Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijā dzīvojošās sievietes ir drosmīgas un nebaidās izvēlēties košus aksesuārus.

Olga Redina izgatavo krāšņus aksesuārus ar zīmolu Olga Re:, tās pazīšanās zīme ir apjomīgas ziedu kaklarotas košās krāsās. «Mani aksesuāri nav domāti biznesa videi. Mani pārsteidz, cik mūsu meitenes ir drosmīgas - pusi no sevis veidotajām lietām pati neuzvilktu,» viņa neslēpj.

Savas klientes Olga vērtē pat kā nedaudz pozitīvā nozīmē trakas un mēdz aizdomāties - kur gan viņas strādā, ja var atļauties šādus aksesuārus nēsāt ikdienā? Izrādās, klientes bieži vien ir radošu profesiju pārstāves vai arī viņām ir aktīva sabiedriskā dzīve un vakaros viņas bieži tiekas ar draugiem.

«Ja es nodarbotos tikai ar rotu radīšanu, es droši vien ikdienā izskatītos citādi,» saka Olga, kad tikšanās sākumā izsaku pārsteigumu, ka viņai nav nevienas pašas gatavotas rotas. Viņa strādā par apdrošināšanas brokeri, bet rotu izgatavošana ir aizraušanās. «Ņemot vērā, ka aksesuārus gatavoju tikai vakaros, man darba pietiek. Ja es to darītu no rīta līdz vakaram, domāju, ka ļoti drīz sajustu, ka nav, kur realizēt savas preces. Šīs lietas nav tādas, ko pirktu katrs otrais. Šobrīd esmu apmierināta - cik uztaisu, tik varu pārdot, bet rotu gatavošana nespēj aizvietot pastāvīgo darbu ar stabiliem ienākumiem,» viņa spriež.

Komentāri

Pievienot komentāru