Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Industriālās tehnikas pārdošanas un servisa pakalpojumu uzņēmums SIA "Avesco" pārņēmis "Magni Telescopic Handlers S.r.l." ("Magni") produktu komerciālo pārstāvniecību Latvijas tirgū, informē uzņēmuma pārstāvji.

"Magni" produktu klāstā ietilpst rotējošie teleskopiskie iekrāvēji, fiksētie teleskopiskie iekrāvēji, kā arī smagām kravām paredzētie lielas noslodzes teleskopiskie iekrāvēji. Jaunais oficiālais dīleris "Avesco" turpmāk nodrošinās arī servisu pakalpojumus visām "Magni" iekārtām - gan pašlaik tirgū esošajām, gan tām, kuras tiks pārdotas nākotnē.

"Magni" teleskopiskie iekrāvēji tiek izmantoti daudzveidīgiem darbiem būvniecības, ēku apsaimniekošanas, komunālo pakalpojumu, lauksaimniecības un citās nozarēs.

Uzņēmums "Magni Telescopic Handlers", kura galvenā mītne un ražotne atrodas Kastelfranko Emīlijā (Itālijā), dibināts 2013.gadā un ir viens no vadošajiem šīs klases tehnikas ražotājiem pasaulē.

"Avesco" pārņēmis "Magni" produktu komerciālo pārstāvniecību arī Igaunijas tirgū.

"Avesco" 2022.gadā strādāja ar 24,18 miljonu eiro apgrozījumu un guva 530 395 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija. 2023.gada finanšu rezultāti vēl nav publiskoti.

"Avesco" reģistrēts 1999.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 8 405 548 eiro. Uzņēmuma īpašnieks ir Šveices kompānija "Avesco".

Komentāri

Pievienot komentāru