Citas ziņas

«Small Luxury Hotels» noslēgusi sadarbības līgumu ar «Hertz»

Aivars Mackevics [email protected], 18.01.2005

Jaunākais izdevums

Small Luxury Hotels un autonoma Hertz ir noslēgusi savstarpēju sadarbības līgumu. Klientam atliek tikai apmesties kādā no viesnīcu tīkla Small Luxury Hotels 300 viesnīcām visā pasaulē un auto noma no Hertz prestižo automašīnu kolekcijas tiks piedāvāta ar 20% atlaidi. Klientiem tiek dota iespēja izvēlēties tādus kā BMW 7 un 5 sērijas, Mercedes Benz SL klases, Jaguar X-tipa un Land Rover auto marku modeļus. Piedāvājums spēkā līdz šā gada marta beigām. Lai iznomātu auto no Hertz prestižo automobiļu kolekcijas, vecuma limits ir 30 gadi Eiropā un 25 gadi ASV. Sīkāka informācija: www.hertz.com/slh vai www.slh.com.

Komentāri

Pievienot komentāru
Nekustamais īpašums

Latio dati par sērijveida dzīvokļu cenām Rīgā oktobrī

Ingrīda Drazdovska [email protected], 01.11.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Sērijveida dzīvokļu cenas Rīgas mikrorajonos 2005.g. oktobrī, EUR Purv-ciems

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

images/article/ac3c2d15-3ab8-4784-843f-6bf585330fabIH-Riga-logo-2[1].jpg

Šodien svešvalodu kursi nav vairs deficīta prece - plašajā piedāvājumu klāstā vajag tikai atrast labāko un sev atbilstošāko. Kā to izdarīt? Piedāvājam īsu ceļvedi svešvalodu kursu meklētājam:

· Visi svešvalodu kursi piedāvā līdzīga satura un, protams, augstas kvalitātes pakalpojumus, bet vai visi Jums varēs pastāstīt par saviem klientiem un ieteikt kontaktpersonas rekomendāciju sniegšanai?

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

HERTZ un RYANAIR dāvina 20 000 eiro

, 19.09.2007

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

- Hertz sagaida savu divi miljono klientu no ryanair.com interneta mājas lapas -

Hertz autonoma kopā ar savu lielāko sadarbības partneri lidkompāniju Ryanair piedāvā interneta mājas lapas www.ryanair.com apmeklētājiem laimēt 20 000 eiro automašīnas iegādei.

Nākamo pāris nedēļu laikā Ryanair interneta mājas lapā tiks veikta divi miljonā rezervācija Hertz auto nomai. Lai atzīmētu šo zīmīgo notikumu, visi, kas rezervēs Hertz automašīnu Ryanair mājas lapā, piedalīsies 20 000 eiro izlozē. Izlozes veiksminieks varēs iztērēt šo summu jebkādas sevis izvēlētas automašīnas iegādei - vai tas būtu kabriolets, 4x4 apvidus automašīna, luksus klases braucamrīks vai neliela pilsētas automašīna.

Piedāvājums ir spēkā visiem Hertz auto nomas sadaļas apmeklētājiem Ryanair mājas lapā un pieteikšanās atvērta līdz 27.septembrim. Jums pat nav nepieciešams veikt pirkumu!

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

«Un ko – jūs patiešām vēl aizvien gribat to eiro?!»

