Jaunākais izdevums

Ukrainas robežsargi aizturējuši Latvijas pilsoni Benesu Aijo, kurš jau iepriekš izcēlies ar nacionālboļševiku mītiņu rīkošanu Krimas pussalā. Viņš un vēl divi citi cilvēki mēģināja iekļūt Ukrainā, apejot robežpunktu, informēja Ukrainas Robežsardzes valsts dienests.

Līdz ar viņu aizturēts arī viens Ukrainas un viens Krievijas pilsonis. Aizturētais 29 gadus vecais ukrainis atzina, ka 29. aprīlī devās uz Krievijas Federāciju, lai pāri robežai pārvestu Krievijas un Latvijas pilsoni.

«Aizturēto pārbaudes laikā atrasta video un fotoaparatūra, Luhanskas reģiona karte, «Donbasa tautas zemessardzes» caurlaide, kamuflāžas apģērbs,» atklāja Ukrainas Robežsardzes pārstāvji.

Db.lv jau rakstīja, ka B. Aijo piedalījās mītiņos Krimā, taču pēc tam devās peļņā uz Lielbritāniju, kur vāca atkritumus un piedalījās būvdarbos. Savā Facebook profilā viņš asi kritizēja Lielbritānijas darba vidi, nodēvējot to par «bardaku».

Komentāri

Pievienot komentāru
Foto

Latvijas nacionālboļševiks Beness Aijo mītiņus nomainījis pret atkritumu vākšanu un būvdarbiem Anglijā

Dienas Bizness, 10.04.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pašlaik skandalozā Latvijas nacionālboļševika Beness Aijo ikdienu no mītiņu rīkošanas un barikāžu būvēšanas Austrumukrainā nomainījuši pieticīgāki darbiņi – atkritumu savākšana un ķieģelu mūrēšana. B. Aijo, pret kuru sākta procedūra par Latvijas pilsonības atņemšanu, nu ir apmeties Londonā, kur viņš meklē darbu, liecina informācija viņa Facebook profilā, ziņo rus.db.lv.

Tāpat sociālajā tīklā promaskaviski noskaņotais «revolucionārs», kurš speciāli no Latvijas devās uz Ukrainas austrumiem, lai tur piedalītos protestos ar mērķi gāzt jauno, Kremlim nelabvēlīgi noskaņoto varu, dalījies ar saviem iespaidiem Lielbritānijā.

«Kā jau es rakstīju iepriekš, man piezvanīja no aģentūras Flex (iepriekš pie viņiem nekad neesmu strādājis, bet piektdien, kad meklēju darbu, atstāju viņiem savu telefona numuru) un piedāvāja darbu uz aptuveni astoņām nedēļām,» Facebook raksta B. Aijo.

Pēc tam viņš apraksta savus darba pienākumus - kopā ar vēl trim darbiniekiem viņš vācis dažādus atkritumus lielā konteinerā, bet vēlāk vajadzējis mazākos gabalos sagriezt metāla konstrukcijas. «Tas viss notika bez jebkādas darba aizsardzības tehnikas un visi strādāja bez ķiverēm,» nekārtības britu uzņēmumā novērojis B. Aijo.

Komentāri

Pievienot komentāru