Citas ziņas

Bobsleja un kamaniņu trasei Sigulda pērn 109 tūkstošu latu zaudējumi

Žanete Hāka, 04.04.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pagājušajā gadā SIA Bobsleja un kamaniņu trase Sigulda strādājusi ar 423,5 tūkstošu latu apgrozījumu un 109,1 tūkstoša latu zaudējumiem, liecina Lursoft dati.

Kā skaidro uzņēmuma pārstāvji, lielāko daļu zaudējumu veido pamatlīdzekļu nolietojums. «Lai samazinātu zaudējumus, jāpalielina apgrozījums, savukārt, sakarā ar elektroenerģijas tarifu palielināšanos, jāveic pasākumi, kas samazinātu elektroenerģijas patēriņu aukstuma ražošanā un trases apgaismošanas sistēmā,» skaidro uzņēmuma vadība.

Pērn bobsleja un kamaniņu trasē Sigulda notikušas vairākas starptautiskas sacensības, tostarp divi pasaules kausa posmi kamaniņu sportā, Latvijas čempionāts kamaniņu sportā un bobslejā, kā arī citas dažāda līmeņa sacensības kamaniņu sportā, skeletonā un bobslejā, teikts iesniegtajā gada pārskatā.

Vasarā plānots uzsākt saules un nokrišņu sistēmas rekonstrukcijas darbus, savukārt jauno ledus sezonu pēc kompresora uzstādīšanas paredzēts uzsākt aptuveni 1.oktobrī, kas nodrošinātu ar ledu Latvijas izlases, kā arī radītu iespēju pārdot pakalpojumu citām komandām.

Paredzams, ka šogad varētu samazināties ieņēmumi, kas tiek gūti, pārdodot ledus treniņus Krievijas komandu sportistiem, jo pie Maskavas darbojas mākslīgā ledus kamaniņu un bobsleja trase, kā arī darbu uzsākusi Soču trase.

Komentāri

Pievienot komentāru