Citas ziņas

Pagājušajā nedēļā lielākais reģistrētais uzņēmums – Rezidence Pienenes

Gunta Kursiša, 28.01.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pagājušajā nedēļā lielākais reģistrētais uzņēmums ir SIA Rezidence Pienenes, kuras pamatkapitāls ir 560 tūkstoši latu, liecina informācija Lursoft.

SIA Rezidence Pienenes valdē darbojas viens valdes loceklis Dmitrijs Stadņuks. Uzņēmuma juridiskā adrese ir Vaidelotes iela 5, Rīga. Tāpat tajā pašā juridiskajā adresē pagājušajā nedēļā reģistrēts arī uzņēmums SIA Rezidence Kapteiņi, kuras pamatkapitāls ir 478 tūkstoši Ls un kuras valdē arī darbojas vienīgais valdes lcoeklis D. Stadņuks. Pašlaik Uzņēmumu reģistru apkalpojošajā vietnē Lursoft nav pieejami dati par SIA Rezidence Pienene un SIA Rezidence Kapteiņi darbības veidiem, taču uzņēmumu vienīgais valdes loceklis iepriekš darbojies nekustamo īpašumu biznesā.

Laikā no 2005. līdz 2011. gadam D. Stadņuks darbojās arī namīpašnieces SIA Ipso S, kas reģistrēta tajā pašā adresē, kur SIA Rezidence Pienene, valdē. Viņa vārds 2008. gadā izskanēja saistībā ar cīņu par nama Brīvības un Dzirnavu ielas stūrī. Strīds piesaistījis sevišķu uzmanību, jo tā laikā pie uzņēmēja D. Stadņuka mājas tika novietota bumba, par kuras novietošanas mērķi D. Stadņukam bija versija – tā nepārprotami saistīta ar nekustamo īpašumu Brīvības un Dzirnavu ielas stūrī, kuru uzņēmējs iegādājies pirms vairākiem gadiem, un gandrīz divus gadus pēc tās iegādes iepriekšējie īpašnieki vērsās tiesā un policijā, apgalvojot, ka ir apkrāpti un ēka patiesībā pieder viņiem. Ekonomikas policija uzsāka kriminālprocesu un īpašumam uzlika arestu, iepriekš vēstīja raidījums Nekā Personīga. Vēlāk gan, iesaistoties medijiem, Ekonomikas policija īpašumam arestu noņēma. Pirmajā instancē apgabaltiesā par it kā nesamaksāto pirkuma naudu D. Stadņika ģimene uzvarēja, taču, pārsūdzot lietu apelācijas instancēs, tiesu darbi var ilgt vairākus gadus.

Komentāri

Pievienot komentāru