Tirdzniecība un pakalpojumi

Aptur uzņēmuma Latagra saimniecisko darbību

Žanete Hāka, 04.06.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pirmdien, 3. jūnijā, pamatojoties uz Valsts ieņēmumu dienesta lēmumu, apturēta ķīmisko vielu vairumtirgotāja SIA Latagra saimnieciskā darbība, liecina Lursoft dati.

Uzņēmuma saimnieciskā darbība apturēta saskaņā ar likuma «Par nodokļiem un nodevām» punktu, kas paredz, ka VID ir tiesības apturēt nodokļa maksātāja saimniecisko darbību, ja tas nav novērsis pārkāpumus, kas bija par pamatu tā izslēgšanai no VID pievienotās vērtības nodokļa maksātāju reģistra.

SIA Latagra reģistrēta 1997.gadā un pieder Seišelu Salās reģistrētajam Baywest Holdings Ltd, savukārt uzņēmuma valdē ir tikai viena amatpersona – valdes priekšsēdētājs Vladimirs Bondars, kurš, kā liecina Lursoft datu bāzēs esošie dati, ir arī SIA Ķerainis valdes loceklis un SIA Construction Solutions valdes priekšsēdētājs.

Pēdējos divos gados SIA Latagra gada pārskatus nav iesniegusi, savukārt 2010.gadā tā apgrozījumu veidojuši 8,359 miljoni latu, bet peļņu – 22,75 tūkstoši latu.

Db.lv jau rakstīja, ka 2010. gadā maijā Latagra ar maksātnespējas pieteikumu tiesā vērsās pret graudu pārstrādātāju Iecavnieks.

Komentāri

Pievienot komentāru
Tirdzniecība un pakalpojumi

Samazinājies Latagra Trade apgrozījums

Žanete Hāka, 26.03.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ķīmisko vielu vairumtirgotājs SIA Latagra Trade pērn apgrozīja 12,1744 miljonus eiro, kas ir par aptuveni 7% mazāk nekā iepriekšējā pārskata gadā, liecina Lursoft dati.

Latagra Trade peļņa pēc nodokļu nomaksas pagājušajā gadā bija 303,096 tūkstoši eiro. Jānorāda, ka 2013. gadā uzņēmums nopelnīja 2,54 reizes vairāk nekā pērn. Tāpat arī uzņēmuma rentabilitātes rādītājs samazinājās līdz 7,79.

Uzņēmums savu darbību uzsāka 2011. gada 15. februārī.

2014. gadā Latagra Trade noslēdza līgumus ar preču piegādātājiem no Krievijas, Baltkrievijas, Lietuvas un Somijas. Uzņēmums

Uzņēmuma vadība norāda, ka nākotnē tiek prognozēta tirgus situācijas labvēlīga attīstība un apgrozījuma pieaugums. 2015. gadā uzņēmums plāno noslēgt līgumus ar jauniem piegādātājiem un palielināt piegādājamo minerālmēslu sortimentu un apjomu.

Komentāri

Pievienot komentāru