Pakalpojumi

Bijušais eiroparlamentārietis Kušķis nodibinājis tūrisma uzņēmumu ārvalstu ceļotājiem

NOZARE.LV, 05.08.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Bijušais eiroparlamenta deputāts un tūrisma nozares pārstāvis Aldis Kušķis nodibinājis SIA Travel Design, kas apkalpos ārvalstīs dzīvojošos ceļotājus.

Kušķis ir arī tūrisma kompānijas Vanillatravel ceļojumu konsultants. «Tas ir lielā mērā saistīts ar visu mūsu VanillaTravel pārstāvju kopīgo darbu. Tā kā strādājam trijās valodās - angliski, krieviski, latviski -, esam nokļuvuši plašākā apritē,» par jaunā uzņēmuma izveidi pastāstīja Kušķis.

«Šī kompānija [TravelDesign] ir tāds pētniecisks variants - uzņēmuma lielais uzdevums būs meklēt partnerus un klientus - tūristus - ārvalstīs. Nav atšķirības, vai ceļotgribētājs dzīvo Ņujorkā, Maskavā vai kur citur. Jau tagad tam īsti vairs nav nozīmes, bet ar šo projektu mērķtiecīgāk iesim uz to,» skaidroja Kušķis.

SIA Travel Design ar 2800 eiro pamatkapitālu reģistrēta jūlija sākumā.

Patlaban Kušķis darbojas arī theTarveler.eu un TheBaltictravel.eu, ir arī Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācijas valdes loceklis, Latvijas Tūrisma padomes priekšsēdētājs un Eiropas Tūrisma aģentu un operatoru asociāciju apvienības biedrs.

Kušķis iepriekš bijis 8.Saeimas deputāts no Jaunā laika (JL), bet no 2004. līdz 2009.gadam - Eiroparlamenta deputāts.

Komentāri

Pievienot komentāru