Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kafijas pakalpojumu sniedzējs SIA Coffee Address Holding ir sekmīgi piesaistījis finansējumu no SEB bankas – 17,5 miljonus eiro, lai turpinātu īstenot uzņēmuma izaugsmes stratēģiju – būt par lielāko kafijas pakalpojumu sniedzēju Baltijas valstīs, nodrošinot kafijas risinājumus dažādām uzņēmējdarbības nozarēm.

Kopējais finansējuma apjoms sasniedz 17,5 miljonus eiro un tas ietver gan ilgtermiņa kredītu, gan overdraftu. Finansējums paredz gan aizdevumu, gan VIVA obligāciju refinansēšanu, un tas palīdzēs uzņēmumam turpināt attīstīties Baltijas valstīs.

“Refinansēšana ļauj uzņēmumam saglabāt sabalansētu finansējuma struktūru, kas ir būtiski izaugsmes stratēģijas turpināšanai. Šobrīd uzņēmums fokusējas uz iekārtu parka modernizēšanu, jaunu un interesantu kafijas risinājumu piedāvājumu klientiem, jauniem un esošiem digitalizācijas projektiem, klientu lojalitātes aplikācijas attīstību un citiem risinājumiem, kas paredz veikt ieguldījumus klientu piesaistē un servisā,” norāda Coffee Address Holding valdes priekšsēdētāja Viktorija Meikšāne.

“Esam lepni sadarboties ar uzņēmumu, kurš spējis kļūt par Baltijas mēroga līderi savā nišā. Viens no vadošu uzņēmumu raksturlielumiem ir atrašanās nemitīgā attīstībā, kas nozīmē aizvien jaunu produktu ieviešanu, tirdzniecības tīkla paplašināšanu, klientu servisa pilnveidošanu, aktīvu mārketingu un daudzas citas lietas. Tāpēc finanšu institūcija daudzu uzņēmumu attīstības stāstā ir tuvs sadarbības partneris uz ilgu laiku. Coffee Address Holding ir potenciāls turpināt savu veiksmes stāstu, kurā būsim blakus kā uzticams finanšu partneris,” saka SEB bankas valdes loceklis Ints Krasts.

Galvenie Coffee Address Holding darbības segmenti ir kafijas un uzkodu tirdzniecības automāti, kafija līdzņemšanai sadarbībā ar lielākajām Baltijas degvielas uzpildes stacijām un kafijas nodrošināšana birojos. Grupa apkalpo aptuveni 5000 klientu, servējot vairāk nekā 250 tūkstošus kafijas tasīšu ik dienu.

Pērn Coffee Address Holding sekmīgi realizēja nenodrošināto obligāciju emisiju piecu miljonu eiro apmērā, kas tika piedāvātas investoriem slēgta piedāvājuma veidā.

Coffee Address Holding pirmsākumi meklējami 1993. gadā un kopš 2017. gada, kad grupas akciju paketi ieguva Baltijas vadošais privātā kapitāla pārvaldītājs BaltCap, Coffee Address Holding ar tā palīdzību kļuva par pārliecinošu tirgus līderi visās trīs Baltijas valstīs.

Komentāri

Pievienot komentāru