Tehnoloģijas

Iepazīstinās ar jaunu līdzdarbošanās platformu Hackerspace Rīga

Žanete Hāka, 25.03.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šovakar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) organizē iepazīšanās semināru ar jauno līdzdarbošanās platformu Hackerspace Rīga.

Kā informēja LIAA pārstāvji, pasākums norisināsies no plkst. 17.45 – 20 Rīgas IT Demo centrā, Krišjāņa Valdemāra ielā 21.

Seminārā tiks apskatīta Hackerspace Rīga veidošanās pieredze un demonstrēti izstrādātie elektronikas produkti. Dalība seminārā ļaus uzzināt vairāk šo platformu un sniegs iespēju kļūt par tās biedru, kā arī interesenti tiks informēti par sadarbību ar nozares uzņēmumiem un industriju. Co-working telpu aktualitātēs un tendencēs ieskatu sniegs Robotikas kluba un Latvijas Universitātes Biznesa inkubatora pārstāvji. Savukārt par jaunu inovatīvu IT un elektronikas produktu izstrādi stāstīs inženieri ar vērtīgu pieredzi.

Dalība pasākumā ir bez maksas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Coworking jeb dažādu neatkarīgu uzņēmēju un pašnodarbināto strādāšana kopā vislabāk der tiem, kuriem nepatīk vai neizdodas strādāt mājas apstākļos. Rīgā pieaug tādu vietu skaits, kur iespējams aiziet ar savu datoru un pastrādāt – Birojnīca, dalamdarbavietu.lv, Hackerspace Rīga u.c. Savā ziņā šāds modelis darbojas arī, piemēram, TechHub Riga.

Komentāri

Pievienot komentāru