkstoši muzicēja uzticīgā u.t.t. komanda Juris, Vilnis, Alex, Mārtiņš, Ivo, Igo, saldajā ēdienā uzstājās kāds īpašais viesis, tradicionālās u.t.t. spēles ripu azartiski grieza un vērtīgas balvas uzvarētājiem dalīja Alex, bet Baltajā jeb Klusajā zālē publikas simpātijas, bārstot asprātības un kalambūrus pelnīja pazīstami politiķi un citas zvaigznes," vēstīts kluba u.t.t. ielūgumā.

Ne vien Liepājas, bet Latvijas pirmais mūzikas klubs u.t.t. beidza pastāvēt jau 90. gadu beigās, taču šovasar klubs u.t.t. ielūdz atkal - festivāla Tele2 Baltic Beach Party pasaulē, 25. un 26.jūlijā Liepājas pludmalē būs īpaša skatuve, kura divas dienas būs veltīta u.t.t.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Sāks tirgot biļetes uz Baltic Beach Party

Vēsma Lēvalde, 20.05.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

25. maijā sāksies biļešu tirdzniecība uz jubilejas - desmito pludmales festivālu Liepājā Baltic Beach Party.

Par to informē festivāla organizatori - brāļi Raivo un Mareks Mediņi. Informācijau par biļešu cenām organizatori sola tuvākajās dienās. Baltic Beach Party šogad norisināsies trīs dienas – no 22. līdz 24. jūlijam. Kā viens no pamanāmākajiem un spilgtākajiem jaunumiem tiek plānots projekts Liepājas Dzintara zelta mirkļi. Tā būs īpaša programma, kura tiek veidota, lai Baltic Beach Party desmit gadu jubilejas reizē atzīmētu un atsauktu atmiņā Latvijas festivālu vectētiņa nozīmi festivālu kultūrā. Par kārtīgu ziemeļu roku parūpēsies vairākkārtēji Somijas mūzikas balvas ieguvēji, vairāku platīna un zelta disku īpašnieki The Rasmus. Uz Liepāju pošas arī afrikāņi no Norvēģijas Madcon, Krievijas rokmūziku pārstāvēs melodiskie rokeri no Maskavas Zvery. Solīta arī šovgrupa no Rumānijas Sistem, Nigērijas Tuklan, Skip the Use no Francijas, tradicionālie Audiosmog un citas grupas. Par desmitgades īpašo grupu aicināti Reigani.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rekordlielā ātrumā izpirktas pirmās 1000 divu dienu Baltic Beach Party biļetes, kuras tika piedāvātas par 10 latiem.

Lai gan atšķirība starp pagājušo gadu ir minimāla, turklāt pilnīgi precīzi nav iespējams piefiksēt to mirkli, kad 1000 ir pārdots, tomēr ziņa par to, ka īpašās biļetes beigušās šogad pienāca par aptuveni minūti ātrāk – 9 minūtes pēc tirdzniecības sākuma, informē organizatori. Liepājā, pie Latvijas 1.rokkafejnīcas, pirmie cilvēki, lai ieņemtu vietu rindā, sāka pulcēties jau pulksten piecos no rīta. Biļešu gaidīšana Liepājā jau kļuvusi par sava veida vienu no festivāla tradīcijām.

Arī otrais tūkstotis biļešu uz piektdienu un sestdienu, kas bija pieejams par 12 latiem, tika pārdots ļoti ātri. Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā pieejamas gan divu dienu biļetes (piektdiena un sestdiena), kas maksā 16 latus, gan ceturtdienas biļetes, kuru cena šobrīd ir 5 lati, un līdz festivālam tās būs pieejamas atsevišķi. Arī piektdienas vai sestdienas biļeti var iegādāties atsevišķi, šādā gadījumā tā maksā 10 latus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

"Beach Bus" ieripojis Rojas pludmalē un pārstāv arī "Ezītis miglā" bāra franšīzi, papildinot pilsētā esošo sabiedriskās ēdināšanas un izklaides piedāvājumu.

"Mēs sadarbojamies ar "Ezītis miglā" un mums ir bāra franšīze, kas atrodas blakus mūsu "Beach Bus", kur ēdināšana ir mūsu iniciatīva," teic Dāvis Šteinbergs, SIA "Beach Bus" īpašnieks.

