Tirdzniecība un pakalpojumi

Samazinājies gan Ripo International apgrozījums, gan peļņa

Žanete Hāka, 30.04.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pagājušajā gadā SIA Ripo International Ltd strādājis ar 2,384 miljonu eiro apgrozījumu, kas, salīdzinot ar 2013.gada rādītāju, ir kritums par 16%, liecina Lursoft dati.

Līdz ar apgrozījumu samazinājusies arī uzņēmuma peļņa - no 45,757 tūkstošiem eiro 2013.gadā līdz 16,544 tūkstošiem eiro pērn. Nodokļu maksājumos valsts budžetā uzņēmums aizvadītajā gadā samaksājis 328,55 tūkstošus eiro.

Ēvijai Arentei, Uģim Arentam un Guntaram Sembergam piederošā SIA Ripo International Ltd pamatdarbība saistīta ar celtniecības un apdares materiālu tirdzniecību, mehānisko, barjeru un aizsargžalūziju izgatavošanu un uzstādīšanu, kā arī AAB sistēmas celtniecības bloku ražošanu.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka SIA Ripo International Ltd ir 2000.gadā dibinātā SIA AM Birojs līdzīpašnieks.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

No 9. līdz 12. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiek 31. starptautiskā būvniecības industrijas izstāde Māja I 2017, kurā tiek prezentēti nozares jaunumi, inovatīvas tehnoloģijas, kā arī aktuāli celtniecības un remonta risinājumi, informē izstādes organizētāji rīkotājsabiedrība BT1.

Ik gadu izstādē piedalās vismaz 350 būvniecības nozares uzņēmumu gan no Austrumeiropas, gan no Rietumeiropas, gan arī no Āzijas. To vidū ir tādas kompānijas kā Tenapors, Reaton, Pata kokmateriāli, Ripo International, LEBENS, SB, Husqvarna, AKB būve, Iļģuciems, Aeroc, Paroc, Preiss Būve, MONIER u. c. Šajā gadā izstādē piedalās 384 uzņēmumi no 11 valstīm.

Ieskicējot šī brīža aktualitātes būvniecībā, Latvijas Būvinženieru savienības (LBS) priekšsēdētājs Mārtiņš Straume norāda, ka arvien aktuālāka kļūst trīsdimensiju projektēšana: «Latvijā aug pieprasījums gan pēc profesionāla darbaspēka, gan tehnoloģijām, kas spētu nodrošināt šādu pakalpojumu.»

Komentāri

Pievienot komentāru