Jaunākais izdevums

Latvijas SPA centrs ESPA Rīga iekļauts biznesa žurnāla Business Insider apkoptajā sarakstā ar pasaulē 26 smalkākajiem SPA.

Žurnāls apkopojis pasaulē labākos SPA centrus, sākot no Šveices līdz Barbadosai un citām eksotiskām zemēm.

Daudzos SPA centros tiek izmantotas senlaiku un mūsdienu metodes, lai veicinātu viesu garīgo un fizisko labsajūtu.

Latvijas SPA centrs ESPA Rīga atzīts par «visšikāko SPA, kādu jūs varētu apmeklēt».

«Latvijas ESPA Rīga savā terapijā pielieto Eiropas, Indijas, Ķīnas un Bali metodes. Ja jūs tur esat aukstajā gadalaikā, ieteicams izmēģināt metodi, kurā izmantots dzintars no Baltijas jūras,» rekomendē žurnāls.

ESPA Rīga SPA centrs atrodas Radisson Blu Hotel Latvija ēku kompleksā un izveidots 2009.gadā, noslēdzot pārvaldības līgumu ar starptautisko uzņēmumu ESPA International.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Dienas spa centriem jāiegulda daudz resursu un jāpiedāvā unikāli produkti, lai pabojātajā tirgū noturētu stabilu pozīciju.

Ilgus gadus spa nozarē – Rīgā un Jūrmalā – ir spēcīgi spēlētāji, kuru sniegto pakalpojumu klāsts ir gana plašs, un, ņemot vērā kopējo pieprasījumu pēc spa pakalpojumiem, šobrīd Latvijas tirgus ir diezgan piesātināts, spriež ESPA Rīga direktore Aiga Lapiņa. Uzsvaru liekot tieši uz dienas spa centriem, viņa piebilst, ka, ienākot tirgū jaunam spēlētājam, tam būtu jāiegulda ļoti daudz resursu un jāpiedāvā tiešām unikāli produkti un pakalpojumi, lai iegūtu un noturētu stabilu pozīciju. Lai bizness izdzīvotu, visu laiku jādomā, kā papildināt piedāvājumu, vienisprātis ir starptautiskā spa un wellness eksperte, Baltijas Spa asociācijas valdes locekles Ilona Ansone.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pakalpojumi

SPA bizness - sīvas konkurences apstākļos

Kristīne Stepiņa, 28.04.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijā SPA bizness sīvas konkurences apstākļos attīstās jau aptuveni desmit gadu, klāt nākuši jauni saloni, nepārtraukti tiek ieviestas nebijušas procedūras, pakalpojumi kļuvuši pieejamāki reģionos , otrdien vēsta laikraksts Dienas Bizness.

SPA jeb Sanus per Aquam latīņu valodā nozīmē veselība caur ūdeni. Šīs jēdziens ir pazīstams no Senās Romas laikiem, kad slimību ārstēšanai izmantoja termālus avotus un vannas. Ilgu laiku jēdziens SPA ietvēra sevī kūrortus ar maksimālām ārstēšanas, profilakses un rehabilitācijas iespējām ar dažādu procedūru palīdzību, kuras ir balstītas uz ūdens ārstēšanas īpašībām - jūras un minerālajiem ūdeņiem, kā arī uz termālajiem avotiem. Taču mūsdienās par SPA sauc arī mazus skaistumkopšanas salonus, kuros ir burbuļvannas vai neliels baseiniņš, kā arī piedāvāta tikai viena vien ūdens procedūra.

Individuāla pieeja

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

AS Viesnīca Latvija mainījusi viesnīcas nosaukumu no Radisson Blu Hotel Latvija uz Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel.

Jaunais nosaukums labāk atklājot viesnīcas būtību un izceļot būtiskus viesnīcas pārdošanas punktus – konferenču centru ar 16 daudzfunkcionālām konferenču un pasākumu telpām, kā arī SPA ESPA Rīga, kas atrodas viesnīcas telpās.

Viesnīca nosaukuma maiņu piedzīvojusi jau iepriekš. Tā celta 1979. gadā, un tās sākotnējais nosaukums bija Intūrists. Vēlāk, mainoties īpašniekam, tās jaunais īpašnieku uzņēmums Linstow AS pievienoja viesnīcu Reval Hotel viesnīcu tīklam, un tā tika pārdēvēta par Reval Hotel Latvija.

2010. gada jūnijā The Rezidor Hotel Group paziņoja par vadības līgumu ar Norvēģijas nekustamā īpašuma attīstības uzņēmumu Linstow AS par 10 Reval Hotels viesnīcu Baltijas valstīs un Krievijā zīmolu maiņu, ieskaitot arī Reval Hotel Latvija, kas mainīja nosaukumu uz Radisson Blu Hotel Latvija.

Komentāri

Pievienot komentāru