Citas ziņas

British American Tobacco Latvia mainās valde

Gunta Kursiša, 28.03.2014

Jaunākais izdevums

Par SIA British American Tobacco Latvia jauno valdes priekšsēdētāju iecelts līdzšinējais valdes loceklis Szilards Voros no Ungārijas, savukārt valdes locekļu amatus kopš vakardienas ieņem Alvis Blankenfelds un Karls Aleksandrs Grasbeks (Carl Alexander Grasbeck) no Somijas, liecina Lursoft dati.

No vakar ieceltajām SIA British American Tobacco Latvia amatpersonām iepriekš pieredzi kādā no Latvijā reģistrētajiem uzņēmumiem guvis vien Szilards Voros, novērojis Klientu Portfelis.

Nīderlandē reģistrētajam Precis (1790) B.V. piederošā SIA British American Tobacco Latvia dibināta 1992. gadā. Uzņēmums 2012. gadā strādājis ar 43,0 milj. eiro apgrozījumu, savukārt tā peļņu pēc nodokļu nomaksas veidoja 226,2 tūkst. eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Tabakas izstrādājumu tirdzniecības uzņēmuma SIA «British American Tobacco Latvia» līdzšinējā valdes priekšsēdētāja Diāna Meiere atstājusi amatu, kuru ieņēma kopš 2017.gada februāra, ziņo «Lursoft» Klientu portfelis.

Jauns valdes priekšsēdētājs nav apstiprināts, bet par uzņēmuma valdes locekli iecelts Polijas pilsonis Jakubs Mihals Blohers.

Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 3.oktobrī.

Uzņēmuma valdē turpina darboties valdes locekļi Dmitrijs Zagnetins un Donats Laurinavičus, kurš šajā amatā tika iecelts pagājušajā nedēļā.

SIA «British American Tobacco Latvia» reģistrēts 1992.gadā, un uzņēmums nodarbojas ar «British American Tobacco» produktu tirdzniecības vadīšanu un veicināšanu.

2017.gadā uzņēmums strādāja ar 2,059 miljonu eiro apgrozījumu, un tā peļņa pēc nodokļiem bija 20 tūkstoši eiro. Pagājušajā gadā tas nodarbināja sešu darbiniekus.

Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Nīderlandē reģistrēta kompānija «PRECIS (1789) B.V.».

Komentāri

Pievienot komentāru