Ražošana

Uzņēmējiem klāstīs iespējas Vācijas tirgū

Elīna Pankovska, 18.05.2011

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lai informētu Latvijas uzņēmējus par pakalpojumu sniegšanas iespējām Vācijas tirgū, izmaiņām un ierobežojumiem, kas saistīti ar Vācijas darba tirgus atvēršanu, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) rīkos semināru «Pakalpojumu eksports uz Vāciju».

Seminārā speciālisti no Vācijas stāstīs par uzņēmējdarbības tiesiskajiem aspektiem Vācijā. Tāpat klātesošie tiks informēti par nodokļu piemērošanu Latvijas komersantiem sadarbībā ar Vācijas partneriem, uzņēmējdarbības formām un darbam nepieciešamajiem sertifikātiem, par nepieciešamo izglītību un darba līgumiem.

Semināra dalībnieki tiks informēti arī par uzņēmuma pārstāvniecību vai filiāļu Vācijā dibināšanu, arī kādi nosacījumi jāizpilda darbiniekam un darba devējam strādājot Vācijā.

Pasākumā piedalīsies arī LIAA ārējās ekonomiskās pārstāvniecības Vācijā vadītāja Sarmīte Ozoliņa, kas stāstīs par Latvijas darbinieku priekšrocībām un iespējām būvniecības sektorā Vācijā un kā LIAA pārstāvniecība var palīdzēt uzņēmējiem Vācijā.

Pieredzē par arodu atzīšanu būvniecības nozarē, par ierobežojumiem, kas saglabāsies ārpus Vācijas iegūtai izglītībai un kvalifikācijai dalīsies Vācijas – Baltijas tirdzniecības kameras Latvijā pārstāvji un uzņēmēji. Seminārs notiks 25.maijā.

Komentāri

Pievienot komentāru