Dzīvesstils

Braiens Adamss Rīgā ieradīsies kopā ar personīgo pavāru

Laura Mazbērziņa, 27.04.2018

Jaunākais izdevums

3. maijā Arēnā Rīga ar koncertu uzstāsies kanādiešu rokmākslinieks – Braiens Adamss. Rīgā Adamss un viņa grupas mūziķi viesosies jaunākā albuma «Ultimate» koncertturnejas ietvaros un programmā izskanēs gan jaunās dziesmas, gan labi zināmie hiti, informē koncerta organizatori.

2017. gada septembrī apstiprinājās visi 3 Baltijas koncerti - Rīgā, Tallinā un Kauņā, taču mākslinieks sniegs koncertus arī Skandināvijā un Rietumeiropā, kā arī Ziemeļamerikā šīs koncertturnejas ietvaros.

Mākslinieks Rīgā būs tikai vienu dienu, jo nākamajā dienā ir koncerts Kauņā, Žalgiris arēnā.

Organizatori stāsta, ka māksliniekam ir ļoti intensīvs koncertu grafiks, tādēļ viņš kopā ar visu pavadošo sastāvu un tehniskajiem darbiniekiem brauc ar trim speciāliem koncertturneju autobusiem un lielāko daļu vajadzīgā ved līdzi paši. Dziedātājs ir veģetārietis, visai ceļojošajai komandai līdzi brauc arī pavārs, kas visiem gatavo. Vēl bez autobusiem līdzi dodas arī 3 fūres ar skaņas un gaismas tehniku.

Šī nav pirmā reize, kad Braiens Adamss uzstāsies Latvijā. Vismaz divu stundu, bet bieži pat vēl garāki koncerti ir ierasti Adamsam un viņa grupai. Tādējādi tajos izskan liela daļa no pazīstamākajām kompozīcijām.

Jaunākais albums «Ultimate» klajā nācis 2017.gada novembrī un tajā iekļautas divas pilnīgi jaunas kompozīcijas Ultimate Love un Please Stay. Kā arī virkne populārāko Braiena Adamsa skaņdarbu.

Vairāk nekā 30 gadu garās karjeras laikā izdoti 13 studijas albumi, virkne izlašu un koncertierakstu, kas kopumā pārdoti vairāk nekā 100 miljonos kopiju. Viņa dziesmas pabijušas pirmajās vietās vairāk nekā 40 valstu hitparādēs. Ar koncerttūrēm apmeklēts desmitiem valstu un 6 kontinenti.

Braiena Adamsa daiļrade novērtēta ar ievērojamu nomināciju un balvu skaitu: Juno, Kanādas analogs Grammy balvai (56 nominācijas un 20 balvas); Grammy (15 nominācijas un 2 balvas), Oskars (3 nominācijas), Golden Globe (5 nominācijas), MTV, ASCAP, American Music Awards utt. Viņa vārds iemūžināts uz zvaigznēm gan Kanādas, gan Holivudas slavas alejā. Respektablais ASV izdevums Billboard ierindojis Adamsu 100 visu laiku izcilāko mūziķu sarakstā.

Par sasniegumiem mūzikā un aktīvo filantropiju B.Adamss apbalvots ar Kanādas un Britu Kolumbijas ordeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru
Atpūta

FOTO: Kanādiešu rokmākslinieks Braiens Adamss koncertē Rīgā

Laura Mazbērziņa, 04.05.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ceturtdien, 3.maijā, Arēnā Rīga, koncertēja kanādiešu rokmākslinieks Braiens Adamss.

Rīgā Adamss un viņa grupas mūziķi viesojās jaunākā albuma «Ultimate» koncertturnejas ietvaros un programmā skanēja gan jaunās dziesmas, gan labi zināmie hiti.

Jaunākais albums «Ultimate» klajā nācis 2017.gada novembrī un tajā iekļautas divas pilnīgi jaunas kompozīcijas Ultimate Love un Please Stay, kā arī virkne populārāko Braiena Adamsa skaņdarbu.

Koncertu klātienē skatījās vairāk kā 5000 skatītāju.

Galerijā augstāk iespējams ielūkoties koncerta norisē!

Vairāk par Braiena Adamsa koncertturneju lasi šeit!

Komentāri

Pievienot komentāru