Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Popzvaigzne Britnija Spīrsa (Britney Spears) šomēnes arī Eiropā prezentēs savu jauno apakšveļas kolekciju, vēsta thelocal.dk.

ASV zvaigzne ieradīsies Dānijā 25. septembrī uz zīmola Intimate Britney Spears atklāšanas pasākumu. Spīrsa paziņojusi, ka zīmols tiks prezentēts arī Londonā, Vācijā, Polijā un Norvēģijā.

Intimate Britney Spears jau piedzīvojis savu debiju ASV - 9. septembrī tas tika izrādīts Ņujorkā.

Kolekcija tapusi, Spīrsai sadarbojoties ar Dānijas apakšveļas ražotāju Change, kuram ir 170 veikali 11 valstīs. Kā teikts apakšveļas zīmola izplatītajā paziņojumā: «Tā patiesībā bija Britnija Spīrsa, kura jautāja, vai mēs varētu kopīgi radīt zīmolu. Sākumā mēs nezinājām, «uz kuras kājas stāvēt», bet, kad viņa mums parādīja savas idejas, mums vairs nebija nekādu šaubu.»

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Dandy Model Management telpās norisinājās Riga Fashion Week programmas ietvaros organizētā dāņu veļas zīmola Change prezentācija, kuras laikā tika izrādītas jaunākās 2015. gada pavasara-vasaras sezonas veļas, mājas tērpu, nakts tērpu un peldkostīmu kolekcijas, kā arī The Intimate Britney Spears veļas līnija, kas tapusi sadarbībā ar popdīvu Britniju Spīrsu.

«Lai arī The Intimate Britney Spears veļas līnija Latvijas tirgū ir pārstāvēta tikai pusgadu, interese par to ir bijusi milzīga jau kopš pirmajām tās parādīšanās dienām, turklāt tā aizvien turpina pieaugt. Tas, protams, šķiet gluži vai pašsaprotami, ņemot vērā Britnijas Spīrsas milzīgo fanu pulku.

Šobrīd abiem vietējiem Change veikaliem jau ir noformējusies stabila pastāvīgo klientu bāze,» komentē Change Lingerie pārstāve Baltijas valstīs Ulla Sarapu (Ülla Sarapuu).

Komentāri

Pievienot komentāru