Auto

Luksusa auto ražotāji tēmē uz Ķīnas bagātajiem

Ritvars Bīders, 26.04.2010

Jaunākais izdevums

Šā sākumā BMW luksusa automašīnu pārdošanas apjomi Ķīnā palielinājušies par 96%, savukārt Rolls-Royce piedzīvojis pārdošanas apjomu pieaugumu 300% apmērā, vēsta Telegraph.

Šogad Pekinas autošovā Rolls-Royce jau izdevās pārdot automašīnas Phantom jaunāko modeli, kura cena lēšama ap 800 tūkst. steriņu mārciņu.

Tieši šī milzīgā ātrumā pieaugošā pirktspēja pievilina pasaules luksusa automašīnu ražotājus Ķīnas tirgum. Piemēram, Rolls-Royce lēš, ka šogad Ķīna kļūs par kompānijas otru lielāko tirgu aiz ASV, apdzenot Lielbritāniju.

«Mani visvairāk pārsteidz tas, cik jauni ir daudzi mūsu klienti Ķīnā. Daudziem no viņiem ir tikai nedaudz pāri 30, un jaunākais mūsu klients Ķīnā bija 28 gadus vecs,» sacīja Rolls-Royce Vācijas biznesa vadītājs Torstens Mullers- Otvoss (Torsten Muller-Otvos), piebilstot, ka citos Rolls-Royce pārstāvētajos tirgos šī tendence ir gluži pretēja.

BMW, kas jau Ķīnā šogad pārdod divas reizes vairāk savu 7. sērijas automašīnu modeļu, palielinājis savu prognozi attiecībā uz šī gada pārdošanas apjomiem līdz 120 tūkst. vienību.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Foto: facebook.com/DinoZooLV

Neatkarīgi no mājdzīvnieka sugas, ikvienam mājas mīlulim nepieciešama kvalitatīva barība un aprūpe. Plašākais zoo preču interneta veikals Dinozoo.lv jau kopš 2018. gada mājdzīvnieku saimniekiem nodrošina iespēju visu mīluļiem nepieciešamo iegādāties ne tikai ērtāk un ātrāk, bet arī izdevīgāk. Dinozoo.lv interneta zoo veikals piedāvā preces gan suņu un kaķu, gan grauzēju, putnu un zivtiņu, gan arī eksotisko mājdzīvnieku īpašniekiem.

Kā atzīst uzticīgie Dinozoo.lv pircēji – plašais preču klāsts, daudzveidīgā izvēle, izdevīgie akciju un atlaižu piedāvājumi, kā arī ērtā iepirkšanās pieredze, ir tas, kas vilina iepirkties tieši Dinozoo.lv. Taču, kādas tad ir bijušas Dinozoo.lv pircēju un viņu mīluļu iecienītākās pērnā gada izvēles? Par populārākajām 2023. gada precēm un preču grupām stāsta Dinozoo.lv E-komercijas projektu vadītāja Jekaterina Kļučerova.

Komentāri

Pievienot komentāru