Mazais bizness

Sākam biznesu: Sporto kopā ar savu suni

Anda Asere, 14.01.2016

Marley’s Fit radītājas Kristīna Virse ar Mārliju (no kreisās) un Diāna Hakova ar Jettu un Juki

Foto: Ritvars Skuja, Dienas Bizness

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lai aktīvi cilvēki varētu izkustēties kopā ar saviem mīluļiem, nevis atstāt tos mājās skumstam, Marley’s Fit rīko sporta nodarbības kopā ar suņiem, ceturtdien vēsta laikraksts Dienas Bizness.

«Agrāk uzskatīju, ka pilsētā sunim nav vietas, bet mans mīļotais vīrietis pierunāja paņemt suni. Sapratu, ka mums ir tik liela atbildība par viņu, radās vēlme darīt kaut ko sociāli atbildīgu, tāpēc parādījās projekts Mārlija ķepu parks. Sākotnējā ideja bija apsaimniekot neizmantotās zaļās teritorijas Rīgā un veidot suņu pastaigu un apmācību laukumus, kā arī veidot informatīvus un atraktīvus pasākumus viņu saimniekiem un izglītot sabiedrību par suņiem,» stāsta Kristīna Virse, viena no Marley’s Fit idejas autorēm. Savukārt viņas kolēģei Diānai Hakovai suns ir vairāk nekā desmit gadus, viņa to trenē, kā arī nodarbojas ar suņu sportu – adžiliti. «Es pati nodarbojos ar fitnesu, arī ar suņu sportu. Jutu, ka man nepietiek laika visam. Aizdomājos, ka šīs lietas var apvienot un sportot kopā. Ilgu laiku par to domāju, līdz iepazinos ar Kristīnu,» stāsta Diāna.

Kristīna studē Latvijas Universitātē, kur uzzināja par studentu biznesa inkubatoru. Viņa ar savu ideju tajā iestājās un meklēja veidus, kā attīstīt savu ieceri. Viena no idejām bija sportošana kopā ar suni, tāpēc viņa uzrakstīja sludinājumu, ka meklē treneri, un atrada Diānu, kura studē citur – Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā. Šobrīd viņas kopā rod atbildes, ko tieši cilvēkiem piedāvāt. Marley’s Fit ir bijušas pirmās pilotnodarbības. Tirgū tas ir kas jauns, bet līdzšinējās atsauksmes ir pozitīvas.

Visu rakstu Sporto kopā ar savu suni lasiet 14. janvāra laikrakstā Dienas Bizness.

Komentāri

Pievienot komentāru