Tirdzniecība un pakalpojumi

Ražotājus aicina ieinteresēt ASV iepirkumu veicējus

Sandra Dieziņa, 02.09.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ārlietu ministrija un Aizsardzības ministrija sadarbībā ar ASV vēstniecību Rīgā un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru organizē Ražotāju dienas, kas norisināsies no 14. līdz 17.septembrim.

Ārlietu ministrija (ĀM) informē, ka 14. un 15.septembrī ASV Aizsardzības loģistikas aģentūra (U.S. Defense Logistics Agency (DLA)) un ASV Vispārējā dienesta administrācija (U.S. General Services Administration (GSA)) informēs par reģistrēšanās un dalības iespējām ASV valdības iepirkumos operācijām Latvijā, Afganistānā, Eiropā un citviet. Pirms prezentācijām katram uzņēmumam būs iespēja izvietot apskatei savus produktus.

Tiesa, produktu paraugu izstādīšana jāpiesaka savlaicīgi. Prezentāciju sesijas noslēgumā – 14.septembra pēcpusdienā un 15.septembrī no rīta – Latvijas ražotāji varēs reģistrēties 30 minūšu individuālajām konsultācijām ar DLA un GSA, kuru laikā būs iespēja prezentēt savus produktus un uzdot jautājumus par iepirkuma procedūru. ĀM brīdina, ka tikšanās laikā sadarbības līgumi netiks slēgti. Tomēr uzņēmējiem ir jābūt gataviem detalizēti raksturot uzņēmuma darbību un ražoto produkciju.

Ražotāju dienās aicināti piedalīties tie Latvijas rūpnieki, kas ražo ūdeni, augļu sulas un citus dzērienus iepakojumos, svaigus augļus un dārzeņus, maizes izstrādājumus un sausos makaronu izstrādājumus, citi iesaiņotus jeb apstrādātus produktus kas piemēroti ēdnīcām. Gaļas iepirkumi šajā reizē gan netikšot izskatīti. Tāpat pasākumā aicināti piedalīties celtniecības materiālu un aprīkojuma ražotājus, tostarp kokmateriālu, metāla produktu, drošības, glābšanas, uguns un avārijas gadījumu aprīkojuma, elektropiederumu un citu piederumu ražotājus. Interesentiem reģistrācija jāveic līdz 6.septembra darba dienas beigām.

Komentāri

Pievienot komentāru