Ražošana

Aizkraukles koka māju ražotājs veiksmīgi attīstās

Dienas Bizness, 26.09.2013

MĀJA PA GABALIŅAM. Uzņēmuma direktors Edgars Kurpics (no labās) un ražošanas vadītājs Andis Spuriņš ir gandarīti, ka produkts, kas iekarojis ne tikai Latvijas, bet arī ārvalstu tirgus, top Aizkrauklē.

Foto: Sandra Pumpure, Staburags

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA SBAC, kas ražo koka paneļu mājas, veiksmīgi iekarojusi ne tikai Skandināvijas, bet arī Latvijas tirgu. Pēc klientu pieprasījuma sākts izgatavot arī šūpoles, bērnu laukumu aprīkojumu, koka mēbeles un lapenes, vēsta reģionālais medijs Staburags.

Uzņēmums sāka darboties apmēram pirms gada Aizkrauklē, bijušās Telefonaparātu rūpnīcas teritorijā. Tagad uzņēmums sadalījis jomas — SIA SBAC nodarbojas ar ražošanu, bet SIA Aizkraukles industriālais parks apsaimnieko īpašumu un piesaista jaunus nomniekus.

«Šajā gadā ar saviem produktiem esam veiksmīgi iekarojuši ne tikai Skandināvijas, bet arī Latvijas tirgu. Cilvēki arvien vairāk interesējas un pārliecinās par šādu koka ēku praktiskumu un priekšrocībām. Latvijas klientus mēģinām vairāk izprast un dot labāko ne tikai cenas ziņā, bet arī apkalpošanā, materiālu kvalitātē, piegādē un garantijā. Šobrīd top vairākas mājas Latvijā, bet, protams, stabilitāti un drošību nodrošina eksporta tirgus. Piesaistām ārvalstu attīstītājus, kas nodrošina ražotni ar ilgtermiņa stabiliem projektiem,» stāstījis SIA SBAC direktors Edgars Kurpics.

Komentāri

Pievienot komentāru