Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Mobilo sakaru operators Tele2 kopā ar AAS Balta, sākot ar šodienu, uzsācis piedāvāt mobilo telefonu un datoru apdrošināšanu, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Apdrošināt būs iespējams jaunas ierīces, pagaidām lietotām to iegādāties nebūs iespējams, taču AAS Balta Korporatīvo partneru pārvaldes vadītājs Kaspars Lukačovs skaidro, ka tiks pētītas iespējas nākotnē piedāvājumu paplašināt.

Minimālā polises summa ir 12 lati, un ierīces iegādes brīdī būs iespējams izvēlēties starp diviem segumiem – tikai bojājumiem vai bojājumiem un pilnīgam zudumam (zādzību vai bojāeju). Bojājuma gadījumā klientam tiks apmaksātas remonta izmaksas un klienta paša risks būs 15% apmērā no remonta izmaksām, tiesa gan, ne mazāk kā 20 lati. Savukārt, ja remonta izmaksas pārsniedz 70% no tajā brīdī jaunas identiskas ierīces aktuālās cenas, tad apdrošinātājs nodrošinās ar tāda paša modeļa jaunu ierīci.

Ja ierīce būs pilnīgi bojāta vieglas neuzmanības dēļ vai nejauši zudusi, tad klients saņems tāda paša modeļa jaunu aparātu un klienta pašrisks paredzēts 50% no aktuālās ierīces cenas.

Tiesa gan, lai saņemtu atlīdzību, zādzības gadījumā cietušajam ir jāvēršas policijā.

Komentāri

Pievienot komentāru