Vaicāts, kāpēc izvēlēts tieši šāds sadarbības modelis, viņš norāda, ka abu zīmolu vīzija ir līdzīga un tie domāti pilnīgi visiem – šādā kafejnīcā var atpūsties gan turīgi, gan ne tik, gan jaunāki, gan vecāki cilvēki visas dienas garumā. Parasti dienas pirmajā pusē klientu lokā ir ģimenes ar bērniem, bet vakarā publika kļūst raibāka un pēc alus ir izslāpuši visdažādākie cilvēki. "Vieta ir radīta pietiekami draudzīga un arī cenas ir salīdzinoši zemas. Centāmies darīt tā, lai te pasēdēt varētu atļauties visi," stāsta D. Šteinbergs.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Uz TELE 2 Baltic Beach Party lētākās biļetes izķer 45 minūtēs

Vēsma Lēvalde, Db, 21.05.2008

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pirmās 1000 biļetes uz abām TELE 2 Baltic Beach Party festivāla dienām, kas bija pieejamas par 12 latiem, tika izpirktas 45 minūtēs, informē pludmales festivāla rīkotāji.

Šobrīd nākamās 2 000 maksā 16 latus, tad biļetes kļūs 20 latus vērtas, bet vēlāk vēl dārgākas. Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un internetā – Bilesuparadize.lv. Papildus tradicionālajiem variantiem, Biļešu Paradīze sadarbībā ar TELE2 Baltic Beach Party šogad piedāvā vēl nebijušu iespēju – iegādāties e-biļeti, kas nozīmē, ka ir iespējams pat nepiecelties no krēsla pie datora, lai iegādātos biļeti uz festivālu.

Vairāk informācijas par e-biļeti iespējams atrast festivāla mājas lapā – Beachparty.lv un Biļešu ParadīzēBilesuparadize.lv/eticketrules.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Pludmales festivālam Liepājā paaugstina biļešu cenas

Vēsma Lēvalde, 30.06.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

ZZ Baltic Beach Party festivāla rīkotāji nolēmuši paaugstināt tirdzniecībā esošo biļešu cenu.

No 6.jūlija divu dienu biļete uz festivālu līdzšinējo 16 latu vietā maksās 18 latus. Festivāla dienās biļetes kļūs vēl dārgākas, norāda rīkotāji. Atlaides no biļešu cenām esot pieejamas tikai tiem apmeklētājiem, kuri izmanto festivāla sponsoru produkciju - Zelta zivtiņu un Zelta alu.

Festivāla organizatori brīdina, ka, iegādājoties biļetes ārpus to oficiālajām tirdzniecības vietām, biļete var būt viltota. Rīkotāji ieviesuši jaunus drošības pasākumus – svītrkoda un aproču skenerus.

Mūzikas festivāls ZZ Baltic Beach Party šogad svin 10 gadu jubileju un pirmo reizi notiks trīs dienas un trīs naktis – no 22. līdz 24. jūlijam Liepājā. Uz galvenās un vēl 7 skatuvēm uzstāsies gan pašmāju mūziķi, kuru pilnu sarakstu sola izziņot 2.jūlijā, gan īpašie viesi no dažādām valstīm – Reigani (Igaunija), The Rasmus (Somija), Madcon (Norvēģija), Skip the Use (Francija), ATB (Vācija), Zveri (Krievija) un citas grupas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Līdz šim Latvijā bija tikai viens pludmales sporta centrs - Brazīlija. Saskatot biznesa iespējas šajā nišā, tikko izveidots līdzgaitnieks - Beach Box.

Beach Box projekta īstenotāji idejas smēlušies no redzētā citās volejbola hallēs ārpus Latvijas, internetā pētījuši arī kādas Kanādā esošas halles būvniecības nianses, atklāj halles vadītājs Arnis Tunte.

Pludmales volejbola halles Beach Box projekta īstenotāji tai atrašanās vietu meklējuši tuvu Rīgas centram, ar ērtu piekļuvi. «Izskatījām dažādas alternatīvas, bet priekšroku devām zālei, kas atrodas VEF sporta kluba teritorijā. Esam noslēguši ilgtermiņa nomas līgumu,» stāsta halles vadītājs A. Tunte. 1000 m2 hallē izveidoti četri laukumi, bet tās tehniskās iespējas elastīgas - laukumus iespējams piemērot citiem pludmales sporta veidiem, izklaides pasākumiem un dažādām sacensībām. Līdzās laukumiem izveidota atpūtas zona ar pludmales bāru.

Komentāri

Pievienot komentāru
Mazumtirdzniecība

Brīdina par krāpnieciskām Olimpisko spēļu biļešu interneta vietnēm

Lelde Petrāne, 16.07.2012

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Londonas policija izplatījusi brīdinājumu par Londonas olimpisko un Paraolimpisko spēļu biļešu pirkšanas vietnēm, kuras, iespējams, ir krāpnieciskas un cilvēki, kuri iegādājušies biļetes konkrētajās interneta vietnēs, tās var nesaņemt.

