Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

11. Rīgas Starptautiskajā autošovā Ķīpsalā no 29. aprīļa līdz 2. maijam varēšot sastapt Lietuvā radīto tūninga eksemplāru AG Excalibur.

AG Excalibur ir veidots uz Mercedes CL 500 bāzes un ir pārvērsts līdz nepazīšanai. Automobilis ir radīts kaimiņos Lietuvā, Kauņā.

Tās īpašnieks un dizaina autors Audronis Gestauts (Audronis Gestautas) ideju par superautomobili ir ne tikai izsapņojis, bet arī realizējis dzīvē, strādājot pie projekta deviņus mēnešus pa 12 stundām dienā sešas dienas nedēļā. Supermobilim ir izmantoti Infinity FX sērijas lukturi un Hella aizmugurējie lukturi. Savukārt neparastie izpūtēja uzgaļi un dekoratīvā radiatora reste, kas atgādina Maybach Exelero, emblēma ar iniciāļiem ir paša Audroņa Gestauta darinājums.

Modificētie sēdekļi, durvis un jumts ir apšūti ar gaišu ādu. Sēdekļus grezno īpašnieka logotipi. Aptuveni 800 Swarovski kristāli grezno sēdekļus, griestus, durvis, klimata kontroli un citus vadības blokus. Automātiskās kārbas ātrumpārslēgs faktiski ir viens vesels 25 cm liels kristāls. Otrs tieši tāds pats paredzēts, lai kontrolētu astoņas videokameras, kas iemontētas buferos un spoguļos.

Komentāri

Pievienot komentāru