Citas ziņas

Apsardzes uzraudzībā izklāstīs iespējamos centrāltirgus ex-bosa grēkus

Dienas Bizness, 09.12.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Bijušā Rīgas Centrāltirgus vadītāja Daiņa Liepiņa (attēlā) darījumu partneri Viktorija Ļubļinska un Pāvels Kozlovs šodien sasaukuši preses konferenci, kurā stingrā apsardzes uzraudzībā stāstīšot par D. Liepiņa, iespējams, krimināli sodāmajiem nodarījumiem.

Izsūtot uzaicinājumu ierasties preses konferencē, pasākuma organizētāji stingri piekodina, ka konferencē tikšot ielaisti tikai tie žurnālisti, kas iepriekš būs reģistrējušies pie norādītās kontaktpersonas, bet līdzi noteikti jāņem personu apliecinoši dokumenti, kurus nepieciešamības gadījumā būs jāuzrāda apsardzei.

Viņa darījumu partneri sola atklāt informāciju par D. Liepiņa un viņa sievas Daces, iespējams, pretlikumīgajām darbībām. Uzņēmēji uzskata, ka D. Liepiņu un viņa sievu ir pamats turēt aizdomās par lielu naudas līdzekļu legalizēšanu, dokumentu falsifikāciju, pretlikumīgu finanšu pārskaitījumu veikšanu no uzņēmuma kontiem sev pietuvinātām kompānijām, uzņēmuma partneriem doto solījumu laušana un apmelošanu.

Pats D. Liepiņš iepriekš visus pārmetumus ir noraidījis, taču policijā ir uzsākta krimināllieta par noziedzīgiem darījumiem pret īpašumu. Tas, kādus tieši likuma pantus D. Liepiņš, iespējams, pārkāpis, tikšot precizēts izmeklēšanas gaitā. Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē krimināllieta uzsākta saistībā ar D. Liepiņa biznesa partneru sūdzībām par viņa un viņa dzīvesbiedres Daces Liepiņas mēģinājumu, iespējams, prettiesiski pārņemt uzņēmuma vadību.

Komentāri

Pievienot komentāru