Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Atverot vinotēku ārpus centra, jārēķinās, ka tai neplūdīs garām lielas cilvēku masas un arī tūristi nebūs bieži viesi. Taču tad ir iespēja klientiem piedāvāt no pilsētas atšķirīgu atmosfēru – baudīt vīnu, sēžot piemājas dārzā.

Pirms gada Teikā durvis vēra vinotēka Vīna un gaismas ieleja. Nosaukumā vārds «gaisma» ietverts racionālu apsvērumu dēļ – sākotnējā biznesa ideja bija tirgot skandināvu dizaina gaismas ķermeņus. «Kopā ar otru uzņēmuma līdzīpašnieku Jāni Lapiņu, kura ģimenei pieder šī privātmāja, jau iepriekš bija idejas par kopīgiem projektiem. Šī bija viena no tādām – atvērt interneta veikalu, kurā tirgot gaismas ķermeņus, daļu mājas izmantot kā veikalu, kurā klienti var produktus apskatīt klātienē. Māja, dārzs un tās atrašanās vieta daudz pateica priekšā, un pavisam nejauši nonācām pie idejas veidot vinotēku, bet lampas ir palikušas otrā plānā,» stāsta Vīna un gaismas ielejas līdzīpašnieks Valdis Rozenbergs.

Vīna un gaismas ielejas atrašanās vietai ir gan plusi, gan mīnusi. «Mums ir plašs dārzs, kas klientiem patīk. Lai gan māja atrodas ielas malā, mašīnu plūsma netraucē. Protams, ja mēs būtu pilsētas centrā, tad varētu noķert to cilvēku plūsmu, kas tur apgrozās. Arī tūristus,» spriež V. Rozenbergs.

Komentāri

Pievienot komentāru