Paula Prauliņa, reportāža no Berlīnes par Vācijas centieniem pārvarēt ekonomisko lejupslīdi, 23.03.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Tādu atbildi pus pa jokam man sniedz Vācijas finanšu ministrijas pārstāvis, kad vizītes laikā jautāju, vai pašreizējās problēmas Grieķijā un neskaitāmās runas par «rūpīgāku finansiālo uzraudzību» nesarežģīs eirozonas paplašināšanos. Jau kļuvis nopietnāks, viņš norāda, ka, viņaprāt, ja būs izpildīti kritēriji, tad problēmām ar iestāšanos eirozonā nevajadzētu rasties – tomēr krietni rūpīgāk nekā agrāk tikšot izvērtēts, vai attiecīgā valsts šim solim ir gatava. Jā, arī vairāk iedziļinoties tās finanšu stāvoklī – iespējams, ar Eurostat palīdzību, kam, kā jau ir minēts agrāk, tikšot piešķirtas ES valstu finanšu audita tiesības. Nu ko, izskatās, ka Grieķijas jautājums Vācijas amatpersonām pamatīgi kož kaulā – šī tēma tika skarta visās trīs ministrijās, kur šodien viesojāmies. Ir kļuvis skaidrs, ka eiro sistēma, to izveidojot, tika radīta, tā teikt, «miera laikam», nevis krīzes apstākļiem, un, lai kārtību atjaunotu un uzturētu, ir nepieciešams mehānisms, ar kura palīdzību būtu iespējams problēmas diagnosticēt jau iepriekš. Tiesa, grieķiem tas jau vairs nelīdzēs, taču skaidrību par to, kas tad īsti, pēc Vācijas domām, viņiem līdzēs, mēs tā arī neiegūstam. Otrs temats, pie kura vācieši iekarst, ir eksports un iekšējais patēriņš. «No ko tad mēs varam darīt, ja mūsu preces ir tik labas, ka vācieši citas nemaz negrib pirkt?» kļūdams arvien sārtāks, vaicā jau cits ierēdnis. Te pagali ugunī pirms nedēļas iemeta Francijas finanšu ministre Kristīne Lagarde, paziņojot, ka Vācijai vajadzētu veicināt iekšējo patēriņu, tādējādi palīdzot citu valstu eksportam uz šo tirgu. Vācu amatpersonas norāda, ka jau darījušas pietiekami pieprasījuma veicināšanai – piemēram, ar nodokļu atvieglojumiem, kas atstāj vairāk naudas iedzīvotāju kabatās – un ka eirozonas veselībai daudz noderīgāk būtu nevis spriest par to, cik lielu kaitējumu nodara Vācijas tirdzniecības pārpalikums, bet gan to, kā vairot pārējo dalībnieču konkurētspēju. Skaidrs, ka būtu patiešām savādi, ja kāda valsts apzināti censtos graut vai samazināt savu konkurētspēju, turklāt apstākļos, kad ir jākonkurē ne tikai ar sava reģiona valstīm, bet arī tādiem smagsvariem kā Ķīna un Indija. 22.03.2010. «Tā no Rīgas» ieradusies

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ekonomikas aktivizēšanās veicinājusi nepieciešamību pēc importa precēm, kā rezultātā šā gada 3. ceturksnī vēl saglabājās pozitīvs, bet pasliktinājās Latvijas maksājumu bilances tekošais konts, kurā pārpalikums bija vairs tikai 37 miljoni latu jeb aptuveni 1% no Latvijas Bankas prognozētā iekšzemes kopprodukta.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lietuvas čārterreisu aviokompānija Small Planet Airlines meklē pircēju savam finanšu grūtībās nonākušajam meitasuzņēmumam Vācijā, ziņo aģentūra Reuters.

Small Planet Airlines meitasuzņēmums Vācijā, kura nosaukums arī ir Small Planet Airlines, šonedēļ iesniedza Vācijas tiesā maksātnespējas pieteikumu un veiks restrukturizāciju. Aviokompānija turpina darboties un veic ieplānotos reisus.

«Notiek sarunas ar potenciālajiem investoriem, un šajos jaunajos apstākļos tās ir kļuvušas intensīvākas,» Reuters citē tiesas ieceltā Small Planet Airlines Vācijas meitasuzņēmuma administratora Joahima Foigta-Zalusa teikto.

Administrators norādīja, ka līdz šim iespējamos pircējus atbaidījuši aviokompānijas lielie parādi. To summu lidsabiedrība neatklāj.

