Jaunākais izdevums

Amerikas Tirdzniecības palātas ("AmCham") valdē iecelts SIA "Roche Latvija" vadītājs Rauls Vēliņš, informē "AmCham".

Tādējādi darbu organizācijas valdē pārtrauc "Novartis Baltics" Baltijas Korporatīvo attiecību un pacientu piekļuves vadītāja Dita Erna Sīle, kura atstāja savu amatu 26.aprīlī.

Vēliņš uzsāks pildīt "AmCham" valdes locekļa pienākumus nekavējoties un ieņems šo amatu līdz 2024.gada martam.

Līdztekus Vēliņam, "AmCham" valdē darbu tupina biržas "Nasdaq Riga" valdes locekle, Baltijas biržas emitentu pakalpojumu daļas vadītāja Liene Dubava, "AmCham" individuālie biedri Roberts Melbārdis un Pauls Miklaševičs, Rīgas Juridiskās augstskolas direktore Ieva Rācenāja, "Ellex Kļaviņš" asociētais partneris Sarmis Spilbergs, "Mikrotīkls" valdes priekšsēdētājs Džons Martins Tallijs, "AmCham" izpilddirektore Līga Smildziņa-Bērtulsone un "Luminor Bank" vadītāja Latvijā Kerli Varesa.

"AmCham" pārstāv vairāk nekā 140 uzņēmumu. "AmCham" mērķi ir veicināt un stiprināt tirdzniecību, investīcijas, partnerību un draudzību starp ASV un Latviju, kā arī kalpot par viedokļu, zināšanu apmaiņas un kontaktu platformu biedriem, partneriem un starptautiskās uzņēmēju sabiedrības pārstāvjiem Latvijā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Datortīklu aprīkojuma ražotāja "Mikrotīkls" valdes priekšsēdētājs Džons Martins Tallijs atkārtoti ievēlēts Amerikas Tirdzniecības palātas Latvijā ("AmCham") valdes priekšsēdētāja un prezidenta amatā, informēja "AmCham".

Tallijs "AmCham" prezidenta pienākumus pilda kopš 2021.gada.

Pēc atkārtotas ievēlēšanas amatā, Džons nosauca savas amata prioritātes: "Ekonomiskā drošība ir būtiska nacionālās drošības sastāvdaļa, tādēļ mēs turpināsim mudināt politikas veidotājus, lai tā kļūtu par augstāku prioritāti. Mēs atzinīgi vērtējam ciešāku transatlantisko sadarbību un ceram uz sadarbību ar mūsu biedriem un partneriem, lai Latvijai piesaistītu vairāk ASV investīciju. Papildus kapitālam, ko ekonomikai pienes ārvalstu investīcijas, tās nodrošina arī zināšanu pārnesi, inovācijas, labu korporatīvo pārvaldību un sniedz karjeras izaugsmes iespējas vietējiem talantiem. Mēs panāksim to, lai vēl vairāk starptautisku uzņēmumu izvēlētos Latviju par vietu, kur veidot un attīstīt savu uzņēmējdarbību."

Komentāri

Pievienot komentāru