Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pēc vērienīgiem rekonstrukcijas darbiem uz autoceļa Rīga-Liepāja (Apvedceļš 11, Saldus) 15.februārī atvērta jauna Circle K degvielas uzpildes stacija (DUS), kuras rekonstrukcijā investēti 700 000 eiro.

Jaunajā DUS divkārši paplašināta tirdzniecības zāle, izveidota atsevišķa zona kravas automašīnu uzpildei un labiekārtota teritorija 7990 kvadrātmetru platībā. Rekonstrukcijas laikā nomainītas degvielas uzpildes iekārtas, pie kurām tagad vienlaicīgi var uzpildīties 12 automašīnas – tai skaitā trīs kravas automašīnas.

Ar jaunām iekārtām aprīkota automazgātava un pie tās iebrauktuves uzstādīts ātrās maksāšanas terminālis, lai klienti varētu norēķināties par automazgāšanu, neieejot veikalā. Paplašināta autostāvvietu zona un āra atpūtas zona vasaras sezonai, kurā iekārtoti vairāki galdi un soliņi, būtiski palielināts labierīcību skaits, kā arī ierīkota tālbraucējiem paredzēta dušas telpa.

Circle K Latvia ir vadošais ērtas iepirkšanās un degvielas mazumtirgotājs Latvijā, kas piedāvā augstākās kvalitātes produktus un nodrošina izcilu apkalpošanu. Circle K ir plašākais DUS tīkls Latvijā – 81 tirdzniecības vieta, no kurām 76 ir pilna servisa DUS (tostarp 14 franšīzes), 4 automātiskās uzpildes stacijas un 1 iepirkšanās veikals Vecrīgā. Circle K degvielas un iepirkšanās veikalu zīmols ir pārstāvēts vairāk nekā 20 valstīs.

Komentāri

Pievienot komentāru