«Tagad jautājums ir par to, vai mēs spējam samazināt šīs saistības maksātnespējas procesa gaitā, lai jaunais investors atkal var pacelties gaisā ar Small Planet,» aģentūrai Reuters teicis Foigts-Zaluss.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lietuvas čārterreisu aviokompānija «Small Planet Airlines», kas jau restrukturizē savus uzņēmumus Vācijā un Polijā, veiks arī Lietuvas uzņēmuma restrukturizāciju, un tāpēc vērsusies tiesā.

«Small Planet Airlines» norāda, ka Lietuvas uzņēmuma darbības turpināšanai nav nepieciešams investors, tomēr ir sākusi to meklēt.

Kompānija arī uzsver, ka restrukturizācija Lietuvā atšķirsies no restrukturizācijas Vācijā un Polijā.

«Abās šajās valstīs kompānijas nespēja kontrolēt paplašināšanos un izmaksu pieaugumu, un tāpēc mēs tur šoruden sākām restrukturizāciju. Vācijas un Polijas kompāniju reorganizācijas dēļ »Small Planet Airlines« Lietuvā nesaņems ieņēmumus par pakalpojumiem no šiem uzņēmumiem, tāpēc tā centīsies samazināt infrastruktūru un arī aizsargāt savu darbību no ārējo pakalpojumu sniedzēju prasībām,» teikts «Small Planet Airlines» paziņojumā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Rīgas konditoreja Daile vēl aizvien slēgta

Lelde Petrāne, 06.03.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Viena no vecākajām Rīgas konditorejām Daile, kuru piekrāpa sadarbības partneris, vēl aizvien ir slēgta, novērojusi aģentūra BNS.

Lai arī konditorejas īpašniece Maija Dzenovska iepriekš bija izteikusi cerību, ka Daile darbu varētu atsākt jau pagājušās nedēļas laikā, tā vēl aizvien ir slēgta.

M. Dzenovska aģentūrai BNS plašākus komentārus nevēlējās sniegt, vien norādīja, ka

«viss būs kārtībā », paužot pārliecību, ka konditoreja tomēr atkal būs atvērta apmeklētājiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Amerikāņiem vai ASV viesiem turpmāk būs iespēja vismaz uz neilgu laiku tikt pie Aston Martin, Bentley, Ferrari vai citu zīmolu luksusa automašīnām - automašīnu nomas uzņēmums Hertz Corporation paziņojis par programmas Hertz Dream Cars uzsākšanu. Tās ietvaros nomai tiks piedāvātas premium klases automašīnas.

«Hertz Dreams Cars sniegs patērētājiem iespēju izbaudīt luksusa klases ceļošanu,» norāda Hertz vadītājs Marks Frisora (Mark Frissora), solot, ka nomai būs pieejami «labākie braucamie, kas uzbūvēti uz planētas».

Hertz piedāvās tādu luksusa automobiļu nomu kā Aston Martin V8 Vantage, Audi R8, Bentley Continental GT, Cadillac CTS-V, Ferrari (California, F430), Lamborghini Gallardo, Land Rover Range Rover Sport, Mercedes-Benz AMG (SLS, C63, E63), Mercedes-Benz SL550, S550 un G550, Porsche (911, Cayenne, Boxster, Panamera), SRT Viper un Tesla Model S, raksta prnewswire.com.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Tagad ērtāk, lētāk un spējat strādāt ceļā?

Piesakoties Eurolines biznesa programmai, saņemat 2 brīvbiļetes Eurolines Lux Express braucienos, kā arī iegūstat sekojošas priekšrocības:

- Patstāvīga rezervāciju administrēšana (pirkšana, anulēšana, izmainīšana).

