Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Agrā svētdienas rītā ar pneimatisko urbi bruņojušies laupītāji izrakuši tuneli no Parīzes metro stacijas uz bankas pagrabu, taču viņiem nav izdevies iegūt naudu vai citas vērtīgas lietas, atsaucoties uz policijas sniegto informāciju, vēsta Reuters.

Mēģinājums aplaupīt BNP Paribas esot jau trešā reize šogad, kad tā sauktās «termītu bandas» mēģinājušas aplaupīt bankas Parīzē, izrokot tuneļus.

Pagaidām gan neesot zināms, vai šie trīs gadījumi ir saistīti.

Banda ierakusies kredītiestādes pagrabā, iespējams, izmantojot notekūdeņu sistēmu. Taču tālāka ielaušanās nav izdevusies un no bankas nekas nav paņemts, informējusi BNP Paribas preses sekretāre. Tad, kad ielaušanās nav izdevusies, laupītāji savas pēdas centušies slēpt ar uguni. Ugunsgrēks iedarbinājis trauksmes signālu un vietā ieradusies policija. Laupītāji esot pametuši rakšanai nepieciešamos instrumentus, tai skaitā pneimatisko urbi.

Iepriekšējā nedēļas nogalē, izrokot tuneli, laupītājiem izdevās iekļūt bankas Credit Lyonnais filiālē Parīzē. Līdzīgā veidā tika apzagta bankas Caisse d'Epargne filiāle.

Komentāri

Pievienot komentāru