Tehnoloģijas

Iepriekšpārdošanā nonāk aizsargplēve, kas ļauj uz iPhone 5 baudīt 3D tehnoloģiju

Dienas Bizness, 03.04.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Zinātnieki Singapūrā izstrādājuši īpašu aizsargplēvi, kas tās lietotājiem sniedz iespēju uz savām mobilajām ierīcēm baudīt trīsdimensiju tehnoloģijas.

EyeFly 3D, kas vizuāli atgādina ierastu mobilo ierīču ekrānu aizsargplēvi, patiesībā sastāv no 500 tūkstošiem miniatūras lēcu, kuru izmēri ir vienādi ar vienu tūkstošdaļu no cilvēka mata platuma.

Patlaban jaunā tehnoloģija pagaidām darbojas ar iPhone 5 un piektās paaudzes iPod Touch. Taču jau drīzumā tiek solīta plēve arī iPad 4 un Samsung Galaxy S4.

Kā vēsta C-net.com, veiktajos testos secināts, ka speciālā plēve nedaudz pasliktinājusi ekrāna izšķirtspēju. Jāpiebilst, ka testi tika veikti ar iPhone 5, kas aprīkots ar Retina ekrānu.

EyeFly 3D piedāvā kompānija Nanovue, un tiek lēsts, ka aizsargplēves cena būs aptuveni 35 ASV dolāri, kas ir aptuveni 19 Ls. Šāda cena 3D tehnoloģijai ir ļoti pieejama, ja ņem vērā, cik maksā telefoni, kas jau sākotnēji aprīkoti ar 3D tehnoloģiju, piemēram, LG Optimus 3D Max.

Aizsargplēve EyeFly 3D iepriekš pārdošanā pieejama šeit. Piegādes izmaksas, pērkot tehnoloģiju līdz 1. maijam, tiek iekļautas cenā. Aizsargplēvju piegādes paredzēts uzsākt jau aprīlī.

Veikalos aizsargplēve EyeFly 3D, Nanovue sadarbojoties ar produkta izplatītājiem, būs pieejama ASV, Lielbritānijā, Austrālijā, Taizemē un Singapūrā.

Komentāri

Pievienot komentāru