Jaunākais izdevums

ASV kosmētikas kompānija Avon Products plāno pārcelt tās galveno biroja ēku no Ņujorkas uz Londonu un pasaulē likvidēt 2500 darba vietas, īstenojot uzņēmuma restrukturizāciju.

Avon norāda, ka galveno biroja ēku uz Lielbritāniju plānots pārcelt «laika gaitā».

Avon jau pērn pārdeva lielāko daļu Ziemeļamerikas biznesa privātam investīciju uzņēmumam Cerberus, ņemot vērā vāju tirdzniecības apjomu reģionā.

Savukārt janvārī uzņēmums prezentēja trīs gadu restrukturizācijas plānu, lai uzlabotu kompānijas darbību.

Avon šobrīd pasaulē nodarbina 28 300 cilvēkus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kosmētikas preču tirgotājas SIA Avon Cosmetics, kuras pamatdarbība ir tiešā pārdošana, apgrozījums pērn bija 7,641 miljons eiro, kas ir par 6,7% mazāk nekā 2015.gadā, bet uzņēmuma peļņa pērn bija 56 470 eiro, kas ir trīskāršs samazinājums, liecina Firmas.lv informācija.

Vadības ziņojumā teikts, ka pagājušo gadu uzņēmums noslēdzis ar rezultātiem, kas nesasniedza plānoto. Lai stiprinātu pozīcijas, jau pērn pieņemti vairāki lēmumi saistībā ar servisa nodrošinājuma modeli. Pārmaiņu mērķis ir vairāk atbalstīt pārdošanu.

Šogad Avon Cosmetics turpinās stiprināt savas pozīcijas tirgū, piedāvājot plašu kosmētikas klāstu, norādīts ziņojumā.

Uzņēmuma apgrozījums 2015.gadā bija 8,195 miljoni eiro, bet peļņa - 178 584 eiro.

SIA Avon Cosmetics dibināta 1999.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 39 615 eiro. Avon Cosmetics pilnībā pieder Lielbritānijai reģistrētajai kompānijai Avon Cosmetics Limited.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Brazīlijas kosmētikas kompānija «Natura» paziņojusi, ka ir iegādājusies ASV kosmētikas uzņēmumu Avon, darījumā maksājot ar akcijām un izveidojot pasaulē ceturto lielāko skaistumkopšanas produktu kompāniju.

Apvienotās kompānijas «Natural Holding» apgrozījums gadā varētu pārsniegt desmit miljardus ASV dolāru (8,9 miljardus eiro) un tas būs pārstāvēts 100 pasaules valstīs, «Avon» un «Natura» informēja kopīgā paziņojumā.

«Natura» akcionāriem piederēs apmēram 76% apvienotās kompānijas, bet «Avon» akcionāriem - 24%.

Ņemot vērā otrdien tirdzniecības sesijas beigu cenu biržā, «Avon» vērtība ir 3,7 miljardi ASV dolāru un apvienotās grupas vērtība būs ap 11 miljardiem ASV dolāru, norādīja uzņēmumi.

Apvienotās kompānijas valdē būs 13 locekļi, no kuriem trīs izvēlēsies Avon.

Pēc apvienošanās paziņojuma biržā cena pieauga abu uzņēmumu akcijām.

2017.gadā «Natura» iegādājās Lielbritānijas kosmētikas kompāniju The Body Shop.

Komentāri

Pievienot komentāru