Tirdzniecība un pakalpojumi

Atklās Denim Dream veikalu Valmierā

Dienas Bizness, 28.04.2016

Jaunākais izdevums

Darbību ārpus Rīgas uzsāks veikalu tīkls Denim Dream, rīt, 29.aprīlī, Valmierā atverot veikalu tirdzniecības centrā Valleta.

Jaunajā veikalā būs pieejami apģērbi un aksesuāri no Guess, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Tom Tailor, RG, Molly Bracken un Glamorous. Piedāvājumā būs iekļauta arī Denim Dream privātā sieviešu apģērbu kolekcija, kuru veidojusi igauņu dizainere Svetlana Puzerjova.

Kopumā Baltijas valstīs šobrīd ir 28 Denim Dream veikali, no kuriem pieci atrodas lielākajos tirdzniecības centros Rīgā, viens – Valmierā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pēc darbības virziena maiņas BPT Grupa stiprina pilna servisa biroju koncepciju WorkLand, uzlabo savā pārvaldībā esošos tirdzniecības centrus un attīsta brokeru pakalpojumu dienestu, ceturtdien raksta laikraksts Dienas Bizness.

No lielākajiem un zināmākajiem uzņēmuma pārvaldītajiem objektiem ir iepirkšanās centrs Olimpia un Galleria Rīga, ir vēl arī mazāki reģionālie centri.

«Veiksmīgi strādā Olimpia pirmais stāvs, centram ļoti palīdzēja Sport Direct ienākšana. Pēc otra šī zīmola veikala atklāšanas Domina Shopping secinājām, ka tas nekādi nav ietekmējis Olimpia veikala darbību, ko pieļāvām. Otrajā stāvā sekmīgi darbojas ēdināšanas zona,» raksturo SIA BPT Real Estate vadītājs Andžejs Neguliners.

Nule tur ir iznomātas lielas platības outlet tipa veikaliem, tostarp Sportland un Denim Dream. Tāpat top plāns par centra otrā stāva rekonstrukciju. Ir vairākas idejas, un viena no tām ir saistīta ar mazumtirdzniecības turpmāku attīstību. DB ziņoja, ka savulaik bija plāns iepirkšanās centra 2. stāvā izveidot outlet zonu, A. Neguliners teic, ka tobrīd tirgotāju interese nav bijusi liela.

Komentāri

Pievienot komentāru