Tehnoloģijas

Fox International Channel izplešas Latvijā

Jānis Rancāns, 23.01.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šā gada janvārī Fox International Channels (FIC) noslēdzis vienošanos ar kabeļoperatoriem SkaTVis un Mīts LV, kas paredz, ka kompānijas pārstāvētie lokalizētie kanāli FOX, FOX Life un National Geographics Latvijā būs pieejami par 23 tūkstošiem mājsaimniecību vairāk nekā līdz šim.

Kabeļoperators Mīts LV raida Rīgas reģionā un visi trīs FIC kanāli (FOX, FOX Life un National Geographic) skatītājiem ir pieejami pakās gan analogajā, gan arī digitālajā formātā. Savukārt SIA SkaTVis raida Ventspilī un tās sniegtie pakalpojumi pieejami pilsētas daudzstāvu un daudzdzīvokļu apbūves teritorijā.

«Līdz šim mūsu kanāli bija skatāmi Latvijas lielāko TV operatoru piedāvātajās pakās, taču tagad to skaits ir pieaudzis un kopš janvāra FIC kanālus translē nu jau septiņi uzņēmumi,» sacīja FIC Latvija pārdošanas un mārketinga vadītāja Ilze Buna, norādot, ka tas ir stratēģisks attīstības solis un tuvākajā laikā plānots kanālu apraidi Latvijā paplašināt vēl vairāk.

FOX International Channels (FIC) ir starptautiska mediju kompānija, kurai visā pasaulē pieder 324 dažādi izklaides TV kanāli, un to saturs pieejams 44 valodās. Latvijā FIC piedāvā kanālus FOX, FOX Life un National Geographic, kas skatītājiem pieejami ar latviešu un krievu valodas subtitriem.

Komentāri

Pievienot komentāru