Tirdzniecība un pakalpojumi

Ķekavas tirdzniecības centra Liiba apgrozījums šogad audzis par 21%

Žanete Hāka, 14.11.2014

Jaunākais izdevums

Laika posmā no 2009. līdz 2014.gadam Ķekavas tirdzniecības centra Liiba apmeklētāju skaits ir palielinājies par 25%, savukārt apgrozījums – 23% apmērā, informē uzņēmuma pārstāve Kazimiera Puzo.

Savukārt, salīdzinot ar rādītājiem pērn, šogad deviņos mēnešos pieaugums attiecīgi ir 15% un 21%.

Tirdzniecības centrs Liiba ik dienu ir darbavieta apmēram 160 cilvēkiem, kas galvenokārt ir Ķekavas novada iedzīvotāji, atzīst Baiba Veide, tirdzniecības centra Liiba direktore.

T/C Liiba kā divstāvīgs kompaktgalerijas tipa tirdzniecības centrs tika atklāts 2009.gada aprīlī. Šobrīd Liibā ir 34 tirdzniecības vietas, kā arī seši pakalpojumu sniedzēji un divas kafejnīcas.

Komentāri

Pievienot komentāru
Mazumtirdzniecība

Ieguldot 24 tūkstošus eiro, atvērts jauns Alk Outlet Dzērieni & Vīni

Lelde Petrāne, 30.03.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rīgā, Melnsila ielā atvērts jauns veikals-noliktava Alk Outlet Dzērieni & Vīni. Investīcijas, kas ieguldītas zīmolu dzērienu veikala-noliktavas atvēršanai, ir 24 tūkstoši eiro.

Pirmais veikals Alk Outlet Dzērieni & Vīni tika atvērts 2012.gada septembrī Ķekavā, tirdzniecības centrā Liiba. Šobrīd visā Latvijā ir 24 šāda tipa veikali: Rīgā, Ķekavā, Siguldā, Limbažos, Gulbenē, Jelgavā, Kuldīgā, Ogrē, Talsos, Ventspilī, Valmierā un Smiltenē.

Uzņēmuma tirdzniecības koncepts paredz, ka veikali tiek izveidoti gan galvaspilsētā, gan dažādos Latvijas novados, piedāvājot pircējiem alkoholiskos dzērienus par zemām cenām. Starp pircējiem ir daudz nelielu kafejnīcu un restorānu, informē uzņēmums.

Komentāri

Pievienot komentāru
Mazumtirdzniecība

Papildināts - ALKOUTLET DZĒRIENI&VĪNI turpina izplesties

Lelde Petrāne, 05.08.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rīgā, Anniņmuižas ielā atvērts jauns veikals-noliktava ALKOUTLET DZĒRIENI&VĪNI, liecina medijiem sniegtā informācija. Jaunatvērtais veikals būs devītais veikals-noliktava ALKOUTLET DZĒRIENI&VĪNI galvaspilsētā un 30. Latvijā.

Jaunatvērtā veikala tirdzniecības zāles platība ir 135 m2. Veikala atvēršanā ieguldīto investīciju apjoms netiek atklāts.

Pirmais veikals ALKOUTLET DZĒRIENI&VĪNI tika atvērts 2012.gada septembrī Ķekavā, tirdzniecības centrā Liiba. Šogad durvis vēruši seši jauni veikali: Smiltenē, Rīgā, Salaspilī, Jūrmalā un Ādažos.

ALKOUTLET DZĒRIENI&VĪNI veikalu prakse liecina – starp pircējiem ir daudz nelielu kafejnīcu un restorānu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kuldīgā, Gravas ielā 1 atvērts jauns ekspresresotorāns Ņamma, kurā tiek piedāvāts plašs kulinārijas klāsts, tai skaitā uz vietas gatavotās picas un suši, informē uzņēmumā.

Jaunais ekspresrestorāns atrodas kuldīdzniekiem jau iepriekš zināmās telpās, blakus pārtikas preču veikalam ELVI. Telpas ir pilnībā renovētas un iekārtotas, informē Ņamma tirdzniecības vadītāja Jana Mičule.

«Ņemot vērā pozitīvu iepriekšējo sadarbību, darba līgumi ir pārslēgti ar visiem darbiniekiem, kas strādājuši iepriekšējā ēdināšanas iestādē. Kopumā ekspresrestorānā Ņamma strādā 14 darbinieku,» komentē J.Mičule.

Ņamma ir Latvijas ekspresrestorānu tīkls, kas darbojas kopš 2010.gada. Pirmais restorāns tika atvērts Ķekavā, tirdzniecības centrā Liiba. Šobrīd Latvijā ir jau pieci šāda veida restorāni: Ķekavā, Siguldā, Jelgavā un tagad arī Kuldīgā, nodrošinot apmēram 50 darbavietas.

Komentāri

Pievienot komentāru
Tirdzniecība un pakalpojumi

Rūjienas MiniMelts saldējuma eksperiments izrādījies veiksmīgs

Laura Mazbērziņa, 21.05.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA Rūjienas saldējums pilotprojekta ietvaros pagājušajā gadā Rīgā uzstādīja vairākus bumbiņsaldējuma MiniMelts pašapkalpošanās tirdzniecības automātus. Eksperiments izrādījies veiksmīgs.

MiniMelts automāti drīzumā tiks atjaunoti un uzlaboti - rītdien tie ceļos uz Poliju, kur tiks uzstādīta modernāka tehnika, uzzināja biznesa portāls db.lv.

Pircējiem tika piedāvāts MiniMelts saldējums ar četrām garšām, un automāti tika izvietoti iepirkšanās centros Olimpia, Domina Shopping, Galerija Azur, T/C Apelsīns, T/C Liiba.

Rūjienā ražoto MiniMelts saldējuma bumbiņu lielākais realizācijas tirgus pašlaik ir Polija, kurā ir 25 tirdzniecības automāti, divi uzstādīti arī Igaunijā un drīzumā tādi būs arī Holandē.

Rūjienas saldējums mazās saldējuma bumbiņas pēc ASV kompānijas Minimelts Co pasūtījuma ražo kopš pagājušā gada.

Komentāri

Pievienot komentāru