Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Dienvidkorejas tehnoloģiju uzņēmums LG Corporation ar jaunu astoņu collu planšetdatoru papildinājis G klases zīmola sēriju.

LG G Pad 8.3 ir arī pirmais uzņēmuma astoņu collu kategorijas planšetdators, kas aprīkots ar Full HD displeju. Ierīces oficiālā debija ir paredzēta IFA tirdzniecības izstādē Berlīnē nākamajā nedēļā.

Ierīce aprīkota ar Qualcomm Snapdragon 600 1,7 GHz četrkodolu procesoru, 4600 mAh akumulatoru, 2GB lielu operatīvo atmiņu, 16 GB iebūvēto atmiņu, 5 MP aizmugurējo un 1,3 MP priekšējo kameru, kā arī ar Android 4.2.2 Jelly Bean operatīvo atmiņu.

Kompānija LG norāda, ka jaunais planšetdators aprīkots ar lietojumprogrammu Qpair, kas nodrošina to, ka uz viedtālruni saņemtie zvani un īsziņas parādās arī G Pad ierīcē. Qpair LG G Pad 8.3 ļauj savienot arī ar citu ražotāju viedtālruņiem un planšetdatoriem.

Šā gada otro ceturksni kompānija LG noslēdza ar 156 miljardu vonu (136 miljardu ASV dolāru) lielu tīro peļņu, kas bijis kritums 8% apmērā, salīdzinot ar attiecīgu laika posmu pirms gada. Vienlaikus laika posmā no aprīļa līdz jūnijam LG izdevies pārdot rekordaugstu viedtālruņu skaitu – 12 miljonus vienību.

LG Electronics, Inc. ir pārstāvēts sadzīves elektronisko ierīču, mobilo sakaru ierīču un sadzīves tehnikas ražošanas jomā. LG veido četras galvenās struktūrvienības – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning and Energy Solutions.

Komentāri

Pievienot komentāru