Ražošana

Veiktas izmaiņas LSEZ AS Liepājas osta LM valdē un padomē

Žanete Hāka, 22.01.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Liepājas speciālās ekonomiskās zonas AS Liepājas osta LM reģistrējusi izmaiņas uzņēmuma amatpersonu vidū, liecina Lursoft dati.

Par uzņēmuma padomes priekšsēdētāja vietnieku iecelts līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Gavriļins, kurš amatu uzņēmuma valdē ieņēma kopš pērnā gada 11. novembra. Pēc izmaiņu reģistrācijas AS Liepājas osta LM valde turpina darbu vienas personas sastāvā - uzņēmuma valdes locekļa amatu turpina ieņemt Olafs Vītols.

Lursoft pieejamā informācija liecina, ka Liepājas osta LM ir pilnībā nomainījusi padomi. No tās vakar aizgājuši Mārtiņš Berķis-Bergs, Valdis Brača, Haralds Kālis un Inese Odiņa-Laizāne. Padomē darbu līdz ar Aleksandru Gavriļinu uzsākuši Krievijas pilsoņi Konstantīns Gončarovs, kurš ieņem padomes priekšsēdētāja vietu, un Sergejs Stambrovskis.

Liepājas osta LM 2013. gadā apgrozīja 16,165 miljonus eiro, un gadu noslēdza ar zaudējumiem, kas mērojami ar 5,198 miljoniem eiro. Uzņēmums 2013. gadā nodrošināja 271 darbavietu.

Uzņēmums ir iekļauts Lursoft un laikraksta Dienas Bizness kopīgi veidotajā Latvijas lielāko uzņēmumu TOP 500 sarakstā, pēc 2013.gada apgrozījuma ieņemot 452.vietu.

Komentāri

Pievienot komentāru