Citas ziņas

Aiztur naftas cauruļvada apzadzējus

Vēsma Lēvalde, 02.06.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Par dīzeļdegvielas zādzībām no naftas produktu cauruļvada Polocka - Ventspils aizturētas septiņas personas, no kurām divām piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Aizturēšanu veikuši Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas, Tukuma, Dobeles iecirkņu Kriminālpolicijas (KrPN) un Kārtības policijas (KPN)darbinieki sadarbībā ar SIA LatRosTrans drošības dienesta darbiniekiem.

VP ZRP Bauskas iecirknī uzsākti divi kriminālprocesi par naftas produktu cauruļvada Polocka - Ventspils bojājumu. Vienā gadījumā nozagti vairāk nekā 20 tūkstoši litri dīzeļdegvielas un aizturētas trīs personas. Otrajā gadījumā - par bojājumu Rundāles pagastā, Saulainē, arī aizturētas trīs personas, kuru dzīvesvietās kratīšanas laikā izņemta nereģistrēta bise, kā arī tehniskās ierīces, ar kuru palīdzību veikts nelikumīgs pieslēgums naftas vadam.

Savukārt VP ZRP Tukuma iecirknī uzsākts kriminālprocess par naftas vada Polocka-Ventspils bojājumu Džukstē. Aizdomās par noziedzīgo nodarījumu aizturēta viena persona.

VP ZRP Dobeles iecirknī uzsākts kriminālprocess par Jaunbērzes pagastā bojātu naftas vads Polocka-Ventspils. Aizdomas krīt uz vienu no jau aizturētajām personām, kura arī 2009.gadā veikusi divus pieslēgumus naftas vadam Polocka-Ventspils.

Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīta aizdomās turēto personu saistība citu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanā.

Komentāri

Pievienot komentāru