Foto

Billijs Džoels par gandrīz 14 miljoniem pārdevis savu māju Itālijas miljardierim

Dienas Bizness, 12.06.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

ASV mūziķis Billijs Džoels (Viljams Mārtins Džoels) par 13,74 miljoniem dolāru pārdevis savu māju Maiami.

Īpašuma jaunā īpašnieka vārds netiek atklāts, tomēr izskanējis, ka tas ir Itālijas miljardieris Djego Della Valle, kuram pieder luksusa apavu izgatavošanas kompānija Tod's Shoes.

Luksusa māja veidota Vidusjūras reģiona arhitektūras stilā. Īpašumam ir septiņas guļamistabas, deviņas vannas, izsmalcināta virtuve, vīna pagrabs, lifts, garāža četrām automašīnām un labiekārtota Floridas līča krastmala.

Māja atrodas uz La Gorce salas, kur dzīvojušas tādas slavenības kā Rikijs Mārtins un Šakira. Mūziķis īpašumu iegādājās 2006. gadā, par to maksājot aptuveni 13,5 miljonus ASV dolāru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Viens no pasaulē populārākajiem tūrisma objektiem - Romas Kolizejs tiek sakopts un atjaunots, lai priecētu tos piecus miljonus apmeklētāju, kas tajā viesojas katru gadu, vēsta euronews.

Daudzus gadus Kolizeju klājis melna piesārņojuma slānis. Tas tagad uzmanīgi tiek noņemts, neizmantojot ķīmiskus līdzekļus, kas varētu bojāt vēsturisko vietu. Vienīgais līdzeklis, kuru izmanto, ir ūdens. Piesārņojumu restauratori noņem, izmantojot mīkstas, mazas birstes.

Restaurācijas darbi sākās jau 2012. gada vasarā un tos plānots pabeigt 2016. gadā.

25 miljonu eiro projektu finansē itāļu uzņēmējs Djego Della Valle (Diego Della Valle), luksusa preču uzņēmuma Tod’s dibinātājs.

Kolizejs ir amfiteātris Itālijas galvaspilsētas Romas centrā. Kolizejā bija vietas 50 000 skatītāju. Tas celts 75.—80. gadā pēc Kristus, ir 156 metrus plats un 187 metrus garš, augstums sasniedz 48,5 metrus.

Komentāri

Pievienot komentāru