Ja cilvēki iegādājušies biļetes kādā no zemāk minētajām kompānijas EUROTEAM interneta vietnēm, nekavējoties nepieciešams sazināties ar kompāniju, no kuras sākotnēji biļetes tika pirktas un kontaktēties ar maksājuma servisa nodrošinātāju.

Iespējams, krāpnieciskas kompānijas EUROTEAM biļešu vietnes:

euroteam.net

tixnet.com

olympicticket.info

euroteam.info

euroteamtickets.com

2012tickets.org

londonsummergames.net

londonsummergames.org

euroteam.travel

worldticketservice.net

Metropolitēna policijas pārstāvis Niks Daunings (Nick Downing) aicina ikvienu pārliecināties, vai Olimpisko spēļu biļetes nav iegādātas kādā no šīm vietnēm. Viņš izsaka pamatotas bažas, ka tie, kuri biļetes iegādājušies šajās vietnēs, tās nesaņems.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Paplašinot sabiedriskā transporta biļešu iegādes un lietošanas iespējas, definēta lietotāju grupa ir uzsākusi koda biļetes lietojamības testus ar mērķi pārbaudīt jaunā veida biļetes lietojamību reālos apstākļos, kas ietver biļetes aktivizēšanu transporta līdzeklī un kontroli, informē pašvaldības uzņēmumā Rīgas satiksme.

Koda biļete būs jauns norēķinu veids “Rīgas satiksmes” sabiedriskajā transportā, kas ļaus klientiem veikt norēķinus par braucieniem ar viedtālruni tiešsaistes režīmā.

Koda biļete darbosies paralēli esošajai e-talonu sistēmai. Lai lietotu koda biļeti, klientiem savā viedtālrunī vajadzēs uzstādīt mobilo lietotni. Šajā lietotnē tiešsaistes režīmā varēs iegādāties vienreizējo brauciena biļeti un izmantot to, aktivizējot sabiedriskā transportlīdzekļa salonā, kur būs izvietots katram transportlīdzeklim unikāls kvadrātkoda identifikators.

Gadījumā, ja transportā iekāps kontrolieris, pasažieris atvērs lietotni, kur būs redzama aktivizētā biļete, un uzrādīs to kontrolierim. Koda biļetes platformas izstrāde tika uzsākta 2020. gada nogalē, un tā tiek veidota kā atvērta sistēma, lai šādas biļetes pārdošanu varētu nodrošināt pēc iespējas plašs pakalpojuma sniedzēju (pārdevēju) loks.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Baltic Beach Party piedalīsies 18 roka grupas

Vēsma Lēvalde, Db, 02.07.2009

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pludmales festivālā Baltic Beach Party uz roka skatuves šogad divu dienu laikā uzstāsies 18 dažādas rokbrigādes, informē organizatori.

Lielākie spīdekļi festivāla roka sadaļā būs igauņu roka meitenes Vanilla Ninja, kā arī elektroroka pārstāvji no Lietuvas Happyendless, godalgas Best Baltic Act ieguvēji MTV Europe 2008 balvu pasniegšanas ceremonijā.

TELE2 Baltic Beach Party Liepājas pludmalē notiek 24. un 25.jūlijā. Biļetes šobrīd vēl maksā 17 latus uz abām dienām. Cenu atlaides rīkotāji piedāvā tiem, kas lieto festivāla sponsoru produkciju - TELE2, SMScredit.lv un alus dzērienu D-Night.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šajā nedēļas nogalē - no 23. līdz 25. jūlijam, - Ventspilī notiks Baltijā lielākais kaitbordistu pasākums, kas pulcēs šī sporta veida entuziastus, viņu atbalstītājus un fanus no visas Latvijas un tuvākajām kaimiņvalstīm.

Sagaidāms, ka Venstpils sērfošanas pludmalē, kur notiks Kite Party 2009, šogad ieradīsies vismaz 130 kaitbordisti.

Kite Party 2009 ietvaros notiks gan semināri iesācējiem un profesionāļiem, gan arī sacensības vīriešu un sieviešu konkurencēs. Ikviens kaitbordists varēs pacīnīties par Burusporta Kaitborda Kausu 2009 brīvā stila, maratona, viļņu braukšanas un kite loop disciplīnās.

«Ekonomiskā krīze ir skārusi mūs visus, tomēr labā ziņa ir tā, ka daudziem tagad ir vairāk laika, ko veltīt savam vaļaspriekam - kaitbordam. Domājot pozitīvi, Kite Party aicina būt aktīviem arī šogad – par spīti negācijām, kas valda apkārt. Nekas tā nepalīdz izvēdināt galvu vārda tiešā nozīmē, kā pūķošana, tādēļ kaitbordistu gada galvenais notikums būs arī šogad un turklāt tas no-tiks jau 5. gadu,» stāsta Larss Āboliņš, Kite Party idejas autors un organizētājs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šodien sākas 18. Rīgas modes nedēļa. Tās laikā savas 2013./2014. gada rudens/ziemas sezonas kolekcijas prezentēs Latvijas vadošie dizaineri un zīmoli - Natālija Jansone, Žanete Auziņa, Anna LED, Aleksandrs Pavlovs, Katya Katya Shehurina un NARCISS.

