Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Coca–Cola Hellenic Bottling Co (Coca–Cola HBC) sola līdz 2012. gadam pārskatīt biznesa plānu un pieņemt izšķirošo lēmumu par jaunas rūpnīcas būvi Ropažos.

Lai arī iepriekš izskanējušas bažas, ka rūpnīca Latvijā netiks uzbūvēta nekavējoties, uzņēmuma Coca–Cola HBC pārstāvis Kristofs Špeks skaidrojis, ka projekts regulāri tiek pārskatīts, izvērtējot tirgus situāciju un vispārējos ekonomiskos rādītājus, informē Ropažu dome. K. Špeks norādījis, ka vērojama pieprasījuma palielināšanās. Laba vasara un ekonomikas augšupeja esot divi ļoti būtiski faktori, kas vēl vairāk var veicināt patēriņu.

Vēlākais, 2012.gadā uzņēmums vēlreiz pārskatīs projekta biznesa plānu un, pamatojoties uz tirgus izaugsmi un ekonomisko vidi, pieņems turpmākos lēmumus, solījis K. Špeks. Jau vēstīts, ka uzņēmums savā īpašumā ir iegādājies zemi Ropažu novadā un ir notikusi projektu skiču saskaņošana. «Mēs uzskatām, ka Ropažu novada Silakrogs ir vispiemērotākā vieta jaunas rūpnīcas celtniecībai,» norādījis Coca – Cola pārstāvis. Ja projekts tiks īstenots, iespējams, tas nodrošinātu aptuveni 200 jaunas darbavietas.

Pēc Ropažu novada domes priekšsēdētāja vietnieka Ivo Skudiķa ierosinājuma 22. martā Latvijas Investīciju attīstības aģentūra (LIAA) un Ropažu novada vadība aicināja uz tikšanos dzērienu ražotāju Coca–Cola Hellenic Bottling Co (Coca–Cola HBC) pārstāvjus, lai pārrunātu pašreizējo situāciju un projekta attīstības gaitu.

Tikšanos I. Skudiķis pamato ar Ropažu novada domes uzsākto darbu pie attīstības plāna izstrādes, kurā nozīmīgu lomu ieņem uzņēmējdarbības veicināšana, investoru piesaiste un rūpniecisko teritoriju iezīmēšana. Ropažu novada pašvaldības izpilddirektors Jānis Baklāns tikšanās reizē aicināja uzņēmumu darīt zināmus savus lēmumus attiecībā uz notekūdeņu attīrīšanas iekārtu izmantošanu, lai plānotu to rekonstrukciju un renovāciju apjomu un veiktu nepieciešamos uzlabojumus.

Komentāri

Pievienot komentāru