Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ja viss notiks, kā tas ir izplānots, tad biznesa potenciāls ir ļoti nopietns, jo produkts piedāvā cilvēkiem vēl nebijušas Iespējas, kuras realizējot, viņi iegūs jūtamu Labumu.

Video pieteikumu skatieties šeit!

Ja piecu mēnešu testācijas periodā, pirmais prototips izturēs veiksmīgi eksāmenu, tad pirmo divu gadu laikā, vēl tiks izgatavoti trīs orģināli, no kuriem viens tiks atdots ekspertīzei SIA Aviotest. Ja arī šajā gadījumā testi būs pozitīvi un iegūts eiro kvalitātes sertifikāts, uzsāksim pirmo 20 orģinālu, pēc pasūtijuma, sērijas ražošanu, kur kopumā būs radītas ap 30 darba vietām.

Strādājot pie otrās sērijas, es 3 gadu laikā esmu nonācis pie principiāli jaunām tehnoloģijām, kas būtiski samazina riskus, jo viss tiek vienkāršots.

Sakarā ar šo otrās sērijas aeromobīli, no dažādiem cilvēkiem es esmu nominēts, kā Latvijas Brendsons un Žils Verns.....un ne tikai..

Mani sadrbības partneri:

SIA FORMA MSHYNERI, Egons Garklāvs, piecu dimensiju digitālo frēžu ražošana. Pirmā profesionālā AM ES-02C fizelāža modeļa izgatavošana. Uzņemējdarbībā vairāk kā 20 gadi.

SIA RIPO-1, Jāzeps Dzenis. Jebkuras sarežģītības metāla presformas metāliem,gumijām, plastmasām un tehnoloģiskie instrumenti. Presformu izgatavošana. Pieredze uzņēmējdarbībā vairāk kā 20 gadi.

SIA Dole Marine, Valts Bērziņš, Plastikātu tehnoloģijas, izejmateriāli. Matricu un fizelāža izgatavošana, vakuma infūzijas tehnoloģijās. Pieredze uzņēmēj darbībā vairāk kā 20 gadi.

SIA ZTF Lāsma, Haralds Rudzītis. Elektroniskās sistēmas un programmātiskais nodrošinājums. 3 elektronisko sistēmu(šķēršļu sekošanas, koordinātu sekošanas, autopilots) radīšana un borta datora izgatavošana, kas būs savienots ar iepriekš minētajām 3sistēmām un strādās pēc īpašas programmas. Pieredze uzņēmējdarbībā vairāk kā 20 gadi.

Kā arī diplomēts lidmašīnu būves konstruktors.

Komentāri

Pievienot komentāru