Mazumtirdzniecība

Pateicoties izstādei Vācijā, Rīgā atver ASV lielākā velosipēdu ražotāja veikalu

Lelde Petrāne, 12.06.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Velosipēdu tirgotājs ZZK Rīgā, K.Ulmaņa gatvē izveidojis pirmo amerikāņu zīmola Specialized Elite konceptveikalu Baltijā.

Specialized radīts 1974.gadā un ir lielākais velosipēdu ražotājs ASV. Tas pārstāvēts vairāk nekā 80 valstīs un ir pazīstams ar velosipēdu un veloaksesuāru, riteņbraukšanas piederumu, apģērbu un apavu ražošanu.

«Katru gadu, domājot par uzņēmuma attīstību un optimāliem veidiem, kā apmierināt esošo un potenciālo klientu vēlmes, dodamies uz lielāko velo izstādi Eiropā, Vācijā - Friedrihscafen Euro Bike, vienā no šādiem izstādes apmeklējumiem iepazināmies ar Specialized velo zīmolu. Jau iepriekš bijām dzirdējuši labas atsauksmes, tādēļ nolēmām uzsākt sadarbību ar Specialized,» stāstīja Specialized Elite veikala vadītājs Nils Miķelsons.

Jaunajā Specialized Elite veikalā varēs iegādāties bērnu, šosejas, kalnu, BMX, komforta un universālos velosipēdus, kā arī profesionāla līmeņa oglekļa šķiedras sacīkšu divriteņus un īpašus sievietēm paredzētus velosipēdus. Tie būs dažādās cenu kategorijās, sākot no 159 euro līdz 12 000 eiro, atkarībā no velosipēda pielietojuma un klienta finansiālajām iespējām.

Komentāri

Pievienot komentāru