Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Elektroniskās mūzikas festivāla Satta organizatori jau tirgo biļetes festivālam Papē, kuram Dabas aizsardzības pārvalde un Rucavas novada dome nav devusi atļauju, vēsta reģionālais medijs Kursas Laiks.

Kursas Laiks pārliecinājies, ka biļetes uz festivālu patiešām iespējams nopirkt, tās pieejamas Biļešu servisa kasēs. Cena – no 40 līdz 45 eiro par biļeti.

«Mums ir bijušas vairākkārtējas pārrunas ar festivāla organizētājiem, tomēr atļauju to rīkot vēl neesam devuši, jo nav tiesības to darīt. Pašvaldība var sniegt atļauju tikai tad, kad Satta Festival organizētāji būs saskaņojuši visas pārējās atļaujas, piemēram, ar Dabas aizsardzības pārvaldi,» komentējusi Rucavas novada domes priekšsēdētāja Irēna Šusta.

«Festivāla organizētāji man dievojās, ka pieprasījumu rīkot festivālu izsūtījuši man pa pastu un drīzumā tas pienākšot, tomēr pirms tas nav pienācis, nekādu informāciju sniegt nevaru, jo nav jau, ko apstiprināt vai noliegt. Līdz ko saņemšu dokumentu, redzēšu, kas tiek oficiāli solīts, un varēsim runāt tālāk,» sacījusi Dabas aizsardzības pārvaldes Kurzemes reģionālās administrācijas direktore Dace Sāmīte.

Plānotais festivāla norises laiks – no 14. līdz 17. augustam.

Komentāri

Pievienot komentāru