Komentāri

Pievienot komentāru
Transports un loģistika

«Ford» apsver domu pārdot «Hertz» autonomu

Aivars Mackevics [email protected], 27.04.2005

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ford MotorCo., kas ir trešais lielākais automašīnu ražotājs pasaulē, varētu pārdot savu Hertz Corp. auto nomas biznesu, lai iegūtu līdzekļus ASV tirgus daļas noturēšanai. Ford, pārdodot Hertz, cer iegūt 9 miljardus ASV dolāru. Ford kopš 2002.gada janvāra ir pārdevis savas biznesa vienības jau par 1,6 miljardiem ASV dolāru. Iegūtā nauda ieguldīta automašīnu darījumos. Bills Fords gan paziņojis, ka vēl nav izlemts, ko iesākt ar Hertz, tāpēc nav ieteicams izdarīt pārsteidzošus secinājumus. ASV auto ražotāji pārdod vidēji ceturto daļu savu automašīnu auto nomas firmām un citiem biznesa klientiem. Ford pārdošanas daļa 2005.gada pirmajā ceturksnī augusi jau par 33%, salīdzinājumā ar 28% pērn. Hertz peļņa 2004.gadā vairāk kā trīskāršojās, sasniedzot 565,5 miljonus ASV dolāru. Ieņēmumi sasniedza 6,68 miljardus dolāru (+13%). Savukārt Ford peļņa pērn sastādīja 3,49 miljardus ASV dolāru, ko guva no 171,7 miljardiem dolāru pārdošanas apgrozījuma. Hīlijs apgalvo, ka Hertz vērtība šogad varētu pieaugt par vismaz 600 miljoniem ASV dolāru, bet peļņas apjoms par vidēji 15%. Ford uzņēmums Hertz akciju daļas iegādājas 1987.gadā no Allegis Corp., bet par vienīgo īpašnieku kļuva 1994. gadā. 1997. gadā tika pārdotas 18,5% akciju daļas par 480 miljoniem ASV dolāru. Bet jau 2001. gadā šīs akcijas tika atpirktas par 707 miljoniem ASV dolāru. Pēc automašīnu skaita - 315 000, Hertz ieņem otro vietu ASV aiz Enterprise Rent-A-Car ar 540 280 automašīnām. Domājams, ka Ford pārdos vēl kādu savu „mazsvarīgo” biznesa vienību. Bet vēl netiek skaidri minēts, ko tieši. 2002. gadā Fords pārdevis arī Lielbritānijā bāzēto Kwik-Fit auto remontdarbnīcu ķēdi.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

FKTK plāno darbinieku atalgojumam nākamgad tērēt par 5% vairāk

Ieva Mārtiņa, 22.12.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Finanšu un kapitāla tirgus komisija 2011. gadā plāno kopējo ieņēmumu pieaugumu par 3,3% un izdevumu pieaugumu 4,8% apjomā, tostarp atalgojumam plānots tērēt par 5% vairāk nekā 2010.gadā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Bankas

Mančinskis: bankas gatavs dot naudu labiem projektiem

Ieva Mārtiņa, 09.12.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas bankas beidzot tikušas galā ar kredītu restrukturizāciju un atkal meklē klientus, kurus finansēt, tostarp par klientiem ar labiem finanšu rezultātiem bankas pat konkurē un piedāvā salīdzinoši zemas procentu likmes.

Komentāri

Pievienot komentāru
Transports un loģistika

Asociācija: Ventbunkera sāgā Latvija var zaudēt reputāciju

Ieva Mārtiņa, 20.01.2011

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Situācija, kāda ir radusies ap Ventbunkers ir iegājusi strupceļā un var radīt ne tikai būtiskus finanšu zaudējumus, bet Latvija var zaudēt arī uzticama transporta koridora reputāciju ārvalstu kravu nosūtītāju acīs.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pārtika

Skolās augļi un dārzeņi būs pieejami par brīvu

Guna Gleizde, 23.02.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nākamajā mācību gadā mazāko klašu skolēniem augļi un dārzeņi tiks iegādāti par ES naudu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Līdz nopietniem cipariem jaunu auto tirgū būs vēl ilgi jāgaida, tāpēc lielāka aktivitāte gaidāma lietotu auto tirgū un tā straujāku attīstību veicinās arī līzinga kompāniju iesaistīšanās šajā virzienā

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lietuvas čārterreisu aviokompāniija «Small Planet Airlines» Lietuvā atlaidīs 44 darbiniekus.

