Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ātrās ēdināšanas restorāns McDonald’s šogad sola atvērt trīs jaunus restorānus un divus esošos rekonstruēs.

Divi restorāni tiks atklāti Rīgā un viens restorāns vērs durvis kādā no Latvijas lielākajām pilsētām, tādējādi iezīmējot sākumu paplašināšanās plāniem reģionos. Tā kā vēl noris darbs pie detaļām saistībā ar atvēršanu, McDonald’s nevar paziņot, kurā pilsētā atradīsies jaunais restorāns, tomēr var apstiprināt, ka joprojām plānos ir tādas pilsētas kā Daugavpils, Jelgava un Liepāja.

«Latvijā ekonomika un cilvēku pirktspēja ir stabilizējusies, par ko liecina ēšanas paradumi un pieaugošā klientu aktivitāte. Mēs redzam pozitīvas tendences janvāra rezultātos, salīdzinot ar šo pašu periodu pērn. Tomēr kopumā vēl ir pāragri runāt par ekonomikas izaugsmes sākumu,» norāda McDonald’s pārstāvniecības Latvijā SIA Premier Restaurants Latvia vadītājs Viktors Tedesko.

Pērn septembrī tika atvērts astotais McDonald’s restorāns tirdzniecības parkā Alfa, tā izveidei investējot gandrīz 700 tūkstošus eiro un radot 50 jaunas darba vietas. Tāpat pagājušā gada beigās McDonald’s restorāns Main Station Merķeļa ielā 1 tika paplašināts, atverot Rīgā jau otro McCafe. investējot vairāk nekā trešdaļu miljona eiro. Pagājušajā gadā McDonald’s investīcijas attīstībā Latvijā sasniedza 3 miljonus eiro, bet kopumā kompānija plāno ieguldīt 20 miljonus eiro attīstībā un paplašināt savu tīklu līdz 35 restorāniem Baltijas valstīs līdz 2013.gadam.

Komentāri

Pievienot komentāru