Jaunākais izdevums

AS Baltic RE Group panākusi vienošanos ar SIA TER Properties par sabiedrības daļu iegādi, liecina paziņojums Nasdaq Riga.

Plānots, ka AS Baltic RE Group iegādāsies daļas 80% apmērā no SIA TER Properties kopējā pamatkapitāla; šis darījums pilnībā tiks pabeigts 2017. gada laikā.

AS Baltic RE Group šobrīd risina sarunas ar SIA TER Properties dalībniekiem par sabiedrības atlikušo daļu iegādi.

Pēc SIA TER Properties daļu iegādes, SIA TER Properties tiks iekļauta AS Baltic RE Group koncerna sastāvā kopā ar esošajām AS Baltic RE Group meitas sabiedrībām.

SIA TER Properties pamatdarbība ir augstas klases nekustamā īpašuma pārvaldība un stratēģiskā attīstība. Caur Sabiedrībai pilnībā piederošo meitas sabiedrību SIA BB 21, SIA TER Properties pieder nekustamais īpašums Brīvības bulvārī 21, Rīgā.

SIA TER Properties daļu iegāde ir AS Baltic RE Group pirmais solis stratēģijas izveidei, lai paplašinātu savu darbības sfēru, investējot nekustamajos īpašumos ar augstu kvalitāti un neatkārtojamu vēsturisko vērtību Vecrīgas un Rīgas klusā centra apkārtnē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Baltic RE Group iegādājusies 8,89% no SIA TER Properties pamatkapitāla, tādējādi pilnībā (100%) iegūstot uzņēmumu savā īpašumā, liecina kompānijas paziņojums Nasdaq Riga.

TER Properties kapitāldaļu pilna iegāde ir daļa no sabiedrības grupas racionalizācijas stratēģijas, realizējot plānoto mērķi, lai Baltic RE Group tieši piederētu tās meitas sabiedrību visas daļas.

TER Properties pieder viss SIA BB21 pamatkapitāls. SIA BB21 ir iegādājusies, pārveidojusi un pilnībā rekonstruējusi īpašumu, kas atrodas Brīvības bulvārī 21 Rīgā, vēsturiski luksusa viesnīca «Imperial», kas ir viena no nozīmīgākajām ēkām pilsētā, un ir veiksmīgi iznomāta vadošajiem starptautiskajiem nomniekiem.

Komentāri

Pievienot komentāru
Nekustamais īpašums

Baltic RE Group vienojas ar ABLV Bank par kredīta summas palielināšanu līdz 31 mljonam eiro

Dienas Bizness, 11.07.2017

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

AS Baltic RE Group noslēgusi papildvienošanos pie esošā kredītportfeļa līguma ar AS ABLV Bank par kredīta summas palielināšanu līdz 31 mljonam eiro, liecina kompānijas paziņojums biržai Nasdaq Riga.

«Jaunais aizdevums tika apspriests pēc 91,1% SIA Ter Properties - nekustamā īpašuma, kas atrodas Brīvības bulvārī 21 - daļu iegādes,» skaidrots kompānijas paziņojumā.

Norādīts, ka lielākai finanšu efektivitātei aizdevums Brīvības bulvāra 21 iegādei un rekonstrukcijai tika iekļauts esošajā aizdevumā, kas tika pārveidots par jaunu fiksētas likmes kredītportfeļa aizdevumu ar kopējās kredīta summas palielināšanos līdz 31 miljonam eiro.

Ar papildu aizņēmumu, kas saņemts no ABLV Bank, Baltic RE Group ir pilnībā refinansējusi jauno meitas sabiedrību SIA TER Properties.

AS Baltic RE Group pamatdarbības virzieni ir nekustamo īpašumu pirkšana un pārveidošana augstas klases nekustamajos īpašumos, to iznomāšana un apsaimniekošana. Koncerns ir lielākais universālu kvalitatīvu un moderni aprīkotu komercplatību iznomātājs Vecrīgā. Baltic RE Group investē Baltijas valstīs.

Komentāri

Pievienot komentāru