Ziņu aģentūra BNS Lietuvas Nodarbinātības dienestā uzzināja, ka uzņēmums informējis dienestu par plānoto kolektīvo atlaišanu, kas notiks novembrī.

Kā atlaišanas iemeslu aviokompānija minējusi «nevajadzīgas darba funkcijas, ko veic pārmērīgi liels personāls».

«Small Planet Airlines» grupā ir aviokompānijas Lietuvā, Polijā, Vācijā un Kambodžā.

Jau vēstīts, ka «Small Planet Airlines» meitasuzņēmums Vācijā septembrī iesniedza tiesā maksātnespējas pieteikumu, tiek veikta uzņēmuma restrukturizācija un tam tiek meklēts pircējs. Kompānija turpina veikt ieplānotos čārterreisus.

Oktobra sākumā tika paziņots, ka sākta arī «Small Planet Airlines» meitasuzņēmuma Polijā restrukturizācija, kuras gaitā iecerēts samazināt lidmašīnu skaitu un piesaistīt investīcijas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Avārijas situācijas dēļ Latvijas kuģniecība pēkšņi paziņojusi, ka 17. decembrī plānotā kompānijas ārkārtas akcionāru sapulce tiek atcelta un pārcelta uz 2011. gada 28. janvāri.

Komentāri

Pievienot komentāru
Makroekonomika

Ražotāju cenas pērn pieaugušas par 3,1%

Mārtiņš Apinis, 21.01.2011

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pagājušajā gadā salīdzinājumā ar 2009.gada vidējo līmeni ražotāju cenas palielinājās par 3,1%.

Mēneša laikā ražotāju produkcija sadārdzinājusies vidēji par 0,3%

Komentāri

Pievienot komentāru
Transports un loģistika

LatRosTrans pārsūdzējis tiesas lēmumu par cauruļvadam uzliktajiem ierobežojumiem

Ieva Mārtiņa, 22.12.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ventspils naftas meitas uzņēmums LatRosTrans ir pārsūdzējis Daugavpils tiesas lēmumu, saskaņā ar kuru tika uzlikts aizliegums veikt darbības saistībā ar tehnoloģiskās naftas pārvietošanu no maģistrālā naftas cauruļvada Polocka-Ventspils Latvijas teritorijā uz rezervuāru.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Air Baltic Hotels valdi pametis Urugvajas iedzīvotājs

Gunta Kursiša, 08.05.2012

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA Air Baltic Hotels valdē notikušas izmaņas, to pametot līdzšinējam uzņēmuma valdes priekšsēdētājam Urugvajas Austrumu Republikas iedzīvotājam Sebastianam Horhem Azaram (Sebastian Jorge Azar).

Informācija laikrākstā Latvijas Vēstnesis liecina, ka Air Baltic Hotels valdē iecelti Jānis Bankovs un Edijs Ziediņš, kas turpmāk pildīs valdes locekļu amata pienākumus ar tiesībām pārstāvēt kapitālsabiedrību kopīgi ar citiem valdes locekļiem.

SIA Air Baltic Hotels darbības veids ir konsultēšana komercdarbībā un vadībzinībās, tā dibināta 2010. gada 5. februārī ar juridisko adresi lidostā Rīga, Biroju ielā 10, liecina Lursoft pieejamā informācija par uzņēmuma pamatdatiem.