Modes nedēļas debitanti – Alexandra Westfal, Irina Skladnova un Nóló. Riga Fashion Week skašu programma tiks papildināta ar ārzemju modes mākslinieku kolekciju prezentācijām – Lietuvas dizaineres Ievas Daugirdaites, Igaunijas modes zīmola Pohjanheimo, Baltkrievijas zīmola lena tsokalenk un zīmola COMEFORBREAKFAST no Itālijas skatēm.

Jaunā modes dizainere no Lietuvas Ieva Daugirdaite ir Viļņas Dizaina koledžas absolvente. Viņas kolekcija sastāv no trenčiem, kleitām, svārkiem un žaketēm. Dizainere, veidojot tērpus, daudz izmanto kažokādas, matētu un spīdošu ādu.

Jau zināms Latvijas modes interesentiem Igaunijas zīmols Pohjanheimo atkal piedalīsies Rīgas modes nedēļā. Jaunās kolekcijas tērpi ir veltīti luksusa stilam ikdienas dzīvē. Pohjanheimo zīmola filozofija ir balstīta uz skandināvu minimālismu ar akcentu uz detaļām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Festivāla TELE2 Baltic Beach Party laikā, no 24. līdz 26.jūlijam, Liepājā notiks starptautiskais VW «vabolīšu» salidojums.

Paredzams, ka šajās dienās Liepājā pulcēsies ap 80 šī leģendārā VW modeļa automašīnu no Baltijas valstīm, kā arī Krievijas, Somijas, Baltkrievijas, Vācijas un citām valstīm. Bez «vabolītēm», salidojumā piedalīsies arī hipiju iemīļotie VW busiņi.

Salidojuma laikā notiks fotokross Vaboles piektā acs – sacensības, kuru laikā dalībniekiem būs iespēja aplūkot nozīmīgākās vietas Liepājā, kā arī pārbaudīt savu meistarību orientēšanās mākslā un uzmanībā.

Festivāls TELE2 Baltic Beach Party šogad Liepājas pludmalē notiks 24. un 25.jūlijā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ar pēdējiem akordiem svētdienas saullēkta laikā veiksmīgi noslēdzies šā gada piedzīvojums pludmales festivālā Tele2 Baltic Beach Party piedzīvojums.

Sākotnējie aprēķini liecina, ka kopējais apmeklētāju skaits šajā gadā sasniedzis 55 tūkstošus, kas ir mazāk nekā rekordlielais cipars pērn, tomēr festivāla rīkotāji to vērtē kā lielāku sasniegumu.

"Ņemot vērā to, cik plašs un iespaidīgs šogad Latvijā bija un joprojām ir piedāvājums atpūtas un izklaides sfērā, šā gada apmeklētāju skaits vērtējams kā daudz lielāks panākums nekā iepriekšējā gada 62 tūkstoši. Vislielākais paldies par to, protams, visiem tiem cilvēkiem, kuri arī šogad izvēlējās pavadīt šīs divas dienas tieši Liepājā, Tele2 Baltic Beach Party krāsu un piedzīvojumu pasaulē," notikušo vērtē viens no festivāla galvenajiem rīkotājiem Raivo Mediņš.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Liepājas dome aicina uz pārrunām Baltic Beach Party organizatorus

Vēsma Lēvalde, 09.07.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Liepājas dome uzaicinājusi nākamajā nedēļā uz pārrunām Liepājas festivāla Baltic Beach party (BBP) organizatorus - brāļus Raivo un Mareku Mediņus.

Par to informē Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks. Tikšanās noorganizēta saistībā ar publiski izskanējušo brāļu Mediņu apgalvojumu, ka BBP šogad Liepājā notiek pēdējo gadu, jo tā organizēšanai nav pietiekama pašvaldības atbalsta. «Pašvaldība festivālu Baltic Beach party ik gadu iespēju robežās ir atbalstījusi gan finansiāli, gan praktiski un citādā veidā. Ir sniegts arī atbalsts, kuru finansiālā izteiksmē nevar aprēķināt,» apgalvo U. Sesks.

DB jau rakstīja, ka festivāla organizatori paziņoja, ka meklēs citu pašvaldību, ar ko turpmāk sadarboties, jo nolēmuši festivālu Liepājā vairs nākamgad nerīkot.

Komentāri

Pievienot komentāru