Tehnoloģijas

Elkor sāk pārdot 3D televizorus

Sanita Igaune, 09.04.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijā ir pieejami pirmie trīsdimensiju (3D) televizori (Samsung), kas nopērkami Elkor tirdzniecības vietās, to cena atkarībā no ekrāna lieluma ir no 1199 līdz 1499 Ls, informē Elkor.

Samsung produktu mārketinga menedžeris Vitālijs Žilinskis iepriekš DB norādīja, ka Samsung 3D televizoru tirdzniecība Latvijā tiks sākta aprīlī.

Savukārt LG Electronics Latvia komercdirektors Sergejs Samoiļenko DB solīja, ka veikalos pirmie 3D televizori būs pieejami maijā. LG televizoru ekrāna izmērs būs 42, 47 un 55 collas pa diagonāli.

Aptuveni ap to pašu laiku - pirmajā pusgadā - veikalos varētu parādīties pirmie Panasonic 3D televizori. «Aptuvenā cena vēl nav noteikta, bet paredzams, ka pircējiem nebūs jāmaksā vairāk kā par labu televizoru šobrīd,» DB iepriekš sacīja Panasonic Latvijas pārstāvniecības vadītāja Santa Māgure.

Arī Sony sola, ka pirmie Bravia Full HD 3D televizori Latvijā būs nopērkami vasaras sākumā. Sony TV un mājas audio/video produktu vadītājs Baltijā Ingmars Pavasars pastāstīja, ka veikalos būs vairāki modeļi, kuru ekrānu izmēri būs no 40 līdz 60 collām pa diagonāli. Televizoru cena tiek prognozēta ap 1000 Ls.

Pēc I. Pavasara domām, visstraujāk uz jaunievedumiem reaģēs tieši datorspēļu un videospēļu fani, jo ir atšķirība - skatīties filmu 3D formātā vai spēlē, lidojot ar lidmašīnu, pašam iesaistīties procesā.

Komentāri

Pievienot komentāru