2010. gadā, kad tika dibināta SIA Air Baltic Hotels, sadarbojoties ar Baltijas valstu lielāko viesnīcu tīklu Reval Hotels, tika ziņots par vienota zīmola Reval Hotels, Member of airBaltic Hotels veidošanu. Zīmola izveidošanas mērķis ir bijis «padarīt labāk atpazīstamus abu kompāniju sniegtos pakalpojumus», pirms diviem gadiem pauda airBaltic pārstāvji. Savukārt Reval Hotels vadītājs Heiki Vanhanens norādija, ka šīs sadarbības rezultātā plānots kopīgi piesaistīt ceļotājus valstīm, kurās darbojas gan Reval Hotels, gan airBaltic. Šī sadarbība Reval Hotels nodrošināšot reklāmu teju trīs miljonu airBaltic pasažieru, savukārt par airBaltic pakalpojumiem tiks informēti aptuveni 600 tūkst. gada laikā apkalpoto Reval Hotels klientu, pirms diviem gadiem informēja uzņēmumu pārstāvji.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Viesnīcu ķēde Reval Hotels paplašinās darbību ekonomiskās klases viesnīcu segmentā ar nosaukumu Reval Inn, Db.lv informēja viesnīcu pārstāve Evija Segleniece. Plānots, ka līdz 2008. gadam Reval Hotels Baltijas valstīs piederēs 12 īpašumi.

Sākot ar 1. februāri Baltpark Hotels Viļņā un Klaipēdā un Reval Express Hotel Tallinā strādās ar jauno nosaukumu.

Reval Inn viesnīcas pārsvarā atradīsies pie automaģistrālēm un pilsētu teritorijās un būs ar ērtām transporta līdzekļu novietošanas iespējām. Tiem Baltijas valstu viesiem, kuri ceļo ar auto, Reval Inn viesnīcas būšot laba alternatīva augstākās klases pilna servisa Reval Hotels viesnīcām.

"Mēs jau krietnu laiku plānojām sākt strādāt ekonomiskās klases segmentā un ceram, ka spēsim atvērt šīs viesnīcas, kas piedāvā izdevīgus nosacījumus, gan Baltijas valstīs, gan citur Austrumeiropā. Mēs esam cieši pārliecināti, ka mūsu viesiem ir jādod izvēles iespējas atkarībā no viņu vajadzībām, un esam priecīgi, ka varam savu piedāvājumu paplašināt, lai iekļautu arī zemākas cenas alternatīvu," sacījis Reval Hotels prezidents Karls Otto Skoglands (Karl Otto Skogland).

Komentāri

Pievienot komentāru
Bankas

Strazds: centieni piesaistīt naudu ir kā precinieka meklēšana

Ieva Mārtiņa, 09.12.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Jaunam uzņēmējam, kas vēlas piesaistīt līdzekļus biznesam, ir jāņem vērā trīs galvenās lietas – nedaudz «jāatsedzas» , «jāiet tautās» un «jābūt gatavam iet līdz galam».

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Bezdarbniekiem, kas nespēj atrast darbu Latvijā, arī pašlaik ir vairākas izvēles iespējas, kā rīkoties, taču tās visas prasa nopietnu savas dzīves izvērtēšanu, atsaucoties uz Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) direktores Baibas Paševicas sacīto, ziņo BNS.

«Ir ļoti dažādas alternatīvas, bet katra no tām prasa, lai cilvēks nopietni izvērtētu savu dzīvi. Jā, viena no alternatīvām ir arī doties uz tām valstīm, kur ir darba iespējas. Otra iespēja ir izmantot šo laiku, apdomāt, vai nav kādas nerealizētas idejas un sākt kaut arī nelielu, bet savu uzņēmējdarbību. Trešā alternatīva tiem, kas nejūtas tik spēcīgi vai negrib ne doties uz ārvalstīm, ne sākt savu biznesu, ir izmantot tās iespējas, ko sniedz Nodarbinātības valsts aģentūra, nevalstiskās organizācijas, pašvaldības. Tostarp var domāt par papildu izglītību, » viņa stāstījusi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas nacionālās aviosabiedrības airBaltic akcionāra SIA Baltijas aviācijas sistēmas 50% kapitāla daļu nonākušas Bahamu salās reģistrētas kompānijas Taurus Asset Management Fund Limited īpašumā.

Komentāri

Pievienot komentāru